SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

G.Saray- EYMS Lig Buluşması Cumartesi Akşam

0
Güncellendi - 2019-04-05 18:15:42
G.Saray- EYMS Lig Buluşması Cumartesi Akşam
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 27.haftasında Cumartesi akşam 19.00'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Süper Lig'de 26 haftalık bölümde 10 galibiyet, 7 beraberlik, 9'da mağlubiyet alarak 37 puan toplayan  Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 27.haftasında Cumartesi akşam İstanbul deplasmanında Galatasaray ile karşılaşıyor. Ligin 26.haftasında sahasında MKE Ankaragücü'nü 3-1 mağlup ederek, lige verilen araya moralli giren ve sakat oyuncularında dönmesiyle kadrosu daha da güçlenen sarı kırmızılılar, zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Evkur Yeni Malatyaspor ile Galatasaray, Süper Lig'de üç kez karşı karşıya geldi; bu maçların tamamını ev sahibi takımlar kazandı. 3 karşılaşmada Evkur Yeni Malatyaspor 2 galibiyet alırken, Galatasaray ise 1 kez galip gelebildi. Evkur Yeni Malatyaspor ile Galatasaray, tarihlerinde dördüncü kez karşı karşıya gelecek. Daha önceden Spor Toto Süper Lig'de oynanan 3 karşılaşmada Evkur Yeni Malatyaspor'un üstünlüğü bulunuyor.

İki takım ilk kez 2017-2018 sezonunda Spor Toto Süper Lig'de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya'da oynanan karşılaşmayı Evkur Yeni Malatyaspor 2-1 kazandı. Sezonun ikinci yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşma ise 2-0 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sonuçlandı. Evkur Yeni Malatyaspor ile Galatasaray, bu sezonun ilk yarısında Malatya'da karşı karşıya geldi. Evkur Yeni Malatyaspor, rakibini 2-0 mağlup etti.

Süper Lig'de 12 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Galatasaray, bu süreçte 8 galibiyet, 4'te beraberlik aldı. Sarı kırmızılılar, Medipol Başakşehir ile birlikte ligde devam eden en uzun yenilmezlik serisinin iki sahibinden biri olmayı da başardı. İstanbul temsilcisi, aynı zamanda evinde oynadığı son 32 lig maçında da yenilgi yüzü görmedi ve tarihindeki en uzun ikinci iç saha yenilmezlik serisini yaşıyor. Sarı kırmızılılar, 32 maçta 27 galibiyet, 5'te beraberlik aldı.

KARŞILAŞMAYI UĞURLU YÖNETECEK

Saat 19.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmayı Ankara Bölgesi Süper Lig Hakemi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Uğurlu’nun yardımcılıklarını Ankara Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemleri Asım Yusuf Öz ile Mustafa Sönmez yapacak. Trabzon Bölgesi A Klasman Hakemi Bülent Birincioğlu ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Robin yalçın oynarsa kesin yenildik.
    0
    0
    Yanıtla
  • GOL GOL (5 yıl önce)
    MALATYAM GOL GOL GOL EROL HOCA CINCONU YENERSEN SENEYE SENI IPLE BAGLASALAR DURMAZSIN HELE BIRDE KUPA MALATYAYA GELIRSE OZAMAN YA IST YADA AVRUPADASIN
    0
    0
    Yanıtla