SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Futbolcu Kardeşlerim Elinden Geleni Yaptı"

0
Güncellendi - 2016-12-13 00:10:21
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, Bandırmaspor karşısında tek kale maç oynadıklarını ancak maçı çeviremediklerini söyledi.

Maç sonrası açıklamada bulunan tecrübeli teknik adam, İstanbul’da meydana gelen bombalı terör saldırısından dolayı çok üzgün olduklarını ifade ederek, “Ulusa olarak yas tutuyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Çok üzüldük. Gerçekten kolay bir dönemeçte değiliz” dedi.

Buz, sayısız gol pozisyonlarına girdiklerini kaydederek, şunları söyledi:

“Kendi sahamızda kazanmak istediğimiz bir karşılaşmaydı. Tabi ki çok önemli bir müsabakaya çıktık. Ancak mağlup olduk, futbolda bunlar var. Gol pozisyonlarımız vardı. Maalesef gol yedikten sonra sayısız gol pozisyonlarımız vardı. Maçı çeviremedik. Tek kale oynadığımızı düşünüyorum. Herkes bunu gördü ama futbolda bunlar var.”

Sezon başından bu yana Play-Off’un içerisinde olmak istediklerini söylediklerini anımsatan Buz, “Ama ilk ikiyi de yakaladığımızda bunu da kesinlikle götürmek istediğimizi söyledik. Bunu sezon başında söyledik. Tabi çok ciddi rakiplerimiz var. Takımımızla birlikte güzel bir ivme yakalamıştık. Buraya kadar taşıdık. Bu yarışın içerisinde Yeni Malatyaspor olacaktır. Böyle inişlerin her zaman bir çıkışı vardır. İçerideki maçımızı kaybettik ama bunun devamı gelecektir. Tabi ki bizi kritize edecek insanlarda olacaktır. Onların da hakkıdır. Oyunsal anlamda kritize etmeleri gerekiyor. Futbolcu kardeşlerim elinden gelen her şeyi yaptı. Gol pozisyonlarını değerlendiremedik”  diye konuştu.

BANDIRMA CEPHESİ..

Bandırmaspor’un Yardımcı Antrenörü Serkan Afacan, İstanbul’daki hain terör saldırında hayatını kaybeden şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

bandirma1 Yeni Malatyaspor karşısında aldıkları 3 puan için mutlu olduklarını dile getiren Afacan, şunları söyledi:

“Malatya takımı gerçekten iyi organize olmuş, iyi kurulmuş bir takım. Bizde alt sıralardan kurtulmak için çaba sarf ediyoruz. İnanıyorum ki Malatyaspor bundan sonraki maçlarında daha iyi sonuçlar alacaktır. İrfan hocamızda hak ettiği yerlere gelecektir.”

Afacan, ‘Bandırmaspor’da ne değişti’ sorusuna, “Savunma yapmayı öğrendik. Oyunun iki yönünü oynamaya başladık. Futbolcularımız buna alıştı. Futbolun doğrularını yapmaya başladık. Dolayısıyla da sonuçlar arka arkaya gelmeye başladı” cevap verdi.

Afacan, ‘oyuncuların yerde yatıp, zaman geçirdikleri’ yönündeki eleştiriye ise şu cevabı verdi: “Atabey'in belinde bir sakatlık vardı. Bugün iğneyle oynadı. Aynı şekilde Doğan’da da bir sakatlık vardı. Bu çocuklar, emek hırsızlığı yapan çocuklar değil. Alınlarının teriyle mücadele ediyorlar.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

