SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Futbolcudan YMS'ye Veda

0
Güncellendi - 2020-10-02 12:47:44
Genç Futbolcudan YMS'ye Veda
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Gökhan Akkan, Yeni Malatyaspor’a veda ederken, 1.Lig ekibi Ankaraspor ile anlaştı.

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un 22 yaşındaki stoperi Gökhan Akkan, 1.Lig ekibi Ankaraspor ile anlaştı. Genç defans oyuncusu, Ankara ekibi ile 2021 yılına kadar sözleşme imzalarken, “Transferim sürecinde emeği geçen başta başkanımız Mehmet Emin Katipoğlu olmak üzere herkese teşekkür ederim. Bu forma altında başarılı bir sezon geçirmek için yola çıkıyoruz. Allah utandırmasın” dedi.

18 Ocak 2018’de Mersin İdmanyurdu’ndan Yeni Malatyaspor’a transfer olan Gökhan Akkan, Elazığspor ve Zonguldak Kömürspor takımlarının formalarını giydi.

Yeni Malatyaspor A takımında 5, U19 takımında 8, U21 takımında ise 9 karşılaşmaya çıkan Akkan, 1. Lig’de 42 karşılaşmada görev aldı.

Akkan, Yeni Malatyaspor’dan ayrılırken bir veda mesajı yayınlandı. Genç oyuncu mesajında, “Yeni Malatyaspor'a geldiğim günden beri formamı ve armasını saha içinde ve dışında büyük bir bilinçle, samimiyetle ve gururla taşıdım. Bu süreçte beni destekleyen, yanımda duran herkese teşekkür ederim. Taraftarımızın, iyi günde, kötü günde bizi yalnız bırakmayıp desteğini her zaman hissettirmesi güzel bir duyguydu. Yeni Malatyaspor'a teşekkür ederim. Yeri bende ayrı olacak. Hakkım varsa helal olsun, sizde hakkınızı helal edin. Hoşça kalın” ifadelerine yer verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Sen izlemedenmi transfer ettin? oynadığı bir kaç maç bazıları kupa maçıydı bayağı göz doldurdu.mina gelince kenara atıldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Böylesine yetenekli yürekli oyuncumuzu harcadık yerine murat akçayı getirdik!Bence transfer komitemiz ne yaptığını bilmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaç sefer izledin de yetenekli olduğunu anladın MORİNHO abi.
    0
    0
    Yanıtla