SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Futbol İyi Oynayanın Kazandığı Oyun Değil"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 2-2 sonuçlanan Adanaspor maçından sonra yaptığı değerlendirmede takım olarak maça iyi başladıklarını belirtti.

Taktiksel hazırlıkları çok iyi uyguladıklarını vurgulayan Vural, "Bugün daha önce yaptığımız hatalarımızı asgariye indirdik. Ama futbol iyi oynayanın kazandığı bir oyun değil, garip bir oyun. Bundan sonra çok daha dikkatli olmamız lazım." şeklinde konuştu.

Adanaspor'un iyi bir takım olduğunu aktaran Vural, şunları kaydetti:

"Deplasmanda oynadık. Sonuç olarak 4-5 pozisyon yakaladık. Burada alınan puan çok önemli. Düşmemeye oynuyorsanız bazen atılan bir fazla gol ve alınan bir fazla puan sizin gelecekteki durumunuzu belirleyecek hale gelir. Bunlara dikkat etmemiz lazım."

Oyuncularını tebrik eden Vural, "Oyuncularım maça çok iyi konsantre oldu. Yeni Malatyaspor'umuz futbol oynamayı ön planda tutarak iyi oyunla maç kazanmanın ne olduğunu anlayacak duruma gelecek. Yılmadan yolumuza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Adanasporlu Babakemal (1 yıl önce)
    Malatya lı kardeşlerimiz beraberlik golünde kalecimiz bitek öldürülmediği kaldığını belirtmeye gerek duymamış, canınız sağolsun
    %60
    %40
    Yanıtla
  • lütfen biraz objektif olun kesinlikle faul yok hatta kalecinin en son ki hamlesi daha çok faul
    0
    0
    Yanıtla
  • ne söylediğini bir de anlıyabilsek Yabancı dilden Türkçeye çeviri gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Yılmaz hoca geldikten sonra takımın oyun kaliteside düştü.Helede yakup sahada gezerken kalite beklemekte bizim hatamız.sonuçda kabak garibim Abdulsamedin başında patlıyor.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Abdulsamedin maclarini izleyin kaleyi birakiyor cok one cikiyor ornek alsin Ertac bu kadar kaleyi bos birakmiyordu
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Gökmen (1 yıl önce)
    Hocam, yakup bu takımda yer alacak futbolcu değil, cengizhan basit oynamıyor, kendine çok güveniyor ama çok pas hatası yapıyor, bu futbolla takımda yer almadı zora girer
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)
    Hocam kalecimiz cok one cikiyor ve her Zaman kalemizde gol goruyoruz Adana macinda cok one ciktigi icin takim maci kazanamadi
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Sanki mubarek kaleci antrenörü sizin gibi bir kaç kişi de takmışlar kaleci Abdulsamed'e.Oyunun sonlarında kurtardığı 2 kritik kurtarış skorun 2-2 ye gelmesini sağladı.Kaleciler zaman zaman hatalı gollerde yiyebilir önemli olan Samed gibi iyi olan kalecilerin performasının yükselmesi için sahip çıkmak
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Hocam sizi seviyor ve sayıyoruz ama Yakup denilen oyuncuya 45 dakika nasıl sabrettiniz,uzun zamandır kendini takım üstü gören ve sorumsuz davranan aldığı topları olumlu kullanmayan Cengizhana neden penaltı kullandirdiniz anlamış değilim.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • ufuk (1 yıl önce)
    baba bu takım iyi kötü bir sisteme sahipti. Yenilse de iyi oynuyordu. Bizim bu saatten sonra yeni sistem arayacak vaktimiz yok. Allah aşkına macera arama.Bu yakup denen israf adam da sen ne gördün de biz göremedik. Adam 55 dk boyunca 1 defa topa dokundu. Hocam Yakup ve Cengizhanın oynadığı her maçta kafadan mağlup durumdayız. Onların oynayacağı tek yer kuaför salonu. Orada saçlarıyla oysınlar. Bu sevdadan vazgeç baba vazgeç.Son olarak Adil gevrek Yusuf tranferinde son kazığını da attı ve 70 Milyon TL den olduk.Adil sen de seni aklayanlarda sana hesap sprmayanlarda gün yüzü görmeye inşallah.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Bahattin (1 yıl önce)
    Hocam emeğine sağlık. Olay seni aşar. Çalan çalmış. Götüren götürmüş. Götüreni lanetlemekten başka bir şey elimizden gelmiyor.Adil gevrek seni ve seni aklayan delegelerini anıyorum
    %89
    %11
    Yanıtla