SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gece Yarısı Çorapçı Dükkanında Esrarengiz Olay

Gece Yarısı Çorapçı Dükkanında Esrarengiz Olay
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, bıçaklı kavga anonsuna giden polis ekipleri çorap satışı yapan esnafı iş yerinde kanlar içerisinde buldu. Sol bacağından yaralı halde bulunan esnaf bilinci kapalı bir şekilde hastaneye kaldırıldı.

Olay, 23.20 sıralarında Battalgazi ilçesi Halfettin Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Şehit Ahmet Sarıoğlu Sokak üzerinde bir kişinin bıçakla yaralandığı anonsuna giden polis ekipleri bölgede çorap satışı yapan esnaf A.N.'yi iş yerinde kanlar içerisinde buldu. Sol bacağından yaralı halde bulanan şahıs ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

A.N.'nin polis ekiplerine verdiği ilk ifadesinde konteyner iş yerinin camına tekme attığını belirttiği öğrenilirken, olay yerinde inceleme yapan ekipler bir adet tabanca buldu.

Hastanede tedavi altına alınan A.N.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Okan (2 gün önce)
    Malatyada vicdan merhamet olsa her türlü bela olay Malatyada olmaz cuma günü camiye gittim abdest aldım tuvalette musluk yok tuvaleti 5tl para bide bu depremde gidin bide başka ile camiye gidin her taraf pırıl pırıl bide bedava tuvalet bakımını temizliğini belediyeler yapıyor malatyadaki ler parayı da camiye vermiyor cebe atıyor gidip içiyor ne güzel memleket
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (5 gün önce)
    Devlet ve kanunlar bir toplumda insanların birlikte huzur içinde yaşaması için vardır. Eğer insanların canı, malı , namusu korunamıyorsa orada devlet yada kanunlar yetersizdir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Recep solmaz (5 gün önce)
    Birbirimizi sevmedikçe saygılı olmadıkça merhametli vicdanlı delikanlı mert dürüst adam gibi adam olmadığımiz sürece adalet de hakimde savcida emniyetde (polis bekçi) jandarmada kendilerine verilen adına kanun denilen yasa daki boşluklardan yapabildiklerini yapıyor yapamadiklarida sistemin kötü orneklerince( rüşvet menfaat makam mevki çıkar yalan iftira kıskançlık zengin olma hayeli vs) her türlü çökme (el koyma korku tehdit vurma yaralama öldürme vs) korunduğundan hicbir işlem yapamıyorlar buda ülkemizin getirildiği durum gücü yeten yetene kıran kırana vuran vurana çalan çalana sonuç gözyaşı yas pişmanlık huzursuz mutsuz bir ülke ALLAH AŞKINA BIZE NE OLDU BÖYLE.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • TORPAĞI ALTIN (5 gün önce)
    Daşı torpağı altun Malatyam ne dikersen dik meyvasını veriyor Altun ekin inanın elmas verir ama insanlarımız çok bozulmuş baksanıza Malatyasporu malatyalı hırsızlar ne hale koydular
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 gün önce)
    Hayati tehlikeyi atlatmış herhakde bugün kapısının önünde oturmuş çay içiyordu
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatya (6 gün önce)
    Cezalar yetersiz. İdam gelmedikten sonra en basit suç beş yıldan başlamadıkça olaylar bitmez. Ne çocuk ölümleri, ne tecavüzler ne de kadın cinayetleri. Devlet cezaevinde yer yok diye suçluların ıslahına yönelik hiç bir şey yapmıyor. Polisin askerin yetkisi kısıtlı. Bir uydurmuşlar insan hakları. Arkadaş o hak insan için geçerli.İnsan ve hayvandan daha aşağı varlıklar için değil.Hagep, denetimli serbestlik iyi hal bunların hepsi boş. Amerika adalet sistemini getireceksin idam; ister iğneyle, ister gazla ,ister asarak ya da diğer metotlarla mutlaka ama mutlaka gelmeli. Kısasta hayat vardır. 9. yargı paketinde güya cezasızlık algısı bitecekti. Değil 9 1119. yargı paketi geçse yine aynı yine aynı...... Adam gidip şikayetçi oluyor her şey var kanıt var delil var hakim bu davayı bile 2 yılda bitirmiyor. Tutuksuz yargılıyor savcı salıyor elinde güçlü bir yasa yok ondan. Geç gelen adalet adalet değil. Malatya'nın çivisi çıktı rabbim tüm işinde gücünde masum insanları korusun.....Türk adaletinden önce ilahi adalet tez zamanda tecelli etsin.
    %88
    %12
    Yanıtla