SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Freni Patlayan Kamyonetin Yol Açtığı Kazada 1 Ölü, 6 Yaralı

Freni Patlayan Kamyonetin Yol Açtığı Kazada 1 Ölü, 6 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Yazıhan ilçesi Fethiye Mahallesi'nde freni patlayan kamyonetin neden olduğu kazada 3'ü ağır 7 kişi yaralandı. Ağır yaralılardan biri hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, sebze yüklü bir kamyonet freninin patlaması sonucu önce B.Ö. yönetimindeki hafif ticari araca sonra da park halindeki otomobile çarparak devrildi. Çarpmanın etkisiyle otomobil bir işyerine savruldu. Kazada ilk belirlemelere göre, 7 kişi yaralandı ve 3'ü ağır olan yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Hafif ticari araçta bulunan ve kazada ağır yaralanan 72 yaşındaki Muzaffer Özbay, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazayla ilgili inceleme ve soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Neriman (14 saat önce)
    Şimdi bu etkinlikle çocuklar ölmedi mi? Saçma saçma etkinlikler. Neymiş bisiklet surecekmisim de çocuklar olmeyecekmis. Filistin'dekiler çocuk değil sanki. Medyada kalmak için boş adamların boş isleri
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Beyin yaktın Neriman.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Neriman abla altdaki haberin ,alt kısmına yorum yapacaktin ,burası it Omar gilin orası ,doğru yere yorum yap
    0
    0
    Yanıtla