SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FETÖ'den Açığa Alınan Polislerden 8'i Malatya'da Görevli

FETÖ'den Açığa Alınan Polislerden 8'i Malatya'da Görevli
A- A+ PAYLAŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın açıkladığı FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu tespit edilerek açığa alınan 445 aktif emniyet mensubundan 8’inin Malatya İl Emniyet Müdürlüğünde görev yaptığı öğrenildi.

-Bakan Yerlikaya açıkladı 
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,” Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığımızın dijital materyaller üzerinde yaptığı geriye dönük çalışmalar kapsamında; FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu tespit edilen 445 aktif emniyet mensubu açığa alındı. Bu şahıslar hakkında idari soruşturma açıldı. Terör örgütleri ve iş birlikçileriyle mücadelemizi durmadan, duraksamadan sürdürmeye devam edeceğiz.” şeklindeki bilgileri kamuoyu ile paylaştı.

-Malatya Emniyetinde 8 polis 
FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu tespit edilerek açığa alınan  toplam 445 aktif emniyet mensubundan 8’inin Malatya İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yaptığı ve söz konusu soruşturma kapsamında açığa alındığı öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Demir (4 ay önce)
    Daha ne 445 ler dolu diğer kurumlar..... Numan kurtulmuş darbeden sonra her fetöcüyü ihraç etsek 800 bin kişi atmamız lazım gibi bi laf etmişti...
    %85
    %15
    Yanıtla