55 yorum yapılmış

  • raşo (7 yıl önce)
    hocam sana bu mazeretleri yakıştıramıyorum.Senki 4 hafta önce erkek gibi şampiyonluk diyordun şimdi e playof lafları ile geveliyorsun.Dik dur ya kal şampiyon ol ya da gereğini yap
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim cengiz (7 yıl önce)
    Beyler biraz elinizi vicdanınıza koyun 4 hafta önce bu takımı yerlere göklere sığdıramıyodunuz her takımın bir tutuk suskun dönemi olur inanmak önemli milyon dolar bütçeli takımlar daha kötü durumda olabiliyor sabbretmek en iyisi .birde yorum yazan arkadaşlardan kaçtane arkadaşım statda maç izledi takımımızı maddi manevi destekledi trt nin karşısına geçipte boş boş yorum yapmanın eleştirmenin takımı karalamanın bir mantığı yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hiko (7 yıl önce)
    Bu hocayla olmaz Adam sampiyonluk hevesini kaybetmis Lutfen git hocaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Mete (7 yıl önce)
    eskiler bilir NİHAT ATACAN hocamızın bir sözü hiç aklımdan çıkmaz Malatya'nın hocaya ihtiyacı yok kapalıdan birini indirin hocalık yapar diye 30 sene sonrA anlaşıldı mesaj
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne güzel özet geçmişsin kardeş
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (7 yıl önce)
    Osman Fırat ve Kaleci gitmeli bu takımdan.Israra gerek yok.Bi forvet bi de kaleci alınmalı.3-5 kuruş fazla verin, şampiyon olalım.devre arasında diğer takımlar kimleri alacak izleyin bakalım..kesin bizimkiler kadro yeterli diyip almayacak kimseyi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (7 yıl önce)
    Adana Demirspor maçı taktiğini ben söyleyeyim.Belki faydası olur.Takim kesinlikle 11 kişi defans yapacak.Hele 20 ve 22. Dakikalar takım kesinlikle ileri çıkmayacak.Yoksa golü yer.Son 3 maçta olduğu gibi.Sonra takım hızlı atağa kalacak.adana Demirspor kendi sahasını gol atmak için boşalttığı sırada kapılan topla gol aranacak.Bu yazdıklarımı takım uygularsa belki.Uygulamazsa pote gerekeni yapar.Benden demesi.Yoksa Yazık olur...
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (7 yıl önce)
    Şu kadar yorumu okuyup hiç düşünüyor musunuz; 40 tane yorum var 40 ı da farklı diye. Çok bilenlerin, çok konuşanların ama sorumluluğa gelince ortada kimselerin olmadığı şehire Malatya denir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Osman (7 yıl önce)
    Arkadaş Nekadar çok teknik direktör ve bilmiş adam varmış Malatyamızda Adam belki hayatında İnönünün kapısından girmemiş gelmiş burda takımı yerden yere vuruyor. Nedir arkadaş senin takımın Real madrid midir veya Fenerbahçemidir. transfer döneminde boşunamı o kadar tasarruf yapılıyor. sen iyi günde gidip trübünde çekirdek çitleyeceğine kötü günde adamı ayağa kaldıracak nefesin kesilecek kadar slogan atsan belki futbolcu gaza gelecek veya utanacak oda şahlanacak. görende diyecekki herhafta 20.000 taraftara oynuyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilgiç (7 yıl önce)
    Hoca; elinden gelen bu ise elinden bişey gelmiyor demektir. Çek git...
    0
    0
    Yanıtla
  • Gürkan (7 yıl önce)
    Yılların kurt spikeri Levent Özçelik bile maçı hayretler içerisinde izledi ve anlattı. Bu kadar korner ve yandan ortalardan sonuç alamayan ender takımlardan biri olduğunu söyledi. Bizim takımın oyunu artık deşifre olmuştur. 2 maçını kasetten izleyen bu takımı çözer. Farklı varyasyonlar yapamıyoruz. Caner çok etkisiz. Nerede Alanya'daki sağ kulvarı otobana çeviren Caner. Sol kanat desen zaten yok. Kaleci malum. Kapattığı köşeden topun tersi yönüne hamle yapıyor. Normal sıralamamıza dönüyoruz. Bir fırtına bizi getirdi buralara. Sezon başı play-off hedefti. Şimdi buna çaba gösterilmeli. Devre arası kaleci başta en az 3 nokta takviye şart. Bazı siyahilerinde dinlendirilmesi ve devre arası sözleşmelerinin yeniden gözen geçirilmesi gerekiyor. Bizden başka dostumuz yok. Forumlardaki yorumları görseniz millet teneke çalacak arkamızdan. Ne ohh çekmeler ne sevinmeler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (7 yıl önce)
    HOCA KUSURA BAKMA KARDEŞLERİN ELLERİNDEN GELENİ YAPMADILAR.ORTA SAHA TOPÇULARI ÖZELLİKLE 1. DEVRE LAKAYT DAVRANDILAR.VERDİKLERİ PASLARA VE PAS SONRASI LAUBALİ HAREKETLERE BAKSANIZ TAKIMDA BENCE DİSİPLİN SORUNUN OLDUĞU AÇIKÇA ORTADA. BU GİDİŞLE....
    0
    0
    Yanıtla
  • YORGUN (7 yıl önce)
    Doğru söylemiş Adam ELLERİNDEN GELEN BU güzel itiraf beceriksizliklerini lakaytlıklarını vurdum duymazlıklarını çok güzel ifade etmiş etmiş de bu cesareti nerden almış bunu sorgulamak gerek bence YÖNETİMİ İŞARET EDİYOR BUZ adam .yani arkadaşlar birkez daha ifade ediyorum şampiyonluğu unutun amaç şampiyon olmak değil bu yılın şampiyonları belli daha anlamadınızmı?stat bu yıl bitirilmeyecek bitecek olsa Malatya halkı şampiyonluğu bu statta kutlamak isteyecekti baskı artacaktı o nedenle bu yıl tüm iyimserlikleri bir kenara bırakın ve gerçek taraftarlığı onlara maçlara gitmeyerek gösterin bırakın kendilerince eğlensinler.taraftarla dalga geçmek neymiş bunu görsünler PAŞALARIM kötü sonuçlarda taraftarımız yanımızda değil,diğer takımlardan örnekler vererek bizleri beğenmediler şunu unuttular diğer takımları örnek gösterirken onların şampiyon olacağını üstü kapalı itiraf ettiler şaka gibi ama gerçek.bugünden itibaren tepkimiz maçlara gitmemek olsun anlasınlar taraftar nasıl oluyormuş.bırakın yaaa bırakın ne halleri varsa görsünler .onlar önce inansınlar sonra taraftar nasıl olur görsünler.unutmasınlar bu taraftar inanan yönetimin yanında tek yumruk olmasını bilir biraz geçmişe dönerlerse anlayacaklardır ne demek istediğimizi.saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (7 yıl önce)
    bizim defansta bir ileri çıkma sevdası var... golü de yine öyle bir pozisyonda yedik... kardeşim, rakibin kontrataklarını hesaba katarak üç tane futbolcun geride duracak, fazla ileriye çıkmayacak... defansı sağlam tutarak oynasaydık, basit basit goller yemezdik. 4 maçta beraberlik alsaydık, edermiydi 4 puan. biz şimdi bolunun 3 puan üzerindeydik...
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (7 yıl önce)
    Bu takımın karşısındaki takım 11 puanlı düşmeye aday bir takım. bu takımı yenemiyorsan şampiyonda olma
    0
    0
    Yanıtla
  • ALAADDİN (7 yıl önce)
    Yazık beyler kendi kendimizi kandırıyoz.bu takım ilk 6 ya bile zor girer.yetersiz bi teknik kadro ve futbolcu ekibi var malesef.benim çözemediğim bişi var.4 maçta 11 puan kaybetmiş bi teknik ekip hala niye israr eder gitmemekte.yazık illa 2 maç daha mı kaybetmemizi bekliyosunuz.bu arada yönetimi de anlamıyom.siz niye oradasınız sorunları görmüyomusunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (7 yıl önce)
    Maşallah hocam.bahanen hazır.sen ancak kameralara şov yaparsın.kamerayı görünce coşarsın.Bandırma maçında nasıl tek kale oynadık.Adamar bizi güzelce uyuttular.kendi mizi kandırmayalım bu oyuncularla ,bu oyunla şampiyonluk imkansız.Topçular sanki amatörde oynuyor.yazık bizim seyirciye buz gibi hava da bile sizleri yalnız bırakmadılar...Hocanın gidişi de tekrar geri gelmesi de yanlıştı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alaattin tay (7 yıl önce)
    saygı değer hocam siz sahadaki fıtbolcuları göremiyormusunuz .Maçsonunda oynadığınız oyunu izlemiyormusunuz kim ne yapıyor kim nasıl bunları mutlaka görürsünüz. SEdatı görüyormusunuz yürümekten aciz lütfen hocam yaşım 62 herhalde ben daha iyi koşarım. bu takıma layık biri değil .
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Hocam sizi her zaman destekliyorum ama bazı futbolcularda ısrarlı olmanız çok yanlış sinan özkan aşkınız bitmedi mba ve sedat zaten oynamıyor irfan tercihiyle başlayabilirsiniz. Elimize çok fırsatlar geldi değerlendiremedik bundan sonra geleceğini düşünmüyorum rakipler takır takır gol atıp yukarıda bizi yakaladılar. Bazı futbolcularda ısrar etmeyi bırakın
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet akın (7 yıl önce)
    Sayın Buz "Takımımızla birlikte güzel bir ivme yakalamıştık. Buraya kadar taşıdık. Bu yarışın içerisinde Yeni Malatyaspor olacaktır. Böyle inişlerin her zaman bir çıkışı vardır. İçerideki maçımızı kaybettik ama bunun devamı gelecektir"...diyor kendileri. Bence de doğru söylüyor; Devamı gelecektir... Bari boşu boşuna bizleri şampiyonluğa şartlandırıp, sükut-ü hayal yaşatmayın. Deyin ki elimizden gelen bu kadar küme düşmemek için çalışacağız. Ha bak o zaman biz de küme düşmeyince mutlu oluruz. Bizi mutsuz etmeye hakkınız yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • evro (7 yıl önce)
    takımda ciddiyet kalmamış. halen kart yiyen yiyene. ondan sonrada kadro derinliğimiz yok falan filan. kart yersen işe yaramayan yedeklere kalırsın. diğer husus irfan hocam senin modern futbolla alakan yok. hangi maçında dedikki ne güzel bir organize atak oldu geldik güzel paslaşma oldu. yok işte organize yok pas trafiği yok . bol kart var sedatın azubuikenin boş şutları var. bide son maça şu bal ligi oyuncusu osmanıda dahil ettiniz. tamam oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Şakir (7 yıl önce)
    Kendi sahanda,ligde kalma mücadelesi veren bir takıma yenil,sonrada şampiyon olacağız de.İrfan hoca Lütfen biraz mantıklı konuşun.Kimi yenerek şampiyon olacağız peki.Takım son 4 haftadır dökülüyor.Yani perşembenin geleceği çarşambadan belli.Takım hiç iyi değil.Ne yapılacaksa yapılmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    Tüm Takımlar sahada bize oyun sistemlerin kabul ettiriyorlar. Biz isek sahada çaresiz kalıyoruz. Bunun sebebi sen takın kamp döneminde iyi hazırlayamamışsın geçen zaman diliminde de önlem almamışsın şimdide boş konuşuyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan (7 yıl önce)
    ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK DİYOR HOCA DEMEKKİ HOCANIN FUTBOL PİRENSİBİ BU ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK BU FUTBOLU HACAM HALISAHADA BİZDE OYNOYORUZ GEL GÖRKİ SİZİN FUTBOL ANLAYIŞINIZLA BİZİM HALI SAHA ARASINDI HİÇ BİR FARK YOK!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Sanki hepiniz teknik direktörsünüz.hepiniz futboldan iyi anlıyorsunuz.18 takım var takımınız hala lider konuştuğunuz laflara bak.ya arkadaş yenilgiği zaman da destek vermezseniz hemen hocaya futbolcuya söverseniz bu nasıl taraftarlık.belki sezon sonunda çıkar belki çıkamaz ama malatyaspor sevgimiz bitmez. rakiplerin bütçelerine bakın sonra eleştirin.Bu takım hala sivas eskişehir göztepenin üstündeyse bırakın dedikodu yapmayı takıma destek çıkın.haaa irfan hocadan iyisini de bulamazsınız şu anda.
