SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Furkan Yiğit, Karakoçan FK'ya Transfer Oldu

0
Güncellendi - 2021-07-13 15:48:45
Furkan Yiğit, Karakoçan FK'ya Transfer Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ Karakoçan FK dış transfer çalışmaları kapsamında Büyükçekmece Tepecikspor’dan forvet İlhan Aslanoğlu, Edirnespor’dan sağ kanat oyuncusu Hasan Gündoğdu ve Yeni Malatyaspor’dan kanat oyuncusu Furkan Yiğit’i renklerine bağladı.

TFF 3. Lig ekiplerinden Elazığ Karakoçan FK, dış transfer çalışmalarına hız verdi. Mavi-beyazlı ekip çalışmalar kapsamında Büyükçekmece Tepecikspor’dan forvet İlhan Aslanoğlu, Edirnespor’dan sağ kanat oyuncusu Hasan Gündoğdu ve Yeni Malatyaspor’dan kanat oyuncusu Furkan Yiğit’le her konuda anlaşma sağladı.

1988 İzmir doğumlu olan İlhan Aslanoğlu ile her konuda anlaşma sağlayan Elazığ Karakoçan FK, Çarşamba günü Elazığ’da gerçekleşecek olan son görüşmenin ardından resmi sözleşmeye imza atacak. Geçtiğimiz sezon TFF 3. Lig ekibinde 28 lig maçına çıkan İlhan, rakip fileleri 17 kez havalandırma başarısı gösterdi.

Elazığ Karakoçan FK’nın ön sözleşme imzaladığı 26 yaşındaki Hasan Gündoğdu ise geçtiğimiz sezon Edirnespor’da 27 maça çıkarak, 7 kez gol sevinci yaşadı.

Yeni Malatyaspor’la sözleşmesini feshettikten sonra Elazığ Karakoçan’la resmi sözleşme imzalayan Furkan Yiğit de, geçtiğimiz sezon Gölcükspor formasıyla 28 maça çıkarak 2 gol attı. Sağ ve sol kanatta görev yapabilen 26 yaşındaki oyuncu, görev verilmesi halinde forvet mevkiinde de oynayabiliyor.

Elazığ, İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Altyapıdan yetişen futbolcular hep kiralık 3 liglere gitti bu gençlere fırsat verilse niye bir Cengiz under çıkmasın kupa maçlarında bile yer vermiyorlar yazık oluyor Malatyali genclere
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (2 yıl önce)
    Malatyasporun kadroya almadığı futbolculara Yeşilyurt niye sahip çıkmıyor.Malatyaspor da olduğu gibi Yeşilyut dada Malatyalı bir tane dışında oyuncu yok... .Alt yapıya yeni hoca getireceğinize önce sahip çıkın. Malatyanın alt yapısı YEŞİLYURT olmalı.
    0
    0
    Yanıtla