SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Futbolcular Antrenman Yapmayı Reddetti'

'Futbolcular Antrenman Yapmayı Reddetti'
A- A+ PAYLAŞ

Cumartesi günü kendi sahasında Antalyaspor'la karşılaşacak olan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'da futbolcuların, Perşembe günkü antrenmana çıkmayı reddettikleri, eski teknik direktör Marius Sumudica tarafından öne sürüldü. Sumudica'nun Perşembe gecesi yaptığı konuya ilişkin paylaşımın yanı sıra, Yeni Malatyaspor'un resmi sosyal medya hesabında da Perşembe antrenmanına ilişkin herhangi bir görsel ve haber paylaşılmaması dikkat çıktı.

Puan cetvelinin tabanına yerleşen ve ayrıca mali- yönetim açısından da zor günler yaşayan, ancak İstanbul'dan yönetildiği için Malatya'da muhatap alınacak bir yöneticisi bulunmayan, bu nedenle haberleri ancak 'yönetim gerek duyarsa' sosyal medya hesabından öğrenilebilen Yeni Malatyaspor'daki son krizi, geçtiğimiz hafta kulüple yolları ayrılan eski teknik direktör Marius Sumudica duyurdu.

Sumudica, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Malatya'dan ayrıldığımdan beri bir sürü mesaj alıyorum. Bir şey söylememin zamanı geldi. Bugün kulüpte neler olduğunu gördün mü? Oyuncular antrenman yapmayı reddetti. Oyuncuların aylarca maaş almadığını düşünürsek, böyle bir grubu motive etmenin kolay olduğunu mu sanıyorsun? Hayır, kesinlikle değil." dedi.

Sumudica'nın açıklaması, kulübün resmi sosyal medya hesabında da Perşembe antrenmanına ilişkin herhangi bir bilgi ve fotoğraf paylaşılmamasıyla doğrulanmış oldu. Sosyal medya hesabında Yeni Malatyaspor'la ilgili son antrenman görüntüsü ve açıklaması 16 Şubat Çarşamba gününün tarihini taşıyor.

