SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gemi Sevk ve İdare Belgesi Sınavı Yapıldı 

0
Güncellendi - 2018-03-26 18:06:11
Gemi Sevk ve İdare Belgesi Sınavı Yapıldı 
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Gemi Sevk ve İdare Belgesi sınavı gerçekleştirildi.

Gemi Sevk ve İdare Belgesi alımı için düzenlenen sınava katılan vatandaşlara, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına bağlı Mersin Liman Başkanlığı tarafından görevlendirilen yetkililer tarafından gerekli eğitimler verildi. Eğitimlerin ardından Gemi Sevk ve İdare Belgesi sınavı gerçekleştirildi.

Gemi Sevk ve İdare Belgesi sınavına 95 kişi başvururken, sınava 76 kursiyer katıldı. Mersin Liman Başkanlığı'nın değerlendirmesi sonrasında başarılı olan vatandaşlara Gemi Sevk ve İdare Belgeleri Büyükşehir Belediyesi tarafından teslim edilecek.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Selim (6 yıl önce)
    KOSGEB Müdürü Murat beyde mi gemi sürecek belgesi aldı
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaptan (6 yıl önce)
    Baddalgazi , Baskil arası işe yarıyabilir belge...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ercan (6 yıl önce)
    Bu olay geçen hafta pazartesi salının konusu yenimi haber yapma gereği duydunuz. Yoksa haberin yokluğundan bunumu kullandınız. Şu sitenizi biraz güncel tutsanız keşke ne güzel olur. Aynı haberleri 10 gün okuyoruz 10 gün önceki haberide 11 gün sonra bu nasıl haberciliktir.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaptan-ı-derya (6 yıl önce)
    ŞAKA ŞAKA.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaptan-ı-derya (6 yıl önce)
    Malatya derya deniz. ya. Gemileri Beydağ'ından aşırıp Suriye ye mi gireceğiz. Savulun Battalgazi torunları geliyor. Dağlar derya deniz...
    0
    0
    Yanıtla