SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Galip Demirel O.O., Muş'ta Zorlandı Ama Yine Kazandı

Galip Demirel O.O., Muş'ta Zorlandı Ama Yine Kazandı
A- A+ PAYLAŞ

Profesyonel  Voleybol Kadınlar 2.lig 16. Grupta mücadele eden Galip Demirel Ortaokulu Spor Kulübü, deplasmandaki zorlu maçta Muş Yurdum Sporu 2-3'lük skorla mağlup etti.

Baştan sona büyük çekişme içinde geçen, bir anlamda grup liderliği maçı da sayılan karşılaşmada, Galip Demirel Ortaokulu Spor Kulübü büyük heyecana sahne olan 1.seti 27-29 kazanırken  2.seti 27-25 kaybetti. 3. sette de rakibinin oyununa izin veren Malatya ekibi bu seti 25-19 kaybetti. 4.sette tekrar kendi oyununu sahaya yansıtan ekibimiz, seti 18-25 alarak maçı tie-break setine taşıdı. Yine büyük çekişme içinde geçen Tie-break setini 16-14  kazanan Malatya ekibi, 3-2 biten set sonuçları ile maçı kazanmasını bildi.

Malatya Galip Demirel Ortaokulu ekibi, zorlu geçen mücadele sonunda bu galibiyetle 1. Lig hedefiyle başladığı sezonda, Play-Off'a kalma yolunda büyük avantaj elde etti.

Maçı Kulüp yöneticileri de tribünde izlerken, çekişmeli geçen maç sonrası Kulüp Başkanı Hamit Kapan, As Başkan Osman Gönültaş ve kulüp yöneticileri, sporcular ve teknik heyetle birlikte galibiyeti kutladı. Malatya'yı temsil ettiklerinin bilincinde olduklarını dile getiren kulüp yöneticileri, her zaman destek olan Malatyalı firma ve kişilere de teşekkürlerini dile getirdiler.

Galip Demirel Ortaokulu Spor Kulübü 27 Kasım 2022 Pazar günü saat 15:00'da Tecde Kapalı Spor Salonunda Van Büyükşehir Belediye takımı ile oynayacak.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hakkı Gür (1 yıl önce)
    Tek kelime ile gurur duyuyorum. Pazar gününü iple çekiyorum. Malatya'nın ilk kadın voleybol takımı, başarılarını sürdürüyor. Keşke ilimizin önde gelenleri de bu başarıda rol sahibi olsa. Umarım etkili ya da yetkili birileri bu takımın sahibi olur ve bu hikâye bu güzel hikâye devam eder. Yönetimi ve sporcularımızı yürekten kutluyorum. Saygılarımla.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • İlk kadın voleybol takımı derken?? Bundan öncede defalarca takım çıkarıldı hemde şuankinden daha başarılı bir takımdı hemde şuanki takımın ekibinde olan diğer hocalar tarafından ama kadına ve kadın sporculara değer verme gibi bir kültürümüz olmadığı için maddiyattan dolayı bir çok sporcu bırakmak zorunda kaldı..Bu takımda öyle olmaz umarım başarılar
    %50
    %50
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)
    Tebrikler emeginize saglik
    %82
    %18
    Yanıtla