    0
    0
    Yanıtla
  • tekin (7 yıl önce)
    İrfan BUZ'un gitme vakti...
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    hocam sna kadroyu yazayım bak : kalede ertaç ,sol bek ahmet burak solakel,yiğitcan,sadık,caner,sol kanatta dialiba,irfan,azubuke,sağ kanat pereira,eren tozlu forvet,geriye 1 ki,şi kalıyor onda da kimi sitiyorsan oynat forvet mi orta saha mı alırsın hepsi çöplük oyuncu amutu mba hiç farketmez,bu diğerlerine de yedek osman fırrat her yerde oynuyor maaşallah joker,sedat ağçay da artık yürüyüşü bile zor yapıyor deparı bıraktık artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (7 yıl önce)
    Biran önce toparlanmak lazım adam eyyy adil gevrek görmüyorsun adam ployfa oyuncak diyor yolla şu hocayı artık futboldan anlıyorsun biraz çaba sarf et yada sende bırak git yeter reklam yaptın işte bırakın malatya sporu işinize bakın biriniz İstanbul'a hoda almanya ya yallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Deveci (7 yıl önce)
    Sevgili arkadaşlar takımı 1. Yapanda İrfan buz ve bu futbolcular değilmi. Biraz sabır iyi olacak devre arası aksayan yerlere 3-4 takviye yine şampiyonuz. Her zaman sonuç ne olursa olsun takımın arkasındayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • eren (7 yıl önce)
    ya kardeşim elinden geleni yaptı diyorsun gol pozisyonlarını değerlendiremedik diyorsun ee nerde kaldı bu topçuların elinden geldiklerini yaptıkları bi mantıklı konuş ya ALLAH ALLAH bizi mi sabrediyonuz yada karşınızda salak mı var zannediyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • eren (7 yıl önce)
    hocam git Allah aşkına ya gitt.bu kadar beceriksiz topçuyu sahaya sürmüşsün daha hala ellerinden geleni yaptın diyon.vallaha billaha da yenildik diye demiyorum bunları.dailibali enteresan çıktı,azubiki biraz top basınca azdı,mba şaşkın,amutu ise tam bi facia.ayıp ya canerin sağdan attığı ortanın hattı hesabı yok nerde bu topçuların elinden geldiğini yaptığı nerde irfan bey?bi duyum aldık ki topçu parasını almmış ondan oynamıyorlar.tamm haklılar şimdi devlet bana maaş vermese bende iş yapmam.ee hafta içi para da dağıtıldı 4 hafta ya ayıp ayıp geçen sene ki sabitlendik gene önce ikinciliğe bak görürsün yarında 6.lığa oynarız altımızdakiler gümbür gümbür.bak gördünmü sivası nasıl 3lük etti göztepeyi irfan hoca o sivasla sende oynayacan eskişehirle onadığın gibi.hakan çok şükür her gelen pozisyon goldü aslında ama pardon bandırmanın beceriksizliği diyelim.hani sen diyorsun ya ellerinden geleni yaptılar emin ol bandırmanın bşzden çok net pozisyonu vardı.sen maçı izlemedin galiba irfan bey? aslında görme de debi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.sen bu topçuları korudukça biz daha çok maç kaybederiz doğru kaç haftadır seriye bağlamıştık üzülme 4 haftadır da seriye bağladık sayenizde...
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif Karaca / Almanya (7 yıl önce)
    Yaziklar olsun hoca sana iyi oynadik diyor hala ; beceriksiz futbolcularim var demiyor da hala masal söylüyor bu Malatya gömlek sana dar geliyorsa birak Irfan buz baska yolu yok . Bu sekille Malatya sapiyon olamaz ....Sana güle güle hoca , başkan kovmadan gitsen !!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (7 yıl önce)
