SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Genç, Dinamik ve Sevimli..'

A- A+ PAYLAŞ

Cem Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret etti. Çakır, konuğuna Malatya ile ilgili projelerini anlattı.

Ziyarete ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nca yayınlanan bülten şöyle:

"Cem Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan, beraberindeki Cem Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Sadık Polat ve Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a nezaket ziyaretinde bulundu.

21 Eylül Salı günü gerçekleşen ziyarette Malatya’ya Cem Evi temel atma törenine katılmak üzere geldiğini belirten Cem Vakfı Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın genç, dinamik ve sevimli bir Belediye Başkanı olduğunu ifade ederek görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Malatya’mız ile ilgili güzel projelerimiz ve çalışmalarımız var. Stratejik planlamalarla Malatya’mızın düzenli, modern ve bölgede bir cazibe merkezi haline gelmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ziyarette Cem Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan’a kayısı ve kayısı kristali hediye etti."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam