SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Galip Demirel O.O. 8'inci Maçından da Galip Çıktı

Galip Demirel O.O. 8'inci Maçından da Galip Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 16. grupta Malatya'yı temsil eden Galip Demirel Ortaokulu Spor Kulübü ekibi, 8'inci haftada kendi sahasında Van Büyükşehir Belediyesi ekibini 3-0 mağlup ederek, yenilmezlik serisini ve liderliğini sürdürdü.

Tecde Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada rakibi karşısında üstün oyun sergileyen Malatya ekibi; 25-15, 25-14 ve 25-19'luk set sonuçlarıyla maçı 3-0 kazandı.

Sezona 1. Lig hedefiyle başlayan ve bunun için play-off yolunda mücadelesini sürdüren ve 8'inci haftayı da kayıpsız kapatan Galip Demirel Ortaokulu Spor Kulübü'nün maçını tribünlerde voleybol severler ile yöneticiler coşkuyla desteklediler.

Kulüp yöneticileri, ilk günden itibaren takıma desteklerini esirgemeyen işadamları ve vatandaşlara teşekkür ettiler.

Galip Demirel Ortaokulu Spor Kulübü ekibi, ligin 9. haftasında 4 Aralık Pazar günü deplasmanda Mardin Gençlik Spor kulübüyle karşılaşacak.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • fbay (1 yıl önce)
    Öncelikle bu girişimin Okulumuz öğrencileri ve egitimcileriyle hayata geçirilmesi çok anlamlı ve güzel bir örnek çalışma olmuş.bu ve benzeri çalışmalar desteklenerek daha iyiyi ve başarıyı nasıl kazanırız gayreti olmalı. bende gurur la bu okulun bir öğrencisi olarak emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Büyüksehir belediyemizin de katkısı için genel sekreter yardımcı si Mehmet Sığırcı beyefendiye,Tarımsal Desteklemeler ve Çiftçi Eğitimi Şube Müdürü Çetin BOZKURT beye ayreten tarım İl müdürümüz Tahir beye de teşekkür ederim...
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Zafer ASLANARGAN (1 yıl önce)
    Tebrik eder, başarılar dilerim.
    %100
    %0
    Yanıtla