SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Galip Demirel SK Voleybol Takımının Maçına Davet

Galip Demirel SK Voleybol Takımının Maçına Davet
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 16. Grupta lider olan Malatya Galip Demirel O.O. SK, Pazar günü Malatya'da grup birinciliğinde önem taşıyan maçta, grup ikincisi Muş Yurdum Gençlik Spor takımı ile karşı karşıya gelecek.

29 Ocak Pazar günü Malatya Merkez Spor Salonu'nda oynanacak ve saat 13.00'de başlayacak olan karşılaşma, 1. Lige yükselme için 17- 19 Şubat tarihleri arasında Niğde'de yapılacak play-off maçlarına grup lideri olarak katılmak için büyük önem taşıyor.

İlk yarıda Muş'ta oynanan karşılaşmayı 3-2 kazanan Malatya Galip Demirel SK takımı, namağlup lider olduğu grubunun bu önemli maçını da kazanarak, finallerin ilk ayağına avantajlı olarak gitmek istiyor.

Galip Demirel SK takımının idari, teknik kadro ve sporcuları, bu önemli maçta destekleri için Malatyalı voleybolseverleri Merkez Spor Salonu'na beklediklerini bildirdiler.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hakkı Gür (1 yıl önce)
    Açıkçası bu maçı bekliyordum, ailemle bugün tribündeki yerimizi alacağız. Sonuç ne olursa olsun,kızlarımıza ve bu heyecanı bize yaşatan kulüp yöneticilerine teşekkür ediyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla