SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gaziantep FK- YMS Maçı İleri Bir Tarihe Ertelendi

Gaziantep FK- YMS Maçı İleri Bir Tarihe Ertelendi
A- A+ PAYLAŞ

Dün oynanan ve yoğun kar yağışı nedeniyle bugüne ertelenen Gaziantep FK-Yeni Malatyaspor maçı, kentteki olağanüstü durumun devam etmesi üzerine ileri bir tarihe ertelendi.

Dün oynanan ve ilk yarısı golsüz eşitlikle sona eren Gaziantep FK-Yeni Malatyaspor maçının ikinci yarısı bugün aynı saate ertelenmişti. Zorlu karşılaşma, kentte kar yağışı ihtimalinin ve olağanüstü durumun devam etmesi üzerine ileri bir tarihe ertelendi.

Maç ile ilgili sabah yapılan toplantının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada karşılaşmanın ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu. Federasyondan yapılan açıklamada, "Gaziantep FK - Yeni Malatyaspor maçı, elverişsiz saha koşullarının devam etmesi sebebiyle Federasyonumuz tarafından ileri bir tarihe ertelendi" ifadelerine yer verildi.

Gaziantep-İha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Shakiri (3 yıl önce)
    Keşke dün 90 dk tamamlanabilseydi. Göze hoş gelen bir futbol izletiyordu Malatya'm. (Her ne kadar penaltı kaçırmış olsa da) Maç ileri tarihe ertelendi fakat aynı kadro üzerinden oynanacak olması iki taraf için şanssızlık, özellikle Tetteh'i kullanamayacak olmamız. Umarım oynanacak 45 dk da daha iyi bir oyun sergileyerek maçı alırız. Ben Beşiktaş maçından da umutluyum. Gana Milli takımı elendi, Tetteh e kaç gün izin verirler bilmiyorum, inşallah Cumartesi günü sahada yerini alır.
    0
    0
    Yanıtla