Gece yarısından sonra Çevreyolunda yürümekte olan 18 yaşlarındaki gencin sırtına uçunda iğne bulunan bir şırınga isabet etti.. Polis kayıtlarında, olayın şüphelisi Belediye Hayvan Toplama Memurları olarak belirtildi.
Olay Çevreyolu Turgut Temelli alt kavşağında 02.15 sıralarında oldu. Polise ifade veren 18 yaşlarındaki Ö.A. adlı genç, yürümekte iken, sırtında bir acı duyduğunu, bunun Ucu iğneli bir şırınga olduğunu gördüğünü belirtti. Hastanede tedavi edilen gencin, bunu sokak hayvanlarını toplayan belediye memurlarının yaptığını öne sürerek şikayetçi olduğu bildirildi.
Polis raporunda, Taksirle Yaralanmaya Sebebiyet Vermek olarak adlandırılan suçun şüphelisi olarak da Belediye Hayvan Toplama Memurları gösterilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.