SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yerli Yabancı Birkaç Transfer Beklentimiz Var"

0
Güncellendi - 2020-08-29 02:27:04
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Fikstür bizim açımızdan baktığımızda güzel görünüyor şu anda." dedi.

Hamzaoğlu, takımının yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Bolu'da AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Kampı değerlendiren 50 yaşındaki teknik adam, oyuncularının iyi çalıştığını ve en iyi şekilde lige hazırlanmaya gayret ettiklerini belirtti.

Ligin başlamasına kısa bir sürenin kaldığına dikkati çeken Hamzaoğlu, "Birkaç transfer beklentimiz var. İnşallah onlar da gerçekleşecek en kısa zamanda. Yerli oyuncu da yabancı oyuncu da var." diye konuştu.

Hamzaoğlu, kendilerini çok zor bir sezonun beklediğini vurgulayarak, "Bir kere devre arası olmayacak. Geçtiğimiz sezonun yorgunluğu oyuncuların üzerinden tam atılmadan yeni bir sezon başlayacak. Sıkıştırılmış bir lig oynayacağız. Sezon sonuna kadar durmadan devam eden bir lig olacak." değerlendirmesinde bulundu.

- "Alternatifli bir kadroya sahip olmak zorundasınız"

"Yorgunluklara bağlı sakatlıkların çok olacağı, yorgunluğa bağlı kontrolsüz hareketlerin çok olacağı bir sezon izleyeceğiz ama birçok oyuncuyu da burada görmüş olacağız çünkü rotasyon çok olacak." diyen Hamzaoğlu, "Beş oyuncu değiştirme hakkımız da var. Birçok oyuncuyu değiştirmiş olacağız. Bunun yanında geniş, alternatifli bir kadroya sahip olmak zorundasınız." ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adam, ligin çekişmeli geçmesini beklediğini ve alınacak her puanın önemli olduğunu aktardı.

"Fikstür bizim açımızdan baktığımızda güzel görünüyor şu anda." diyen Hamza Hamzaoğlu, şöyle devam etti:

"Sezona İstanbul'da Fatih Karagümrük maçı ile başlayacağız. Sonra Göztepe ve daha sonra da Trabzonspor maçımız var. Büyük takımlarla yapacağımız maçlar araya serpiştirilmiş durumda. Önemli olan kağıt üzerindeki değil, sahadaki avantajı elde edebilmek. Biz de bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

- "İlk haftadan iyi futbolun sinyallerini görmek istiyoruz"

Hamzaoğlu, seyircinin olmadığı maçlarda istenen atmosferin yaşanmadığını, taraftarın kenardan itici güç olduğunu vurgulayarak, tezahüratların takımları motive ettiğini ve oyuncunun kendini gösterebilmek için sahada her şeyini ortaya koyduğunu kaydetti.

Lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini dile getiren Hamzaoğlu, "İlk haftalarda iyi futbol oynayan, yapmak istediklerimizi sahada biraz yapabilen bir takım olmak istiyoruz. İlerleyen haftalarda daha çok oturacak oyunumuz. Maçlar yaklaşmasına rağmen kadromuz tam olarak hazır değil. Dolayısıyla birkaç haftaya ihtiyacımız olacak. Biz ilk haftadan iyi futbolun sinyallerini görmek istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağız." ifadelerini kullandı.

Bolu, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Acaba Hamza bizde kaç hafta dayanabilecek?gönderilmesini istediği oyuncuların yerlerinin doldurulmasını istemiş.buna çok güldüm.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Hocam vallha bizim kafamız rahat.Sana guveniyoruz. Malatya halkı seni çok seviyor kıymetini bil.. Zaten yarım kalan bir hikayemiz vardı insallah seninle oda gercekleşek..Bu sene tekrar Avrupa kupalarında mücadele edeceğimize eminim.Bir kaliteli stoper ,sağbek,iki kanat oyuncusu alındımı bu iş tamamdır hocam..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bornova Arçelik Servisi (3 yıl önce)
    Hocanın söylemleri kesinlikle dikkate alınmalı Önümüzde uzun bi lig var artı kupa maçları olacak.Gelenlere bakınca Topalli.Cueva.Zugui.Lukoki.Kaleci Herrera geldi ama Kadro çok yetersiz tamam mali koşullar iyi değil Fakat kulübün sıkavt ekibi vardır her halde bi raporlarıda mutlaka vardır Neden gelecek vadeden gençler düşünülmüyor.Geçen sezon gibi transferi hafife alacak olursa Adil başkan güsrana hazırlıklı olalım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Bu takım süper lige çıktığı günden beri hiçbir zaman lige hazır girmemiştir.Yanlız bu sefer durum daha da farklı.Lig 40 hafta oynanacak sakatı olacak,cezalısı olacak kadro şu an çok yetersiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Hoca bilgi deneyim ve becerilerini tam olarak sahaya yansıtır.Fakat bunun içinde malzeme gerekli.Yeterli oyuncu sağlanırsa Hamza hocanın helvası tadından yenmez.Gün birlik ve beraberlik günüdür.
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen arkadaşım gün birlik günü bu saaten sonra hep birlikte MALATYASPORUMUZA sahip çıkma zamanı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Solbek,sağbek, stoper,2 orta saha 1 forvet acil lazım çok geç kaldïk
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (3 yıl önce)
    Ah garibim vah garibim Malatyasporda öyle diğer takımlar gibi ligler başlamadan Bir iki ay önceden takım kurulup hep Birlikte Antremanlara başlanmıyor Diyorlarki Bizde Daha çoook beklersin ancak Dükkanların kapanmasına saniyeler kalaya kadar beklemen lazım nerede elde ortada kalmışlar varsa son anda alınıyor yani ve Bizlerde bu durumdan çok ama çok şikayetciyiz Bir türlü Alışamadık hala yıllardır Her sezon Başı Dokuz doğuruyoruz neyse eğer Devamlı kalrısan Sende alışmaya çalışırsın
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Trabzon dan,Da Costa,Hüseyni,Doğan Erdoğan,Kasımpaşadan İlhan Depe,Kaleci Ertaç,Sakatlıkları yoksa, alınmalı eğer hocanın oyun şekline uyuyorsa...........................
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Hocam samimi çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum. Yeni sezon hayırlı olsun TFF tarafından yapılan kura çekimi sonucunda fikstür belirlendi bu fikstür ne Yaman çelişki ki Denizlispor maçının sonra Yeni Malatyaspor maçı oynanıyor bu ayarlamayı kim niçin yaptı bilginiz varmı saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    inşallah hocam malatyamiz güzel yerlere gelir.
    0
    0
    Yanıtla