SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gelecekteki Başarılarınızdan Gurur Duyacağız"

0
Güncellendi - 2018-04-23 20:26:48
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü 4. sınıf öğrencileri, final sınavlarına kısa süre kala düzenledikleri mezuniyet balosu ile gönüllerince eğlendi.

Bitki Koruma Bölümü, bünyesinde bulunduğu İnönü Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nin yeni kurulacak olan Malatya Turgut Özal Üniversitesi’ne bağlanması ile ilk ve son mezunlarını vermiş olacak.

Ramada Otel toplantı salonunda düzenlenen mezuniyet gecesine İnönü Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Diğdem Oksal, Dr. Öğr. Üyesi Olcay Bozdoğan ve eğitim yılı sonunda mezun olacak Bitki Koruma Bölümü öğrencileri katıldı.

Türküler, şarkılar, oyun havaları eşliğinde eğlenen, 4 yılın hatıralarını yeniden canlandıran fotoğraf ve görüntülerden oluşan sinevizyon gösterisi ile duygulanan Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü öğrencileri, gecede hocaları ile de bol bol fotoğraf çektirdi.

Dr. Öğr. Üyesi Diğdem Oksal: Türkiye tarımına hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacaksınız

Mezuniyet gecesinde bir konuşma yapan İnönü Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Diğdem Oksal, zorlu ama güzel geçen 4 yıllık bir sürecin sonunda Bitki Koruma Bölümü’nün ilk öğrencilerini mezun etmeye hazırlanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Tarımın, tarımsal üretimin ve tarımın bilimsel boyutunun her geçen gün daha iyi anlaşıldığı bir dünyada, sizler, yakın bir gelecekte Türkiye tarımının gelişmesine, kalkınmasına hizmet etmenin onurunu yaşayacaksınız. Bu nedenle, sizi böyle güzel ve anlamlı bir sorumluluk için hazırladığımızdan dolayı da biz de çok mutluyuz” dedi.

Konuşması sırasında duygulu anlar da yaşayan Dr. Öğr. Üyesi Diğdem Oksal, “Sizinle birlikte dört güzel yıl geçirdik. Zaman zaman çalışmadınız size kızdık, çalıştığınızda, güzel projelerle ödevler hazırladığınızda ve sınavlarda iyi notlar aldığınızda sadece siz değil hocalarınız olarak biz de sevindik. Sizleri tanımış olmaktan, sizlerle çok sevdiğim bitki koruma alanında lisans düzeyinde bilimsel eğitim yürütmüş olmaktan son derece mutluyum. Mezun olmanız sizinle iletişimimizin kesilmesi anlamına gelmiyor. Mezunlarımız olarak sizlerin gelecekteki başarılarından gurur duyacağız. Bir de şunu vurgulamak istiyorum: Malatya’da her zaman açık bir kapınız olacak” şeklinde konuştu.

Öğrencilerin uzun süre alkışladığı bu konuşma sonrasında, geleceğin ziraat mühendisleri hocaları Dr. Öğr. Üyesi Diğdem Oksal ve Dr. Öğr. Üyesi Olcay Bozdoğan ile toplu fotoğraf çektirdi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Kerim Dayı (6 yıl önce)
    Köylerde kimse kalmadıki tarım olsun.Allah memleket in yardımcısı olsun.Bari bu gençlerimiz bişeyler yapsalar.
    0
    0
    Yanıtla
  • İnönü ziraat öğrencisi (6 yıl önce)
    Keşke orada bizim sayın dekan hocamız,oradaki bayan hocamızın olup eşinin de keşke olması,dekan yardımcıları sayın hocalarımızın olması bizler için onur verici olurdu.Orada bir herbolog varken neden diğer herbolog hocamız olmasın.BIz liseden mezun olurken bırakın bizim müdürü başka okulun müdürleri bile gelmişti.Bu arada mezuniyete bütün arkadaşlar gitmemiş.Eksikler var.Ben bitki koruma 4 değilim ama bitki koruma öğrencisiyim.Bütün arkadaşları tanıyorum yani.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Bölüm bitki koruma mı demiştiniz yoksa...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar aslan (6 yıl önce)
    Türkiyede tarım mı kaldı ki hizmet edesiniz? Samanı bile ithal ediyoruz,herşey teorik olmalı birçoğu ağaçları bile tanımıyor daha
    0
    0
    Yanıtla