SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Futbolu, Futbol Bilenlerle Konuşacaksın!"

0
Güncellendi - 2019-02-01 22:52:47
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Erol Bulut, "Futbolcularımla gurur duyuyorum. Bugüne kadar yaptıkları ve elde ettikleri başarılar ortada. 15 aylık süreçte nereden nereye geldiğimizi hiç kimse unutmasın. Sadece bir kaç kişinin saçma sapan yorumlarından dolayı bu takım ters yöne gitmeyecek, tam tersi daha iyi olmaya çalışacağız. Onu da inşallah bu hafta Kayserispor maçında göstereceğiz" dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Bulut, Fenerbahçe karşılaşması, takımın son durumu, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Lig'deki hedefleriyle spor yorumcusu Hıncal Uluç'un eleştirilerine dair açıklamalarda bulundu.

"FUTBOL DETAYLAR ÜZERİNE KURULU"

Fenerbahçe ile oynadıkları karşılaşmaya istedikleri gibi başlayamadıklarını ifade eden Bulut, "Erken bir gol yedik. Belki atmosfer, stadın ful olması, bazı futbolcuların etkilenmesi olabilir ama 1-1'i yakaladık. Ondan sonra basit bir hatadan dolayı frikikten yediğimiz ikinci gol oldu ama yine 2-2'yi yakaladık. İlk yarı 2-2 tamamlandı. İkinci yarıya çıktığımızda daha iyi oyuna girmiş olduk. Futbol detaylar üzerine kurulu. 65.dakikada yakaladığımız pozisyonda Bifouma, Ömer'e çıkartsaydı 3-2 öne geçecektik ve maçı büyük ihtimal bir kazanacaktık. O pozisyonu iyi değerlendirmiş olsak, şuan burada galibiyet sevinci yaşayacak, 3 puanı biz almış olacaktık" diye konuştu.

"BAŞIMIZ DİK AYRILDIK"

Bulut, Kadıköy'den başları dik bir şekilde ayrıldıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Duran toptan yediğimiz bir gol var. Fenerbahçe maçı 3-2 kazandı. Maç sonrası basın toplantısında söylediğim gibi oradan başımız dik bir şekilde ayrıldık. O yüzden futbolcularımla gurur duyuyorum. Bugüne kadar yaptıkları ve elde ettikleri başarılar ortada. 15 aylık süreçte nereden nereye geldiğimizi hiç kimse unutmasın. Sadece bir kaç kişinin saçma sapan yorumlarından dolayı bu takım ters yöne gitmeyecek, tam tersi daha iyi olmaya çalışacağız. Onu da inşallah bu hafta Kayserispor maçında göstereceğiz."

"ÖNEMLİ OLAN HÜCUM YAPARKEN, BASİT HATALAR YAPMAMAK"

Başarılı teknik adam, 'Hücum hattında gol ata bir takım ama savunmada hatalar var, Sadık'ın yeri dolmadı mı?' sorusuna, "Bu, Sadık'ın gidişinden kaynaklanmıyor. Sonuçta her gün kendini geliştirmeye çalışan bir Evkur Yeni Malatyaspor var. Bir futbolcu gurubu var. Yeni gelen transferlerde buna uyum sağlamak zorunda. Bunu da sağlayacaklardır. Tabi ki siz kendinizi geliştiriyorsunuz, her zaman eski oyununuzla sadece defansta durup, hızlı hücumlarla gol atmaya değil, kendini geliştirerek topa daha çok sahip olmaya çalışan, iki yönü de oynamaya çalışan bir Evkur Yeni Malatyaspor olması lazım. Doğal olarak büyük takımlara karşı hücum yaptığınızda defanstaki o açıkları veriyorsunuz. Burada önemli olan hücum yaparken, basit hatalar yapmamak. Topa daha çok sahip olabilmek ve yapacağınız hücumları sonuçlandırabilmek. Sonuçlandırmadığınız zaman rakip topu kaptığında onlar hücum yapıyorlar ve orada açıklar veriyorsunuz. Tabi ki şuanda elimizde olan stoper arkadaşlarımız Mustafa Akbaş geç katıldı, hazır değildi, onu hızlı bir şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. Murat Akça iyi oynuyordu, sakatlandı, aramıza katılacak. Orada Robin Yalçın'ı kullandık, Fenerbahçe'ye karşı çok iyi bir maç oynadı. Zaman zaman bu eksiklikler olacak ama elimizdeki şuan ki kadro yeterli ve yeterince futbolcumuz var. Hücum anlamında da Kamara'yla anlaştık. O da İstanbul'da, sağlık kontrolünden geçip, sözleşmeyi imzalayarak, aramıza katılacak" cevabını verdi.

