SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

FETÖ ve PKK Operasyonlarında 5 Tutuklama

0
Güncellendi - 2021-12-03 21:54:19
FETÖ ve PKK Operasyonlarında 5 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda FETÖ Silahlı Terör Örgütü mensubu oldukları gerekçesiyle yakalanan 6 şüpheliden 3'ü, PKK/KCK Silahlı Terör Örgütüne eleman kazandırmak için faaliyet gösterdikleri gerekçesiyle yakalanan 3 şüpheliden 2'si tutuklandılar.

FETÖ'YE 3 TUTUKLAMA..

Malatya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince firari FETÖ mensuplarının kaldığı belirlenen "gaybubet evlerine" yönelik operasyonda yakalanan, aralarında FETÖ'ye üye olma suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve meslekten ihraç edilen 1 binbaşı,  1 ihraç komiser, 4 kapatılan şirket çalışanının  emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan 3'ü çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklandı, 3'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

PKK/KCK'YA 2 TUTUKLAMA

Malatya'da, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, terör örgütü PKK/KCK'ya eleman kazandıran şüphelilere yönelik operasyonda yakalanan 3 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan 2'si çıkarıldığı hakimlikçe "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanırken, 1 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bülten- malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatya (2 yıl önce)
    Teröre ve fetöye ve uyuşturucuya asla af yok !!!!
    0
    0
    Yanıtla