SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fuhuş İddiasına Baskın

A- A+ PAYLAŞ

Bir evde fuhuş yapıldığına ilişkin duyum alan polis, iki kadının bulunduğu eve baskın yaptı. Fuhuşa aracılık ve yer temin ettikleri gerekçesiyle bir kişi yakalanırken, bir kişinin arandığı bildirildi.

Halfettin Mahallesi’ndeki bir evde 33 yaşındaki A.S. ve 28 yaşındaki S.Ö. adlı kadınlara para karşılığı müşteri ve yer temin ederek fuhuş yaptırıldığı yolundaki duyumlar üzerine polis baskın yaptı. Polis iki kadının ifadesini “müşteki” olarak, 59 yaşındaki K.E. adlı şahsın ifadesini ise “şüpheli” olarak aldı. Adliyeye verilen K.E. serbest bırakılırken, olayla ilgili olarak 33 yaşındaki B.K. adlı şahsın arandığı açıklandı.

Bu araca, 00.35 sıralarında Cezmi Kartay Caddesi’nde 35 yaşındaki M.K. adlı kadını takip ettiği öne sürülen 28 yaşındaki F.G., kadının şikayeti üzerine gözaltına alındı. Üzerinden bir de bıçak çıkan şahıs, suçlamayı kabul etmedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam