SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Geliri Şehit Aileleri ve Kızların Eğitimine

Geliri Şehit Aileleri ve Kızların Eğitimine
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yaşayan ev hanımı Yağmur Işık, bugüne kadar 2 kitap yazdı. Işık, kitaplarının gelirini ise şehit ailelerine ve kız çocuklarının eğitimine bağışladı.

38 yaşında 2 çocuk annesi Yağmur Işık, yazdığı ’’Büyümeyen Kadınlar’’ ve ’’Senden Sonrası’’ adında 2 kitap yazdı. Işık, kitapların gelirini ise şehit ailelerine ve kız çocuklarının eğitimine bağışladı.

Yazarlığa ilgisinin 7 yaşlarında başladığını belirten Işık, ’’Önce şiirler ile başladım, sonra çevremdekiler tarafından yazdıklarım ilgi gördü. Bunun üzerine neden birikimlerimi bir kitap halinde toplamayayım diye düşündüm ve hayalimi gerçekleştirdim’’ dedi.

Asker eşi olduğunu bundan dolayı İkinci kitabın gelirini şehit ailelerine bağışladığını ifade eden Işık, “ Asker eşiyim. İlk kitabım ’’Büyümeyen Kadınlar’’ bunun gelirini kız çocuklarının eğitimine bağışladım. ikinci kitabım ise ’’Senden sonrası’’ bunun gelirini de şehit ailelerine bağışladım” diye konuştu.

iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız