SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Kadın Ölüme 5 Gün Direnebildi

0
Güncellendi - 2021-07-02 01:40:28
Genç Kadın Ölüme 5 Gün Direnebildi
A- A+ PAYLAŞ

OTOMOBİL ÇARPMASI SONUCU AĞIR YARALANMIŞTI.. Malatya'da 5 gün önce Merkez Bankası önünde otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan genç kadın tedavi görmekte olduğu hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, 24 Haziran günü İnönü Caddesi Merkez Bankası önünde meydana gelmişti. B.E. yönetimindeki 44 ACT 347 plakalı otomobil, kent merkezinden Viraj Kavşağı istikametine gitmekte iken, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan 23 yaşındaki Sabiha Gül Soğancı'ya çarparak ağır yaralanmasına yolaçmıştı. Soğancı, olay yerine gelen ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, 24 yaşındaki otomobil sürücüsü gözaltına alınmıştı.

Sabiha Gül Soğancı'nın, hastanede 5 gün süren yaşam mücadelesini kaybettiği bildirildi. Bekar olan Soğancı'nın cenazesi, Şehir Mezarlığı Camisi'nde kılınan cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Ahmet Dursun (3 yıl önce)
    Allah sabır versin çok üzücü Ben bu kazanın sinyalizasyon hatası nedeniyle olduğunu düşünüyorum Sümer Lisesinin önündeki trafik ışıkları 2 ay kadar önce yeniden ayarlandı Sümer Lisesinin önünde merkez istikametine gidenler için kırmızı ışık yanarken aynı anda istasyon kavşağı istikametine gidenler için yeşil ışık yanıyor. O anda bu genç kızımızın durduğu yerde sol tarafa bakıldığı zaman yüksekte yolun ortasında duran lambada kırmızı yandığından merkezden istasyona doğru gelen araçlara kırmızı yandığını düşünüp geliş istikametine göre yolun sol yanındaki duran araçlarıda görüp karşıdan karşıya geçmeye başlıyorsunuz oysa kaza yapan aracın geldiği gibi o yöne gelenlere yeşil yanıyor ve bu kazada olduğu gibi iki taraf birbirini farkettiğinde çok geç oluyor trafik ışıkları incelendiğinde görülecektir
    %0
    %100
    Yanıtla
  • yavuz44 (3 yıl önce)
    Oraya bir yaya geçidi şart şart ki ne şart
    0
    0
    Yanıtla
  • Yaya geçidi olan yerde de araçlar yayalara yol vermiyor,mesala bugünde karşıya geçiyorum,AVM'nin karşısında da 2 kadın bir çocuk birde bebek arabası onlada karşıya geçiyor ticari taksi durdu ve arkada gelenlere işaret ediyor yavaşlaması için 06 plaka bir araç hem hızlı geliyor hemde taksiye durdu diye korna çalıyor ve sağa kırıp geçmeye çalıştı bir anda durdu bende tam önünde durdum birde artislik yapıyor kendi kızıyor 2 dakka bekleyinde öyle geçin diye kızıyor, sadece yollar araçlarınmış gibi yayaların geçiş hakkı yokmuş gibi, ondan 1 hafta önce yine aynı bir araç durup yol veriyor diğeri hemen sağından basıp geçmeye çalışıyor, bir anda yavaşladı camına yumruğu attım durdu artislendi resmini çektim plakasını trafiğe verdim, insanlara yol vermesini öğrenecekler direksiyon başına geçtinmi yolların sadece kendilerinin olduğunu öğrenecekler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (3 yıl önce)
    hiç burda yazmaya gerek yok. cimere 10 defa yazdım. yüzakında araçlar hız denemesi yapıyor. hiç bir şey yapılmıyor. dün akşamda köpeğe çarptılar . hayvancağız öldü.maalesef ne mobese var ne ışık.bir akşam yüzakına 10 dk gelin . ne demek istediğimi görürsünüz.maalesef radar aracını 1 saat koymayla sorun çözülmüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıanne (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin... Mekanı cennet olsun ailesine sabır versin Rabbim. Ama şunu belirtmek istiyorum lütfen günaha girmeyin çarpan genci tanıdığım için yazıyorum. Sürücünün hızı yok 50 ile gidiyorki kamera kayıtlarından bakıldı, İçki yok. ((( Her iki ailede perişan durumda ...
    0
    0
    Yanıtla
  • 50 ile çarpmada nasıl böyle bir cam kırılması olur
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 50 km hızla kimseyi öldüremezsin en fazla bir yerini kırarsın..aracın şekli ben hızlıyım modunda..aracın genel görüntüsüde o modda kimi kandırıyorsunuz..bi cana mal olmuşsunuz hala koruma modundasınız..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kardeş çarpan araba ne hale gelmiş, 50 ile böyle olurmu araba? Her önüne gelen araç kullanıp trafiğe çıkmamalı. Cebine 20 bin lira koyan araba alıp trafikte terör estiriyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mekanı Cennet olsun (3 yıl önce)Malatyalıanne isimli kullanıcı yorumuna
