SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Freni Patlayan Kamyon Kaza Yaptı, Sürücü Ağır Yaralı

0
Güncellendi - 2019-02-18 02:35:49
Freni Patlayan Kamyon Kaza Yaptı, Sürücü Ağır Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da taş ocağından çıkan bir kamyonun freni patlaması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi ağır yaralandı.

Kaza, Malatya-Ankara karayolu Elemendik mevkiinde meydana geldi. Ahmet Yaz (46) idaresindeki 44 FC 717 mıcır yüklü kamyonun iddiaya göre fireni patlayınca karşı şeride geçerek yol kenarındaki çelik bariyerlere çarptı.

Kazada ağır yaralanan sürücü olay yerine gelen ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, yol kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat trafiğe kapatıldı.

Bariyerler sayesinde kayısı bahçesine uçmaktan son anda kurtulan kamyon, çekici yardımı ile bölgeden kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Abdulkadir (5 yıl önce)
    Belediyenin kamyonları normal caddelerde taksiden hızlı gidiyor. Bunu Malatya'da bilmeyen, görmeyen yok. Otomobille onların hızına yetişemiyoruz. Bir de ekmeğini sücülükten kazanan belediye otobüsü, kamyon ve kamyonetlerin şoförleri lütfen trafik kurallarına uyun. Dönüşlerde Allah rızası için bir sinyal verin. Ters yön uygulamalarına bari siz uyun. Bunları denetleyen bir birim yok mu? Bu araçlar su mu yakıyor. Sabahtan akşama volta vuranlar bile var. Kızacaksınız belki ama yüzde sekseni böyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • eskimalatyalı (5 yıl önce)
    40 yıl uzun yol gitmiş bir şoföre göre freni patlamak diye birşey yok bakımsızlık var tecrübesizlik var aşırı yük var... Eskiden eciğinden cücüğüne kadar arabasını tanıyan takip eden bakan insanlar vardı şimdi ise direksiyona herkes geçiyor herkes uzman ... bU kazanın oluş şekli için demiyorum olay yerini bilmeden suçlamak olmaz ama belediyenin şoför alırken ileri geri manevra yaptırıp aldığını herkes biliyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya 44 (5 yıl önce)
    Şu belediyenin kamyonlarına eleştiri yapanlar bi yandan haklılar ama her kaza yapan kamyonu hızlı gitti trafik canavarı diye suçlamak çok yanlış helede bu kamyonun ne sebepten dolayı kaza yaptığını bilmiyorsunuz bu kamyon yolun karşı tarafında bulunan taş ocağında inerken frenleri zapt etmedi ve karşıya demir yoluna uçtu burada acımasızca eleştiri yapanlar siz bu işin ne kadar zor ve riskli olduğunu bilmezsiniz ancak kamyon terörü der durusunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • cem (5 yıl önce)
    ya sırf eleştirmek için sırf laf olsun diye konşuyorsunuz vallahi helal olsun. işiniz gücünüz yok akşama kadar belediyenin kamyonlarınımı takip ediyorsunuz kardeşim. ne biliyosunuz gün içinde kaç tanesini görüyorsunuz. asıl liyaketsiz sizsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (5 yıl önce)
    ...belediye nin kamyonlarına çok görmüyorum.... kontrolsüz..dikkatsiz...Allah suçsuz vatandaşları korusun
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz görmüş (5 yıl önce)
    Belediye kamyonları tamamı freni patlamış gibi gidiyor şofürleri çok liyakatsizlet
    0
    0
    Yanıtla