SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Firarilere Yönelik Polis Operasyonu.. 12 Firari Yakalandı

Firarilere Yönelik Polis Operasyonu.. 12 Firari Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da karıştıkları çeşitli suçlar ya da kesinleşmiş hapis cezaları nedeniyle aranan 12 firari polis tarafından yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nün Valilik aracılığıyla yaptığı açıklama şöyle:

"İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, 08 Ekim 2024 tarihinde ilimizde gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında çeşitli suçlardan haklarında arama kaydı bulunan ve kesinleşmiş hapis cezaları olan 12 şüpheli yakalanmıştır.

Yakalanan Şahıslar;

1. A.B.– Malatya İlamat ve İnfaz Bürosunca Silahla Yağma suçundan kesinleşmiş 18 yıl 20 gün hapis cezası bulunmaktadır.

2. C.C.– Malatya Asliye Ceza İlamat Masasınca Cebir, Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçundan kesinleşmiş 7 yıl hapis cezası bulunmaktadır.

3. Ö.D.– Malatya Asliye Ceza İlamat Masasınca Alkol veya Uyuşturucu Maddenin Etkisi Altında Araç Kullanma suçundan kesinleşmiş 4 ay hapis cezası bulunmaktadır.

4. O.Ö.– Malatya Asliye Ceza İlamat Masasınca Basit Yaralama suçundan kesinleşmiş 3 ay 10 gün hapis cezası bulunmaktadır.

5. M.Y.– Malatya Asliye Ceza İlamat Masasınca Güveni Kötüye Kullanma suçundan kesinleşmiş 2 ay hapis cezası bulunmaktadır.

6. M.K.– Çorlu İlamat ve İnfaz Bürosunca Görevi Yaptırmamak İçin Direnme suçundan kesinleşmiş 5.000 TL para cezası bulunmaktadır.

7. E.A.– Malatya 8. Asliye Ceza Mahkemesince Basit Yaralama suçundan aranıyor kaydı bulunmaktadır.

8. S.B.– Malatya 2. Sulh Ceza Hakimliğince Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık suçundan aranıyor kaydı bulunmaktadır.

9. F.T. – Pütürge Sulh Ceza Hakimliğince Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme suçundan aranıyor kaydı bulunmaktadır.

10. Y.D.– Gevaş Sulh Ceza Hakimliğince Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama suçundan aranıyor kaydı bulunmaktadır.

11.R.B.– Darende Asliye Ceza Mahkemesince Basit Yaralama suçundan aranıyor kaydı bulunmaktadır.

12.D.Ö.– Kocaeli 3. Sulh Ceza Hakimliğince Taksirle Ölüme ve Yaralanmaya Neden Olma suçundan aranıyor kaydı bulunmaktadır.

Yakalanan şüpheliler, adli mercilere sevk edilmiştir."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız