SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gelecek Partisi'nden 10 Aday Adayı

Gelecek Partisi'nden 10 Aday Adayı
A- A+ PAYLAŞ

Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanlığını yaptığı Gelecek Partisi’nde 10 kişi Malatya milletvekili aday adayı oldu. 

Aynı zamanda milletvekili aday adayı da olan Gelecek Partisi İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan,  “14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerin başta Malatya’mız olmak üzere tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. Yaşadığımız 6 Şubat depremlerinin yaralarını da bir an önce sarıp, hemşehrilerimizin hayatlarının normale dönmesi için gayret gösteriyoruz. Bu çerçevede yapılacak olan seçimlerde Gelecek Partisi’ne Malatya’dan aday adaylığı için başvuranların sayısının 10 olduğunu belirtmek istiyoruz.” dedi.

 Aday adayları şunlar:

1-Dr. Ahmet Ercan Uçkan-İş İnsanı 

2-Murat Naci Ekim-Avukat 

3-Levent Ergül-İş İnsanı 

4-Burcu Sakarya-İş İnsanı 

5-Mehmet Demir- Mali Müşavir 

6-Hidayet Özdemir-Mali Müşavir 

7-Osman Bereket-Emekli Asker 

8-Fatma Dinçer-Ev Hanımı 

9-Okan Irmak- Avukat 

10-Fuat Bayer- Avukat 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • murathan (1 yıl önce)
    Malatyadan 3 vekil çıkarır diyen arkadaş iftarda ne içiyorsa söyle bizde içek..))))))))
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Malatya Bülten (1 yıl önce)
    Levent Ergül kazanıcak bence tüm Malatya öle diyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Benim tahminim Malatya da 3 millet vekili çıkarır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • nus (1 yıl önce)
    Gelecek partisinde en fazla bir aday olabilir o da il başkanıdır. Bu tip partilerin ülkemize milletimize hiçbir faydaları olmaz. Kuruluş amaçları da ülkeye millete fayda sağlamak değil bilakis bu ülkenin düşmanlarına hizmet etmektir.
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Bunların vasfı yokki malatyaya ne faydası olsun bari yüksek mimar mühendis olaydı birisi
    %19
    %81
    Yanıtla
  • yüksek vasıftan beklentiniz denir. vizyon mu yoksa diplomamı eğer diploma ise diyecek zaten bir şey yok eğer vizyon ise işte o zaman kimseyi tanımadan yargılamayın
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Akın (1 yıl önce)
    Bu yalan listeyi kim haber yaptırdı acaba listenin yarısının başvurusu yok ve başvuru yapan kişilerin ismi yok lütfen yapılan haberlerin doğruluğunu tartalım
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Yerelli (1 yıl önce)
    Malatya Gelecek Partisi Milletvekili aday adaylarına, yüce Allah'tan, başârılar dilerim. Hak yolunda koşan gelecek kahramanlarına selam olsun...
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Adını duyurmak isteyenler ver parayı aday adayı ol
    %34
    %66
    Yanıtla