    Gece gece yenilgi aklımdan çıkmıyor.Bandırma yenilgisinin hiçbir izahı yok. Bandırmayada yenileceksen kimi yenecek bu takım.Haftaya adana Demirspor da yener seni.pote iki atar herhalde.şimdiden demesi.tebirini al.kaleyede ertacı.Senin son kozun irfan buz.Tabi o zamana kadar yönetim göndermezse....
    0
    0
    Yanıtla
  • yılmaz (7 yıl önce)
    O galibiyet aldıklarında konuşmak için mikrofon arayan yöneticiler neredesiniz ? Efsanem malatya spor gümbür gümbür geliyor teselim o kaldı
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Hocam:Sizi sever sayarım.Yıyıtcan sadık olmadığı için defansta zafiyet olmasın diye abuzeki geriye doğru oynattın.senin taktirin ama takımda düşüşün olduğuda bir gerçek.Bunun tetbirinide sen alacaksın.Şampiyon olmak istiyorsan takviye yapacaksın yok yapmazlarsa bırakıp gideceksin.Çünkü yönetimle beraber 4 hafta önce şampiyonluk hesabı yapıyordunuz şimdi playof da bahsetmeyin delleniyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (7 yıl önce)
    İrfan hoca Allah rızası için sorumsuz laubali Sunday Mba'dan ne buluyorsun. Bu adam geldiği günden beri Malatya ya ne verdi. Bu kadar vurdumduymaz top oynanmaz. Giresun maçında bunu çok iyi göstermişti. Bugün yine gereksiz şutlar ne defansa yardımı var ne ofansa. Adam boş boş 90 dakikayı dolduruyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Hoca,yine,mazeret,bularak,teseli,oluyor Birakin,hocam,dedikleri,kadar,liderligi Tesaduflserle,bulmussunuz,4macta,bir Puan,aldiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (7 yıl önce)
    Bu ligde her takımın iniş ve çıkışı olacaktır. Sivas örneği var önümüz de. Biz iyiyken onlar formsuzdu. Biz de o hakkımızı şimdi kullanıyoruz. 1-2 maç düşüş yaşdndı diye stada gelinmeyecekse taraftarlık nerde kaldı. Herşey iyi giderken herkes gelir. Önemli olan kötü günde kenetlenmek. İyi gün dostları mümkünse tv den izlesin maçları.
    0
    0
    Yanıtla
  • Güzel yazmışsın, burda asıp kesenler her hafta hoca, futbolcu, yönetim gönderir getirirler. Bu takım sezon başında play off parolasıyla çıktı, işler güzel gitti şampiyonluk gelir mi acaba oldu. Yanlışlar, hatalar var mı evet var. İnşallah düzeliriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (7 yıl önce)
    Son 4 haftada 1 puan .kalan 20 haftada 5 puan .Hesap ortada.toplam 31 puan.Bu durumda takım ikinci lige.... Yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (7 yıl önce)
    Hocam takım hiç birşey yapmıyor geriye doğru düşüş içinde artık sende kendini kandırmaktan vazgeç bir hoca olarak bu takımın iyi futbol oynadığını söyleyemezsin lig de takımlar oturdu artık derli toplu futbol oynuyor tüm rakipler tek kale oynadığın Bandırmaspor'un kalemiz de 3 - 4 tane % 100 pozisyonu var bizim direkten dönen top ve kafa pozisyonu dışında pozisyonumuz yok. Kalecimiz her maç hata yapıyor kalesinde pozisyon alabilmekte bile zorlanıyor pimi çekilmiş bir bomba gibi biz taraftarlar görebiliyorken senin gözlerinin görmemesi mi görmezden gelişimi manidar. Bu kaleci bu takımda ikinci kaleci bile olamaz ertaş zamanında hatalar yapmış olabilir ama lisanslı futbolcun kan değişikliği iyi gelir en azından fırsat tanımış olursun en kötü neticede bile kalede Hakan ı aratmaz. Kaptan her topu eziyor sol kanat evlere şenlik sağ kanattan yapılan ortalar mı isabetsiz veya kötü yoksa o kadar ortaları değerlendirecek forvetlerimiz mi yetersiz bu sorunları önümüzde ki Adanademirspor maçın da çözemez isen bugün gördüğün bu taraftarı takıma küstürürsün bu şehir böyle kötü sonuçlar hak etmiyor hem de ruhsuz bir futbol ile.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat ve hakanin kadro disi kalması gerek