Bu arada, Sumudica'nın ayrılmasından sonra teknik direktörlük görevini 'Futbol Sorumlusu' sıfatıyla üstlenen takım kaptanlarından Adem Büyük'ün, geçen Pazar günü Sivas'ta oynanan maçta kulübede takımı yönetmesinin ardından, sakatlandığı ve Sırbistan'a tedaviye gittiği yolundaki açıklamalar da değişik yorumlara yol açmıştı. Maçta oynamayan Büyük'ün ne zaman nasıl sakatlandığı ve tedavi için niçin Sırbistan'ı tercih ettiği hakkında bilgi verilmemişti.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Erol (2 yıl önce)
    Yazık bir galibiyete hasret
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)
    Teknik direktor yok, teknik sorumlu durduk yere sakatlanmis, tedavi yeri de Sirbistan. Takim Antremana cikmamis, ve bu durumdaki takimla ilgili bugun sitede hicbir haber yok. anlasilan herkes umudu kesmis.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ali osman (2 yıl önce)
    Malatyaspor İstanbuldan yönetiliyor da siz nerde yönetiliyorsunuz. Malatya'da değilmisiniz. Bu takımın bir basın sözcüsü yokmu aradınız da size bilgimi vermiyorlar veya antreman sahasına gitmek istediniz de yolumu bilmiyordunuz
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Asıl gevrek i kim baskanlik icin önerdiyse utansın rezil olsun
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Malatyalı Haydar Dayı (2 yıl önce)
    Çıkmasın oyuncular ne takıyonuz kafaya. Malatyaspor'dan alışığız oyuncuları alıp para vermeden oynatmaya adımız çıkmış üç kağıtçıya Yeni Malatyaspor olanda bu... Neticede kasmayın kendinizi arkadaşlar
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Birde burada klübü haklı olarak eleştirenleri beğenmiyen sözde Malatyaspor kılıklı, bedava dürümcü,bedava stada giren yolluğu kesilince birden adilin düşmanı olacaklar dislike atmışlar.Ligin dibinde , her gelen giden oyuncunun şikayet ettiği , T.direktörlerin bile klüp yönetimi ile ilgili ulusal medyada açık açık klübü rezil eden ifadelerini görmüyen bu gerçek Malatyasporlular dislike atmışlar...sevsinler
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Bu şehrin vekilleri,yerel yönetimlerine bir vatandaş olarak sesleniyorum.Bu klübü kendisinin zanneden,Koca bir şehrin istemediğini bildiği halde istediği gibi klübü kullanan, Malatya ismini çıkarsın yada bu zatdan bu klübü lütfen kurtarın .Lütfen
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Cengiz (2 yıl önce)
    Hiç şaşırmadık. Adil gevrek klasigi vizyon yoksulu adil gevrek yeter artık istifada bir erdemdir
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Ensar (2 yıl önce)
    Bu takım.Malatyalıların takımı değil adil gevreğin takımı ... Demiyor mu bu takımı bu düzeye ben çıkardım bırakmam aynı aldığım yere gidene kadar. Siyasiler açıklama yaptı(Tej bir doğrucu sevket yanında yer aldı) Adil bey ben bırakmam demedi mi ?
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Adem sanki futbol oynuyacak Türkiyede Dr yokmuymus?? Seneyede 2.ligden düser ondan sonra yesilyurt ile derby macina cikarlar ☺️
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Erkenek (2 yıl önce)
    Aci gercekler. Kimsenin ihtiraz hakki yok, Seyircisi olmayan takimin super ligde ne isi var? hemi maca gitmeyelim hemde takim dusuyor diye oturup aglayalim. Yazik bir milyonluk sehirde stadin yarisini dahi dolduramiyoruz. Onun icin kimse kimseyi aldatmasin.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Yaaa bırak paraları bizmi yedik ne icin gelelim tv de kapadıp işimize bakıyoruz hangi maçı aldı oraya futbol izlemeye gidilir saç baş yolmaya dövünmeye mi gidelim vallahi billahi kalp kırizi geçirdim bunların yüzünde
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Bu nasıl bir şehir böyle arkadaş... Resmen koca şehir bir adamın elinde oyuncak olmuş., kimseden gık çıkmıyor. Her açıdan küme düşmüş şehrin takımı ne beklenirdi ki...
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Başefendi (2 yıl önce)
    Cumartesi maçı izlemek için stada gidecek aklı evvel varmı acaba. Çok merak ediyorum gerçekten.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Ulusal basına demeç vermiş gelecek sezon bu takımı tekrar süper lige cikaracakmis yani Haziran'da tekrar adayım diyor seçileceği kesindir ama Eylül ayında takımda sahaya çıkacak oyuncu kalırsa devam eder sayın 6 vekilim ,sayın valim,sayın belediye başkanım sizlere yalvarıyorum sayın kulüp başkanı ni çağırıniz görevi biraktiriniz kayyum atayip bizi bu başkandan kurtariniz, saygılarımla arz ederim.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • bilirkisi (2 yıl önce)
    bugun taraftarlar yesilyurt belediyespor u ziyarete gitmis. tek umudumuz yesilyurdun kumede kalmasi. eger adil giderse yeni malatya ile yesilyurt yer degistirip adilin taktigi borclardan kurtulup yolumuza devam edebiliriz. oyuncular idmana cikmiyor ama sezon sonu hepsi alamadiklari paralari icin uefaya basvuracaklar oynamadigi futbolun maasini almak icin.. ne kadar etik o da soru isareti.
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Taraftar (2 yıl önce)
    Antrenmana başkan gelip para falan olmadığını söyleyince.. Futbolcularda bu kaçıncı sööz verip tutmayışın artık yeter antrenmana çıkmak istemiyoruz diyorlar duyumlar böyle. Ama para yok diyen başkanın satıp para kazanmayı düşündüğü 2 futbolcuya ödeme yaptığını bilen futbolcuların bu tavrını alkışlıyorum. Takımı bir başkan içeriden nasıl yıkar klasik bir örneği budur işte. Ayrımcılık yaparsan şehrin kaderiyle oynarsın nasıl sa babanın çiftliği soran yok eden yok.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Sahipsiz garip kimsesiz Malatya
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Sumudicanın söylediği %99.99 Doğrudur.Klüp buna yok böyle bir şey demişse %00.01 doğrudur. Yaşananlar ve klübün geldiği nokta bize bunu öğretti.
    %97
    %3
    Yanıtla