SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gece Bekçisini Yaralayan Uzman Çavuş Tutuklandı

Gece Bekçisini Yaralayan Uzman Çavuş Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kavga ettiği mahalle bekçisini yaralayan uzman çavuş ve kavgaya karışan yakını tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, önceki gece yarısından sonra Zaviye Mahallesi Hasanbey Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, bölgede devriye gezen mahalle bekçisi M.A. ile tartışan uzman çavuş olduğu ileri sürülen M.A.I. ile beraberindeki D.I. arasında kavga çıktı. Kavgada tabanca kabzasıyla boynuna vurulan bekçi yaralanırken, M.A.I. ile D.I. yakalanarak gözaltına alındı.

Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

iha- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • E.S. (1 yıl önce)
    Uzman çavuş diye çığırtkanlık yapmaya ne gerek var! Her suçlunun mesleğini bu kadar karalıyor musunuz. Unutmayın ki bu memlekette sayısızca şehit olan uzman çavuş kardeşlerimiz abilerimiz var bari onlara saygınız olsun. Birileri yanlış yapıyor diye herkesi karalayamazsınız!!!
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)E.S. isimli kullanıcı yorumuna
    Arkadaş zaten sorun Uzman Çavuş olması
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bilader sorun uzman çavuş olması falan değil. Bir şuç varsa bunu mesleğiyle bağdaştıramazsın. İşini düzgün yapan bu uğurda canını veren uzman çavuşlar var. Biri yanlış yaptı diye büyük puntolarla mesleği karalama pahasına yazmak doğru değil. Suç varsa şahsındır.şahsın Mesleğini bu konuya alet edemezsin. Helede böyle bir zamanda bu kadar uzman çavuş şehit haberi gelirken. işini düzgün yapan hakkını veren sorumluluğunu bilen uzman çavuş kardeşlerimizi kırmamak hassas olmak gerek. Şahıs şu suçu işledi dersin şu mesleği yapan şahıs dediğin zaman içine gerçekten herkesi katmış olursun. Üzücü şeyler bunlar. Yoksa koruduğumdan destek olduğumdan söylemedim. Tabiki bir suç varsa cezası olmalı.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Birnaz ULUTAŞ (1 yıl önce)
    Yanlış kişi suçlanıyor videosu var uzman çavuş yardım ediyor gömlekli diğeri siyah tişörtlü lütfen yalan haberlere inanmayalım bu bir karalama operasyonudur
    %7
    %93
    Yanıtla
  • Tolga Ulutaş (1 yıl önce)Birnaz ULUTAŞ isimli kullanıcı yorumuna
    Benimde soyad aynıda nerelisiniz acaba
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Bilgin var sa emniyete ilet hemen geç kalmadan
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yani siz videoyu izlediniz de Savcı ve Hakim izlemedi mi? Burada bağımsız yargıyı tenkit mi ediyorsunuz? Savcılık hakkınız da resen soruşturma başlatmalı...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Celebi (1 yıl önce)
    Uzman çavuş diye milliyetçilik hamaseti yapmaya gerek yok suçluysa cezasını çekecek bu kadar basit
    %98
    %2
    Yanıtla