SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gece Yarısı Esrarengiz Olay.. Cinayet mi, Kaza mı?

0
Güncellendi - 2018-03-30 01:47:08
Gece Yarısı Esrarengiz Olay.. Cinayet mi, Kaza mı?
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 4 katlı bir iş merkezindeki dairenin balkonundan 1 kişi yere düşerek ölürken, aynı balkonda 1 kişi de sızmış olarak bulundu ve gözaltına alındı. Polisin dairede yaptığı incelemede alkol alındığı tespiti yapıldı.

Olay, gece saat 00.30 sularında Malatya merkez Dabakhane Mahallesi PTT arkası Halep Caddesi üzerindeki 4 katlı bir iş merkezinin son katındaki dairede meydana geldi.

İddiaya göre; 38 yaşındaki Ümit Berkeban adlı şahıs, balkondan kaldırıma düştü. Olay yerine gelen ambulans ile ağır yaralı olarak Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Ümit Berkeban, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaparken Berkeban’ın düştüğü dairenin kapısının kapalı olduğunu tespit etti. Çevredeki vatandaşların düşme  öncesi daireden kavga seslerinin geldiğini söyledikleri belirtilirken, balkonda da bir kişinin yattığı belirlendi.

Tüm uyarılara rağmen dairenin kapısı açılmayınca, olay yerine İtfaiye ekibi ve 112 acil servis ambulansı istendi

İtfaiye ekibi, şahsın atlama ihtimaline karşı şişme branda açtı. Kapıyı zorlayarak açan polis ekipleri balkonda yatan Ömür S. adlı şahsı uyandırarak içeri aldı. Alkollü olduğu belirlenen gözaltına alınıp, hastaneye götürüldü.

Olayın yaşandığı dairede yapılan incelemede, uyuşturucu hap bulgularına da rastlanırken, çok sayıda alkol şişesi bulundu.

Berkeban'ın itme sonucu mu, kazaen mi düşerek öldüğünün belirlenmesi amacıyla polis araştırmalarını sürdürüyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • harun (6 yıl önce)
    tekel bayi'ler kontrol edilsin arayın tarayın suç duyurusudur bu KAÇAK ALKOL SATIYORLAR BOĞMA RAKI ADI ALTINDA YOLLARDA ALTINA YAPANLAR KUSANLAR BAYILANLAR YETER ARTIK YOLDA ORDA BURDA ÖNÜMÜZE CIKIP AİLEMİZLE BİZİ DURDURUP PERİŞAN EDECEĞİNİZE CARSI DA ALKOL SATAN YERLERİN ÖNÜNDE DURUN
    0
    0
    Yanıtla
  • İkbal Berkeban (5 yıl önce)harun isimli kullanıcı yorumuna
    Ölen şahısın otopsi raporunda alkol almadığı belirlenmiştir lütfen Ümit bey hakkında asılsız konuşmayın yani alkol alıp düştüğü gibi bir gerekçe bulunmamakta hemen tekel bayi gibi sıfatlarla suçlamaya geçmeyin
    0
    0
    Yanıtla