SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gazeteci Katilinin 'Azmettiriciler'le İlgili İtirafı

Gazeteci Katilinin 'Azmettiriciler'le İlgili İtirafı
A- A+ PAYLAŞ

Ses Kocaeli Gazetesi sahibi Güngör Arslan (fotoğraftaki) cinayetinin faili, ilk ifadesinde 2 kişinin kendisine “Güngör Arslan'ı vuracağız. Bunu da sen yapacaksın. Seni çok rahat ettireceğiz" dediğini anlattı.

Evrensel gazetesinden Meltem Akyol’un haberine göre,  Ramazan Özkan, emniyetteki ilk ifadesinde kendisini 2 kişinin azmettirdiğini anlattı. 2 kişinin kendisine “Güngör Arslan'ı vuracağız. Bunu da sen yapacaksın. Seni çok rahat ettireceğiz. Bir daha hiçbir sorun yaşamayacaksın, ailen de böyle bir sorun yaşamayacak’ dediğini anlatan  Ramazan Özkan, daha sonra Derince bölgesinde boş bir araziye götürüldüğünü ve atış talimi yaptıklarını söyledi.

Daha sonra gazeteye gittiğini ve bir haberle ilgili Güngör Arslan ile görüşmek istediğini belirttiğini anlatan tetikçi  Ramazan Özkan odasına gittiği Arslan’la tartıştığını, ardından Arslan’ın ayağına 2 el ateş ettiğini söyledi. Bahsi geçen 2 kişinin kendine "Öldüreceksin" demesine rağmen Arslan’ı öldürmek istemediğini savunan  Ramazan Özkan, Arslan’ın üzerine geldiğini düşünerek 4-5 el havaya ateş açtığını, o kurşunlardan birinin Arslan’a isabet etmiş olabileceğini iddia etti.

Azmettiricilerin kendisine bir avukat da gönderdiğini söyleyen  Ramazan Özkan, "Ben sizin gönderdiğiniz avukatı istemiyorum" diyerek bunu reddettiğini de ifadesinde anlattı.

İnternet haber sitesi sahibi Güngör Arslan, dün Cedit Mahallesi'ndeki ofisine gelen kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan Arslan, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Cinayet zanlısı Ramazan Özkan, suç aleti tabancayla polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Bu arada, CHP eski milletvekili Tuncay Özkan, Twitter'dan yaptığı paylaşımda Güngör Arslan yolsuzlukları yazdığını söyledi. Tuncay Özkan şöyle dedi:

"Gazeteci Güngör Arslan yolsuzlukları yazdığı için, iktidarın ve belediyelerinin rüşvet, kayırma çarkına çomak soktuğu için katledildi. İktidar sahiplerinin Kocaeli’ndeki tecavüzlerini yazdığı için daha önce hapsedilip susturulmak istenmişti. Öldürüleceğim dediği halde korunmadı."

Daha önce de çeşitli suç kayıtları olan 21 yaşındaki  Ramazan Özkan'ın Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmesi bekleniyor.

t24.com.tr- odatv4.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Muhittin (2 yıl önce)
    Memleket mafya cenneti oldu!
    %88
    %12
    Yanıtla