    Hız yok olabilir belki ama asıl aklın almadığı sürücünün yola olan dikkatinin olmadığı, yaklaşık 25 metre genişliğinde olan bir yolun 17 veya 18 metre mesafesini geçmiş ve karşı kaldırıma 2 veya 3 metre gibi bir geçiş mesafesi kalmış bir yayayı farkedemeyen bir araç sürücüsünün dikkati nerede olabilir, eğer o araç sürücüsü dikkatini yola vermiş olsaydı yayanın geçişini metreler öncesinden fark ederek frenleme yapardı, Sabiha kızımız şu an belkide hayatta olabilirdi, o yüzden sadece hız değil lütfen sürücüler dikkatlerinide yola versinler, ama Takdiri İlahi böyleymiş Rabbim kızımızın mekanını cennet eylesin inşaallah, annesine babasına ve bütün yakınlarına sabır versin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • avukatliğa soyunmuşsunuz lakin bir çiçegimiz soldu farkinda mısıniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamera kayıtlarında hızınımı gösteriyor, genci tanımanız hız yapmadığınımı gösteriyor,aracım camından ve kırılan aynadan belli kesin 20 ile gidiyordu tampon dokundu ama çarptığı yaya çok hızlı idi hızını alamayıp kendini cama attı demek ki.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • arkadaşlar, merhume darbeyi arabadan ziyade yere düşünce alıyor... çarpma durumu da ön şeritte giden araç duruyor, duran aracın önünden geçerken bu vuran araçla yaya birbirini görmüyor... hiç bir yaya araba çarpsın diye yoldan geçmez, hiçbir sürücü de yol kendinin diye yayaya vurmaz... iki fidanın birisi toprağa, birisi travmaya girdi. Allah genç kızımıza gani gani rahmet eylesin.... sahibine sabırlar versin... Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • bizim içimize kor ateşi düşüren aynı şekilde yansın 50 le gidiyormuş o yüzden mi kuzumun kalbi 2 kere durdu o yüzden mi beyni parçalandı yavrumun meleğimi gelin edecektik biz gelinlik giydirecekken kefen giydirdik aynı acıyla yansın kavrulsunlar kendimize gelemiyoruz kabullenemiyoruz perişanız sen hala suçu yok diyorsun bizden bin beter olsunlar ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    EDS sistemi bir an önce gelsin, yayanın geçmediği çevre yoluna radar koymak ile olmaz. Şehir içerisine bir an evvel çözüm bulunmalı.Yazık çok üzüldüm.
    0
    0
    Yanıtla
  • halil (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin , ailesine sabırlar diliyorum. Bu caddede hız sınırı 50 olmasına rağmen aşırı hızlı ve sollama yapılıyor. Eğer sen hız kuralına uyarsan arkadaki seni taciz ediyor. Buna çözüm bulunması ve gerektiğinde whatpsapp görüntü için ihbar hattı olması lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Var öyle bir hat Polis ihbar hattı 05053184486 bu numaraya çekin atın, gerekli işlemi yaparlar, mesala önceki aracımda araç kamerası vardı fahri kayahan civarında birçok kere çilesiz minbüsleri ışıkta durmayıp aradan seni sıkıştırıp kırmızıda geçmeye çalışırdı denk geldim birkaç kez kamera kayıtlarını götürüp karakola verdim, yaya yol verilmedimi ihlal oldumu hemen ihbar ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • M44 (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin çok acı,ailesine sabırlar versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Bynedim (3 yıl önce)
    Şehirde kendini şöför sanan o kadar tip var ki sürat yapmak araç sürmek değildi boşu boşuna yakıt arabayı yıpratmaktır.Az süratinizi düşürseniz az dikkatli olsanız yeter genç insanı hayattan kopardınız amaç ne koca bir hiç.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Rabbim kardeşimizin mekanını cennet eylesin..Yakınlarına sabır ihsan etsin..Şehir içindeki hız sınırı belli kazanın olduğu yerdeki lokasyon gereği yaya yoğunluğu belli!!!Araç nasıl bir hızla geldi de bu durum ortaya çıktı!!Yetkililer ve yargı bu durumu irdeleyecek ve gerekli cezayı uygulayacak diye düşünüyorum...
    0
    0
    Yanıtla