SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İntihar Girişimi Engellendi, 'Beni Cezmi Kartay'a Götürün' Dedi!.

İntihar Girişimi Engellendi, 'Beni Cezmi Kartay'a Götürün' Dedi!.
A- A+ PAYLAŞ

Gece yarısından sonra Kuyuönü'ndeki derenin üstündeki köprüden genç bir kadının suya atlayarak intihar edeceğinin bildirildiği devriye polis ekibi, genç kadını engelledi.

Olay, Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece yarısından sonra saat 02.50 sıralarında meydana geldi. Aşağıbağlar Mahallesi Kuyuönü Mezarlığı yanında, İtfaiye Şubesinin karşısında, genç bir kadının Derme Kanalı'nın üstündeki köprünün korkuluklarına tutunmuş olarak intihar girişiminde bulunduğunu gören bir genç, yakından geçen polis otosunu durdurarak, polis ekibine durumu bildirdi. Belirtilen yere gelen polisler, adının İ.B. olduğu belirlenen genç kadını, korkuluklara tutunmuş halde suya atlamak isterken meşgul ettiği sırada kollarından yakalayarak yukarıya çekti.

Kendinde olmadığı gözlenen genç kadının üzerinden kimlik çıkmadı. Olay yerine kadın polis çağrıldı ve polis merkezine götürülmek için ikna edilmek istenen genç kadın, polislere "Beni Cezmi Kartay Caddesi'ne bırakırsanız sizinle gelirim" diye pazarlığa girişti. Ancak bindirildiği ekip otosuyla eğlence mekanlarının bulunduğu Cezmi Kartay yerine Sümer Polis Merkezi'ne götürüldü.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • malatya (1 yıl önce)
    "Ancak bindirildiği ekip otosuyla eğlence mekanlarının bulunduğu Cezmi Kartay yerine Sümer Polis Merkezi'ne götürüldü" Malatya ya geldiğinde insanlar eğlenmek için Cezmi Kartay'daki eğlence mekanlarına mı gitmesi lazım. haber yaparken kullandığınız kelimelere dikkat edin. oraların ne olduğu belli ama siz daha öğrenememişsiniz demek ki.
    0
    0
    Yanıtla
  • ANCARLI (1 yıl önce)
    Cezmi kartay şifa git de gününü gör . Pislik yuvası.bu ne cesaret gençler yaşamayı bilmiyor. Alkol seks silahların patladığı yerde nasıl eğlence huzur olabilir ki
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Selahattin Gürkan gülerek Reise kayısi verdi. Sizde kalkmissiniz Cezmi Kartayi kaldır. Adam sahlandirdi Malatya'yi. Çevre yolu sinek kaydı gibi hangi ilde var yollar, hiç başkanı asfalt dökerken resimlerde göremezsiniz, artık eli de cebinde değil, ayrıca merkezdeki okulları da yikmiyor çünkü eğitimci kendisi, başka başkanlar gibi mühendis mimar değil. Vizyonu, misyonu herşeyi var adamın. Ne istiyorsunuz adamdan. Artık bilbordlarda şirin kelimelerle Destansı şeylerde yazmıyor. Bırakın adamı yaa
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Malatyanın yerlisi (1 yıl önce)
    Ne kaldırılması Allah aşkına var yok Bi kışla caddemiz vardi ordada mekanlar açıldı ruhsat veren kim AKPARTİ BELEDİYESİ
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Suphi (1 yıl önce)
    Malatyalnın yerlisiyim.Malatya merkez 50 senedir aynı ve gittikçe her açıdan çirkinleşen bir şehir .Beton bina dikmekle şehirleşme olmuyor.Belki 20 sene konu açıldığında hep yazdım ancak şehrin merkezinde o da küçük ama olsun çok şükür bir meydan açmaya karar verdiler.Malatya merkez,Cezmi kartay dan başlamak üzere akpınar meydanı,bakırcılar çarşısı ,kapalı hal o civar tümüyle kaldırılmadan bu şehirden asla bir gelişim beklemeyin.Bunu ancak siyasi bir kaygı taşımayan yöneticiler yapar ama böyle bir yönetici bulunurmu?Seçmeni küstürmemek için bulunmaz.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • ATİLLA (1 yıl önce)
    Bu gençlerin bu hale gelmesi iman inanç tevekkül eksikliğinden kaynaklanmaktadır. Kim ne derse desin . Özgürlük adı altında islamiyetin bazı kaideleri çiğneniyor.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Pütürgeli (1 yıl önce)ATİLLA isimli kullanıcı yorumuna
    Erzurum'da bir kursta yaşanan rezalet iman eksikliğinden miydi yoksa ahlak eksikliğinden mi?
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Size o konuda katılıyorum amenna. Ama ben genelleme yapıyorum. Kendini bilen bir insan intihara kalkışmaz etrafiniza bir bakın gençlerin çoğu uyuşturucu batağına batmış. Anne babalar çocuğuna sahip çıkmalı iyi yetiştirmeli
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Egitimci (1 yıl önce)
    Sayın valim sayın belediye başkanım devletin gücü her yere yeter diye öğretildi bize şu Cezmi kartayi istimlak edin yada kentsel dönüşüm ile yeni düzgün binalar yapın o bölgenin çehresi tamamen değişir güzelleşir dikkat edin olaylar hep o bölgeden başlıyor ..lütfen el atın artık şuraya ordan gece de gündüz de geçemez olduk artık...bir gidin de oraların halini görün içler acısı ..hangi ilde pavyonlar sehir merkezin de acaba...artık kaldirin burayi Malatya yakışmıyor..
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Onlar anca mezarlıkları kamulaştırma yapar orduzuda olduğu gibi yüzyıllarca mezarında yatan ebeveyjnlerimizi yerlerinden ettiler ..kamulaştır Cezmi kartayi şehir dışında bir yer göster Avrupa'daki böyle
    %93
    %7
    Yanıtla
  • yıldırım (1 yıl önce)
    ya arkadaş şimdiye kadar cezmi kartaydaki eğlence merkezlerini başka yere taşıyacak babayiğit çıkmadı bu nasıl memleketiz ya
    %100
    %0
    Yanıtla
  • erhan (1 yıl önce)
    malatya ne hale geldi her konuda malatyanın durumu vahim özellikle ev kiraları konusunda çogu ev sahiplari artık paraya tapar hale geldi 1000 tl kirada oturan birinden bu yıl için kirayı 2000 tl ye çıkaran ev sahipleri var bunlar devletin belirlediği oranı aşıyorlar kiracılar itiraz ediyor ama herşeyi pahalandığını öne sürüyorlar ev sahibi aolan bazı avukatlar böyle kira artışı yapıyorlar yazıklar olsun bunlar sözde kanunu ve yasayı savunan kişiler devlet kira artışını 2023 temmuza kadar %25 artış yapılacağını söylüyor ama dinleyen yok böyle çıkarcı ev sahiplerini cimere şikayet edelim
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (1 yıl önce)erhan isimli kullanıcı yorumuna
    Cimere akaryakıtı dörde, elektriği üçe, doğalgazı 3.5 ğa , ekmeği ikiye, kaskoyu üçe katlayanları da şikayet et.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Yazık (1 yıl önce)
    Koca bir Malatya'nın devlet büyüklerinin gücü yetmedi şehrin göbeğinde bu pislik yuvalarınin kapatılmasına yıllardır.
    %95
    %5
    Yanıtla