SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Galatasaray 2. Başkanı Öztürk Hemşehrimiz, Malatya'ya Özel İlgisi Var"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan geçtiğimiz ay Galatasaray SK Genel Sekreteri Eray Yazgan ile görüşmüş ve Galatasaray'ın deprem bölgesi için sunduğu desteğin kapsamına Malatya'nın dahil edilmesi noktasında görüşeceğini söylemiş, Yazgan'dan kulüp binasına Babacan'ı davet etmişti.

Milletvekili Babacan,  Galatasaray SK kulüp binasında Kulüp Başkanı Dursun Özbek, İkinci Başkan Metin Öztürk (üstteki fotoğrafta) ve Genel Sekreter Eray Yazgan ile güzel ve sıcak bir muhabbette buluştuklarını dile getirdi.

Babacan, görüşmenin Türk futbol tarihinin en büyük satışının yapılmasının hemen ertesinde olması da Malatya için ayrı bir şans olduğunu belirterek Özbek'ten, Boey'in Bayern Münih'e transferinden elde edilecek gelirden bir kısmının Malatya için değerlendirilmesini talep ettiğini ifade etti.

Babacan; Malatya'ya konut ya da birkaç tane okul ihtiyacı için TOKİ ile görüşeceklerini ve ayırdıkları meblağın gerekli kısmının Malatya'ya aktarılmasını sağlayacaklarını bildirdi.

Babacan: "Sayın Başkanımızın Malatya'ya ve tüm Malatyalılara selamları var. Zaten İkinci Başkanımız Sayın Metin Öztürk Hekimhanlı hemşehrimiz imiş. Malatya ile özel bir bağları ve ilgileri var. Bundan sonra da bu bağımız kuvvetlenerek artacak..." diyerek sözlerini tamamladı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • ALP (3 ay önce)
    "Boey'in Bayern Münih'e transferinden elde edilecek gelirden bir kısmının Malatya için değerlendirilmesini talep ettiğini ifade etti." Ben haber metnindeki bu ifadeye takildim Herhalde şaka yapmistir o kadarda olamaz ama bu işin şakası dahi utanç verici
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 ay önce)
    kagit uzerinde Is insanlari sporda yonetimlerde Resmi kurumlarda Malatyali olarak gecinenler cok Ama Yatirima Spora Deprem zedelere Issizlige YeniMalatya Spora gelince Ceplerinde Akrep varmis gibi yardim Eden yoktur Gercek Malatyali Rahmetli ISMET PASA VARDI 1934 Yilindan Malatyaya TEKEL SUMERBANK VE SEKER FABRIKASI Yaptirmistir
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (3 ay önce)
    6 şubat ile tanıdık boş hemsehriligi..tribünler hala var mı
    %75
    %25
    Yanıtla
  • haberi (3 ay önce)
    kendinin haberi var mı acaba özel ilgiden :D:D:D
    %72
    %28
    Yanıtla
  • CİMBOM (3 ay önce)
    Bu sabah Galatasaray SK kulüp binasında Başkanımız Sayın Dursun Özbek, İkinci Başkanımız Sayın Metin Öztürk ve Genel Sekreterimiz Sayın Eray Yazgan Beyefendiler ile güzel ve sıcak bir muhabbette buluştuk. Görüşmenin, Türk futbol tarihinin en büyük satışının yapılmasının hemen ertesinde olması da Malatya için ayrı bir güzellik oldu :) Özetle başkanımızdan, Boey'in Bayern Münih'e transferinin zekatını Malatya için talep ettik :) Vekil Babacanın açıklaması yukarıdaki gibidir.... Koskoca Malatyanın iktidar partisi milletvekili borç batağındaki Galatasaraydan ZEKAT toplamaya gitmiş. 30 yıldır bu şehrin büyüklüğünü potansiyelini ve geçmişini bilmeyen ve bunu idrak etmeyenler memleketi yönetiyor hergeçen gün daha da dibe gidiyoruz Söyleyecek o kadar çok şey var ki söylemeye utanıyor insan
    %67
    %33
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 ay önce)
    Klüplerden hizmet istemekte(dilenmek) nedir? Malatya yı bu durumlara düşürmeyin. Hükümetin yapması gereken görevi spor klüplerine yıkmayın.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatya lı (3 ay önce)
    Konuşmaktan başka bir şey yok gerisi hikaye bir bütün olarak bir proje çizersin bunuda gerekli kurum ve hak sahipleriyle paylaşırsın zamanıda belirleyip başlarsın malatya güzelim şehir insanlar zor durumda inşallah maşallah görüştük asayişi sağlayamamış işler durmuş her gün sallanıyor diye malatya yıda sanırım sallamaya aldılar
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Doğrucu (3 ay önce)
    Vekil Tam olarak oyle demedi, boeyden elde edilen transfer gelirinin zekâtını istiyoruz dedi. Kendince futbol bilgim var takip ediyorum havasi vermeye çalışmış ama Malatya yi rezil eden bir aciklama olmuş...
    %56
    %44
    Yanıtla