Bulut, yeni transferlerle birlikte oluşan kadroya ilişkin, "Şuan elimizdeki kadro genç arkadaşlarımızla birlikte 27-28 kişiyiz. Bu kadromuzla iki kulvarda da en iyi şekilde gitmeye çalışacağız" değerlendirmesinde bulundu.

"CEVAP BİLE VERMEME GEREK YOK"

Bulut, A Spor Kanalı’nda yayınlanan 9O’A programının yorumcularından Hıncal Uluç’un, Fenerbahçe- Evkur Yeni Malatyaspor maçı ile ilgili olarak yaptığı yorumda, Evkur Yeni Malatyaspor’a yönelik sözlerine ilişkin ise şunları söyledi:

"Cevabım kısa olacak. Futbolu, futbolu bilen kişilerle konuşacaksın bir. İkincisi gereksiz yere söz veya kelimeler sarf etmeyeceğim çünkü kullanacağım sözlere yazık olacak. O yüzden cevap vermeme gerek bile yok."

"TUR ATLAMAK İSTİYORUZ"

Ziraat Türkiye Kupası'nda Göztepe ile eşlemelerini de değerlendiren Bulut, "Göztepe güçlü bir ekip. İyi bir kadrosu var. İyi bir kura. Kayserispor maçında sonra kupada ilk maçı evimizde oynayacağız. Tabi ki kendi evimizde iyi bir skor alıp, İzmir'e öyle gitmek istiyoruz. Tur atlamak istiyoruz. İnşallah bunu da gerçekleştiririz" açıklamasında bulundu.

"GALİP GELMEK İSTEDİĞİMİZ BİR MAÇ"

Başarılı teknik adam, Cumartesi günü sahalarında İstikbal Mobilya Kayserispor ile oynayacakları karşılaşmaya ilişkin ise "Kayserispor maçını kazanmak istiyoruz. Fenerbahçe karşısında maça iyi başlayamadık ama Kayserispor karşısında birinci saniyeden iyi başlayarak, 90'ıncı dakikaya kadar iyi konsantre olup, maçı iyi geçirmek istiyoruz. Galip gelmek istediğimiz bir maç. İnşallah galip gelip, yolumuza devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • BORA BARUT (5 yıl önce)
    Sayın hocam düzgün durşunu bu olayda da gösterdi. Bizler size ve futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz. Bu takım nereden nerelere geldi bunu da biliyoruz. Size desteğimiz sonuna kadar sürecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    elazığ. maçlarını malatyada oynamak istiyormuş.. inşallah yönetim bu hataya düşmez.. her hafta maç oynanırsa o saha ne hale gelir. elinde milyonluk tıopçular var.. o saha ne hale gelir. topçular sakatllanmaması içtten değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa korkmaz (5 yıl önce)
    Erol hocam sen malatyasporu malatyasporda seni şahlandırdı ilk hocalık deneyiminde malatyasporla inşallah nicebaşarılı sezonlar yaşayalım birlikte kötü söz sahibinindir. Ağzına yüreğine gönlüne sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • canani (5 yıl önce)
    Battalgazinin tokatı gibi şamarı vurmuşsun helal olsn Erol Hocam İnşallah Hıncal Malatya Haberi takip eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Hocam.sana.teknik.heyetine.oyunculara.guveniyoruz.yolunuz.acik.olsun.basarilar.diliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Süper liğin en başarılı takımı E.Y.Malatyaspor en başarılı hocası Erol Bulut dur.Futboldan anlayan bi hakkı teslim eder.Diğerleri lafıgüzaftır.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Fenerbahçe, Real Madrid'i yenmiş kadar sevindi, bu yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatansever (5 yıl önce)
    Hocam cok degerli bir durusunuz var. Takim hakkinda dediginiz cok dogru. O sözde sunucunun zoruna gitmis bir anadolu takiminin basarisi. Sözlere gerek yok. Kötü söz sahibinindir. Bir malatyali olarak gurur duyuyorum sizinle ve takimimizla. Adam gibi adamsin. Sagol!!
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (5 yıl önce)
    kAŞIMIZI gözümüzü çıkaran futbolcuyu oynatma Hocam,sana güveniyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)
    Hın(ç)al efendiye kapak gibi bir cevap vermiş hocamız. Kim ne derse desin hocam. Biz organik Malatyaspor taraftarları olarak daima yanındayız. Sen doğru bildiğin yoldan sapma yeter. O şahsın kuyruk acısı var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulcelil Pelitoğlu (5 yıl önce)
    Helal sana hocam. Sana yakışan da buydu işte.
    0
    0
    Yanıtla