SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FETÖ'nün Elebaşı Malatya'da da Aranıyor

0
Güncellendi - 2021-11-17 02:50:14
FETÖ'nün Elebaşı Malatya'da da Aranıyor
A- A+ PAYLAŞ

Milli Savunma Bakanlığı tarafından 15 Temmuz hain ve alçak darbe girişimi sonrasında Malatya’daki kalkışmaya ilişkin olarak haklarında tazminat davası açılan örgütün elebaşı Fetullah Gülen ve örgüt yöneticileri bulunamayınca gazetede ilan yayımlandı. 

Malatya 1. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından 15 Temmuz hain ve alçak darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ lideri ve yöneticileri için gazete ilanı verildi. İlanın; Milli Savunma Bakanlığı tarafından 15 Temmuz hain darbe girişiminin Malatya ayağındaki kalkışmada mala zarar verme ile ilgili olarak hain örgütün elebaşı Fetullah Gülen ile örgüt yöneticileri ve Malatya’da kalkışmaya karışanlar hakkında açtığı tazminat davası Malatya1. Asliye Hukuk Mahkemesinde sürüyor. 

Malatya 1. Asliye Hukuk Mahkemesi, tüm aramalara rağmen adresleri tespit edilemeyen Fetullah Gülen, Ali Kalyoncu ve Adil Öksüz için gazeteye tebligat ilanı vererek, 2 hafta içinde delil ve itirazlarını mahkemeye sunmaları ihtar edildi. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız