SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Firari Cinayet Zanlısı Teslim Oldu, Tutuklandı

Firari Cinayet Zanlısı Teslim Oldu, Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir kişinin tabancayla öldürülmesi ile sonuçlanan olayın katil zanlısı avukatıyla giderek teslim oldu ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 7 Nisan Perşembe günü Kavaklıbağ Mahallesi Niyazi Mısri Caddesi üzerinde meydana gelmiş ve  49 yaşındaki Yavuz Yürekli, başına isabet eden kurşun sonucu yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Şüphelilerden R.S. olayda kullandığı pompalı tüfekle olaydan yarım saat sonra taksiyle polis merkezine giderek teslim olurken, Adnan Y. adlı şüpheli ise firar etmişti.

Olay yerinde 4 adet boş mermi kovanı ile 1 adet boş tüfek kartuşu bulunmuş, ayrıca olay yeri yakınında bir otomobilin altına atılmış tabanca ele geçirilmişti.

Olaydan sonra kavgaya karışan şüphelilerden R.S.  olayda kullandığı pompalı tüfekle olaydan yarım saat sonra taksiyle polis merkezine giderek teslim olmuş, cinayet zanlısı Adnan Y. ise kaçarak firar etmişti.

Alacak verecek anlaşmazlığı nedeniyle meydana geldiği belirtilen cinayetin zanlısı Adnan Y.’nin teslim oluğu ve  sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince sorgulanarak tutuklandığı, olayın ardından teslim olan R.S.'nin ise serbest bırakıldığı öğrenildi.

Soruşturma devam ediyor. 

malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Cinayetin işlendiği yer

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Bobinajcı (2 yıl önce)
    Zalimler için yaşasın Cehennem. Bu dünya gelip geçici kısa hayat zalimler sonunuz gelsin.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Hatice (2 yıl önce)
    ALLAHIN verdiği canı içine şeytan giren insanlıktan nasip almamış lanetli insanlar almamalı ölen tüm masumluğuyla RABBİNE yürürken öldüren öldüren iki Cahanda Cehenem azabı çeksin
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Hatice (2 yıl önce)
    Bir İnsanın ölümü bu kadar kolay olmamalı Cana kıyan Canilere RABBİM iki cihanda hiç huzur vermez inşALLAH
    %91
    %9
    Yanıtla