SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gasp ve Yaralama Olayının 3 Faili Yakalandı

Gasp ve Yaralama Olayının 3 Faili Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz ay meydana gelen gasp, yağma, tehdit ve kasten yaralama olayı ile ilgili olarak polis tarafından yakalanan 3 kişi mahkemece tutuklandı.

19 Mart'ta merkez Bulgurlu Mahallesi'nde meydana gelen "Nitelikli Yağma, Gasp- Tehdit ve Kasten Yaralama" olayını araştıran Asayiş Şubesi ekiplerince, olayın faillerinin İ.B., S.A. ve H.A. olduğunun saptandığı ve şahısların yakalandıkları bildirildi.

Bu şüplelilerin işyerleri ve araçlarında yapılan aramada, adı açıklanmayan bağdur şahsın cep telefonu, 68 bin 300 TL para ile olayda kullanılan kesici aletin ele geçtiği açıklandı.

Adliyeye verilen 3 şüpheli tutuklandı.

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız