SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Demirci Kardeşler İle Büyükşehir Daire Başkanının Acı Kayıpları

Demirci Kardeşler İle Büyükşehir Daire Başkanının Acı Kayıpları
A- A+ PAYLAŞ

Gazeteci İsmail ve Nezir  Demirci kardeşlerin babası İsmail Demirci vefat etti.

Battalgazi Belediyesi önceki dönem Basın Müdürü ve ER TV haber programcısı İsmail Demirci ile Malatya Ticaret Borsası Basın Danışmanı Nezir Demirci’nin babası İsmail Demirci (68) Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altında iken vefat etti. 7 çocuk babası İsmail Demirci, çitçilik yapıyordu.

Yaklaşık 4 yıldan beri kanser tedavisi gören İsmail Demirci için Malatya Şehir Mezarlığında kılınan cenaze namazına ailesi ve yakınları, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Malatya Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü ibrahim Halil Kılıç, MAGİNDER Başkanı Salih Karademir, gazeteciler ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Demirci’nin cenazesi Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

BÜYÜKŞEHİR BASIN DAİRE BAŞKANININ BABASI DA VEFAT ETTİ
Malatya Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Deniz Demir’in babası Üzeyir Demir vefat etti.

Malatya’da yaşayan, 4 çocuk babası olan ve uzun yılar Avrupa’da görev yapması nedeniyle Avrupa’daki Trükler tarafından Demir baba’ olarak tanınan Üzeyir Demir, Adıyaman’ın Gerger ilçesinin Güngörmüş Köyünde toprağa verildi. Demir ailesi taziyeleri Güngörmüş Köyünde kabul edecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Deniz Demir’in babasını vefatı ile ilgili olarak yayınladığı mesajı şu şekilde; “İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun... Canımız, kıymetlimiz, göz bebeğimiz, Avrupalı Türklerin Demir Dayısı, evladı olmaktan her zaman onur duyduğumuz, bundan sonra da hep aziz hatırasını en yüksekte tutacağımız BABAM ÜZEYİR DEMİR emanetini teslim etti. Rabbim (cc) Efendimiz'e (sas) komşu kılsın, Rahmet'ini esirgemesin, mekanını cennet, makamını âli kılsın inşallah. Tüm sevenlerinden razıydı; hakkı helâl idi. Tüm sevenleri de hakkını helal eylesin lütfen. Güzel naaşını bugün ata toprağımız Adıyaman-Gerger- Güngörmüş Köyü'nde öğle namazına müteakip köy kabristanında Rahmet-i Rahman'a uğurlayacağız. Taziyemiz Adıyaman-Gerger-Güngörmüş Köyü'nde baba ocağımızda olacaktır”

malatyahaber.com

FOTOĞRAF: İsmail Demirci'nin cenaze töreninden

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız