SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fotoğrafları Malatya Doğumlu Teröristte Çıktı

0
Güncellendi - 2022-01-09 23:40:48
Fotoğrafları Malatya Doğumlu Teröristte Çıktı
A- A+ PAYLAŞ
UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • mlx (2 yıl önce)
    Memleket bir teröristten daha temizlenmiş.darısı diğer teröristlerin başına.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (2 yıl önce)
    iyi de 2017 den beri yeni mi ulaşılmış fotoğraflara???
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (2 yıl önce)
    Bu haberi müjde gibi vermenize bir anlam vermedim. Kaldı ki Malatya nüfusuna kayıtlı herkes Malatyalı değildir. Malatya insanı terörü de teröristi de barındırmaz. Memlekette Malatya'nın yerlisi yüzde on beş çıkmaz ama İşin garip tarafı da Malatyalı olmadığı halde Malatya'nın yerlisiyim diyen insanlarla dolu memleket!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (2 yıl önce)
    Ateşi bol olsun. Malatya nın suyuda ekmeğide haram olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyadan (2 yıl önce)
    Hainin memleketi olmaz vatan topraklarına göz diken, mehmedime polisime kurşun sıkan hainin ve destekçilerinin hakkı leş olmaktır
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (2 yıl önce)
    Malatya nüfusuna kayıtlı da aslen nereli, onu da yazın. He Malatya nüfusuna kayıtlı Malatyalı değil. Ahmet Kaya'da Malatya nüfusuna kayıtlı, aslen Adıyamanlı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adiyamanli muhammed (2 yıl önce)Battalgazi44 isimli kullanıcı yorumuna
    Ayrimcilik yapma
    0
    0
    Yanıtla
  • Geçelim oralısını buralısını 785 bin kilometre karelik Türkiye vatanımız hepimize yeter bu memleketçilik yapmak dahi birlik beraberliğimize yakışmaz dünya insanlarını iyi tanıyan biri olarak Türk Milleti A dan Z ye kadar tüm fertleri ile vatansever ve dünyanın en saygın toplumların başında gelmekteyiz bizi kimse yenemez birbirimize bayrağımız etrafında kenetlendikçe.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çırmıhtılı (2 yıl önce)
    Bu vatanı bölmeye çalışan, ay yıldızlı bayrağa düşman herkesin leşi yere serilir elbet Şehitlerimizin hesabı sorulur tek tek
    0
    0
    Yanıtla