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle kaleciye katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • genç edebiyatçı (7 yıl önce)
    Sevgili ordünaryüs İrfan Buz! Madem kardeşlerin çok iyi mücadele etti, onları da alıp amatöre gidin lütfen. Mesut bir şekilde kardeşçe mücadele edin. Malatya'nın yakasını bırakın. Futbol zekanı ve kapasiteni de amatörde paylaşırsın!
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakam (7 yıl önce)
    Seyirci yok dedin hocam seyirciye geldi daha ne olması lazım Zenciler in maşallah ayaklarının ayarı yok daha doğrusu taktik yok.malatyanin işi çok zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Hocam tamam oyunculari koruyorsun iyi de sucu sen aliyorsun o da senin BÜYÜKLÜGÜN ama MALATYAMIZA bu oyun layikmi yazik degilmi onlarin kulaklarini cek biraz
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengizhan (7 yıl önce)
    Hoca sen dalgamı geçiyorsun.4 haftada kaybedilen 11 puan sen hala oyuncularının iyi oldugunu söylüyorsun.bu neyin kafası hoca sana istifa yakışır.
    0
    0
    Yanıtla
  • omer (7 yıl önce)
    Elleinde geleni yaptilarda sonuc ne yine husran super lig bu gidisle
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 hakan (7 yıl önce)
    Yazık bu giden puanlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    Bu kadar taktik ve teknikten uzak bir takımın teknik direktörü artık istifa etmeli. Sedat Ağca'ya bu maçta neden bu kadar sabredildi onu da anlamadım. Adam oynayamadı cikarsana aldığı her top attığı her pas rakipteydi. Diğerlerini söylemeye gerek var mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Hocam cok cok pas calismasi ve biraz disiplin oyuncular elinden geleni yapmadilar bunlar senin oyuncularin degildi bu gün
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengizhan (7 yıl önce)
    İrfan hoca oyuncuların 4 haftadır nal topluyor.bu oyunla play offa bile kalamayız.takıma mutlaka takviye şart ayrıca hoca degişikligide iyi gelir. .
    0
    0
    Yanıtla
  • Şakir (7 yıl önce)
    Bir takım 14 köşe atışından bir gol bile atamıyorsa bir problem var demektir.Artık bahanelere sığınarak gerçeklerden kaçamazsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (7 yıl önce)
    Yapma be hocam.4haftadr hep aynı şeyleri söylüyosun.Ama şunu taaa en başında sezon başında söyledin biz play off içinde olmaya çalışacaz diye.demekki kadronuzdaki topcuların kapasitesini sizde yönetimde biliyosunuz.yani bunların çoğu nun dandik, vasat topcular oldukları belliydi.yani boşuna umutlanmışız.yinede bize yaklaşık 10 hafta liderlik ve şampiyon luk hevesi yaşattınız.teşk.o zaman İnşallah düşmeyiz.kendimizi düşmemeye alıştırmamz lazım. Çünkü bu takım daha zor puan alır.sakın seyirciyi bir daha stada çağırmayn.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (7 yıl önce)
    hocam siz de iyi bilirsiniz spor camiasında bu tip olaylarda ne yapılması gerekiyorsa o yapılmalı olmuyorsa zorlanmamalı,4 haftadır bu hafta diye birbirimizi kandırdık,iyi şansızlık turlu bahaneler ama olmuyor ve olmayacaktı bu saaten sonra kalışınız bu takıma zarar verir ve bu takım için emekleriniz tşk
    0
    0
    Yanıtla