SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fransa ve İngiltere'den Teklif Var

0
Güncellendi - 2018-06-03 02:10:39
Fransa ve İngiltere'den Teklif Var
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Nijeryalı orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike'ye Fransa ve İngiltere kulüplerinden tekliflerin olduğu, transferle ilgili görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

  Evkur Yeni Malatyaspor'a transfer olduğu günden bu yana dev kulüplerin listesinde yer alan Azubuike'ye Fransa ve İngiltere'den ciddi tekliflerin olduğu kaydedildi.

  Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un Spor Toto 1.Lig'de mücadele ettiği dönemde kadrosuna kattığı Azubuike, takımın Süper Lig'e yükselmesinde büyük pay sahibi olmuştu. Genç Nijeryalı, Süper Lig'deki ilk sezonunda da performansıyla bütün dikkatleri üzerine çekti.

  Sarı kırmızılı formayla Süper Lig'deki ilk sezonunda 27 karşılaşmada 2 bin 216 dakika görev alan Azubuike'ye özellikle Fransa ve İngiltere'den ciddi tekliflerin olduğu kaydedildi.

  Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Azubuike için Fransa ve İngiltere’den transfer tekliflerinin olduğunu ifade ederek, “Azubuike için gelen teklifleri değerlendiriyoruz. Şuanda Fransa ve İngiltere’den bazı kulüplerden oyuncumuz için teklif geldi. Şuanda net bir şey yok. Türkiye’den de oyuncumuzu takip eden kulüpler var. Görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

  21 yaşındaki orta saha oyuncusunun 30 Haziran 2020 yılına kadar Evkur Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi bulunuyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Kulübe en az 10 milyon euro kazandırmalı.Futbolcularımız bedavaya gitmesinler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar Kaplan (5 yıl önce)
    Azubuike'nin Nijerya Milli takımına seçilmemesi oyuncu açısından kötü oldu. Dünya kupası tecrübesi ona çok şey katardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    15 euro etmesi lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar Kaplan (5 yıl önce)
    Oyuncunun Nijerya Milli takımına seçilmemesi oyuncunun gelecegi için kötü oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • zafer kavuk (5 yıl önce)
    satın gitsin. yeri doldurulamaz bir oyuncu değil
    0
    0
    Yanıtla