SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Galatasaray, Deprem Konutu Projesinde Malatya'yı Es Geçti!

Galatasaray, Deprem Konutu Projesinde Malatya'yı Es Geçti!
A- A+ PAYLAŞ

Galatasaray, deprem bölgesi Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş illerinde toplam 300 konut yapmak için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile protokol imzaladı. Malatyaspor ile  aynı renkleri taşıyan Galatasaray’ın Malatya’ya konut yapmaması dikkat çekti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ile ülkemizin en büyük ve köklü kulüplerinden biri olan Galatasaray Spor Kulübü arasında; Hatay’da 100, Adıyaman’da 100 ve Kahramanmaraş'ta 100 konut olmak üzere toplam 300 konutun inşasını içeren bir protokol imzaladık. Konutlarımızı tamamladıktan sonra bir mahallemize, Galatasaray Mahallesi adını vereceğiz.” bilgilerini paylaştı.

Özhaseki, “Galatasaray camiasına; Türk sporumuza katkılarının yanı sıra, deprem bölgemize gösterdikleri bu örnek hassasiyet için teşekkür ediyorum. 6 Şubat depremlerinden etkilenen şehirlerimizi, inşallah devlet millet el ele vererek en kısa sürede ayağa kaldıracağız.” dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Fenerbahçeli Malatyalılar (4 ay önce)
    Yorumlara bakıyoruz da 6s’lilerin nasıl zoruna gitmiş şu haber! Malatya’nın dostu FENERBAHÇEDİR!
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Yastık altı (4 ay önce)
    Malatya insanı zengindir ama eli cebine gitmez... herşeyi devletten bekler... Bence çok mantıklı iş yapmış galatasaray... devletin yerinde ılsam malatyaya yardım etmem... çünkü yastık altındaki para ve altınlarının ekonomiye kazandırılması lazım...
    %39
    %61
    Yanıtla
  • Muzaffer Başeğmez (4 ay önce)
    Malatya'ya gelen deprem olmadığını zanneder diye diye hedeflediklerine ulaşan yerel siyasetin başarısı. Hepsine teşekkür etmek lazım. İnsanları bu konuda ikna etmişler. Galatasaray yönetimine ihtiyacımız yok diyen ismi bulmak lazım. Malatyalılar bu konuda kulüplere değil siyasilere eleştiri getirmeli.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Oğuz (4 ay önce)
    Malatya artık Galatasarayı tutacak mısın?
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Evet sonsuza kadar desteklemeye devam edicez. Başka soru? Konunun GS ile ilgisi olmadığını ne zaman anlayacaksınız diye sormak istiyorum ama gerek yok. Aşağıda zaten gereken yorumu yazdım ben.
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Evet.Özellikle Galatasarayı destekliyeceğiz.Çünkü deprem bölgelerine ev yapıyorlar.Malatyanın adının geçmemesi çok doğal. Her konuda destek görmemesinin nedenide büyüklerine sor.Onlar biliyor.Sana söylerler
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Sacma bir konuşma.. Git bakanlığa sor
    %67
    %33
    Yanıtla
  • mehmet (4 ay önce)
    malatyanın en büyük haber kanalı siz misiniz gerçekten? aysun karabulut ile ilgili haberlere erişim yasağı getirirken bu duruma olan tepkinizi gördük ve biliyoruz + haklısınız da.. Ancak söz konusu GS üzerinden eleştirel yorumları özellikle göstermeyip yazan hespların ıp'sini engelleyerek tarafsız veya objektif gazeteci zaten olamazsınız. Malatya'nın en büyük haber kanalı konunun GS ile olmadığını zaten bilir. Çünkü GS projeyi hazırlar ve bakanlığa sunar, bakanlıkta şehirleri ve o şehirlerin hangi bölgesinde yapılması gerektiğini GS'ye bildirir ve sözleşme imzalanır. Bunu bildiğiniz halde algı yapıyorsunuz. Üstünüzdeki fener ya da bjk formasını çıkartarak haber yapın. Sizi tarafsızlığa davet ediyorum.. Bu yorumu da yayınlama ve IP'yi engelle hemen sayın editör :)
    Editörün Notu: Bu haberle ilgili yorum yazan herhangi bir okuru engellemedik. Başka habere yaptığınız bir yorum nedeniyle engellenmişseniz, o IP ve adreslerle başka haberlere de yorum yapamazsınız.
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Murat (4 ay önce)
    Malatya'nın en büyük haber kanalının koyduğu başlığa bak(?) Cidden tuhaf çünkü Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile ortak bir şekilde hareket edilip onların önerisiyle yapılıyor konutlar. Galatasaray, depremde 30'dan fazla Yardım Tırını bizzat Malatya'yı yolladı. Evet Malatya'ya konut yapsa çook iyi olurdu ama demek ki bakanlıktan diğer iller daha uygun görüldü. Ve Galatasaray dışında 2 büyük kulüp daha var onlar Malatya'ya ne yaptı veya yapıyor? Galatasaray es geçti derken bile objektif değilsiniz ( bilerek ve isteyerek yapmamış gibi) Editörünüze iletin Es geçti diye haber yapılmaz. Galatasaray üzerinden algı oluşturmayın!
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Ahmet (4 ay önce)
    Yazıklar olsun madem 300 konut yapacaksın hepsine 75 adet yaparsın bu nasıl bir umursamazlık ayıp bu yanlış düzeltilmeli
    %71
    %29
    Yanıtla
  • iyi olmuş (4 ay önce)
    malatyada Galatasaray isimli bir mahalle olmasını istemiyoruz zaten.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Ezikler iş başında
    %27
    %73
    Yanıtla