SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Kızlar Voleybol Grubu

Genç Kızlar Voleybol Grubu
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonunca düzenlenen Kulüplerarası Genç Kızlar Voleybol Şampiyonası Malatya grup müsabakaları sona erdi.

Atatürk Spor Salonu'nda 4 gün boyunca süren müsabakalara, Malatya, Elazığ, Adıyaman, Erzincan ve Tunceli'den takımlar katıldı. Müsabakaların son gününde Elazığ DSİ Spor, Malatya Adrenalin Spor Kulübü'nü 3-0 yenerek 21-31 Mayıs'ta Bursa'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Voleybol Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Mehmet Aslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, müsabakalara katılan tüm takımlara ve teşekkür ederek, kazanan takıma Türkiye Şampiyonasında başarılar diledi.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

AA

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.158 saniye