SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Öğretmen Kazada Can Verdi

0
Güncellendi - 2021-06-29 21:20:31
Genç Öğretmen Kazada Can Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde yönetimindeki otomobil ile önünde seyreden tıra çarpan 28 yaşındaki  öğretmen hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde bulunan Erkenek Tüneli'nde yaşanan kazada Gaziantep'ten Malatya istikametine seyir halinde olan 28 yaşındaki Talha Efe yönetimindeki 27 UD 929 plakalı otomobil, aynı istikamette seyir halinde olan 02 HZ 652 plakalı tıra arkadan çarptı.

Feci kazada ağır yaralanan sürücü, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Doğanşehir Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazada hayatını Talha Efe'nin, Gaziantep Akşemsettin Anadolu Lisesi'nde Beden Eğitimi öğretmeni olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha- AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Bu kazayı iyi bir bilirkişinin incelemesi gerekir. Dorsenin tamponu fotoğrafta görülmemektedir. Dorsenin tamponu standarta uygun olsa araba dorsenin altına girmeyebilirdi. Ayrıca Arabanın fren izinin fotoğrafta görülmemesi da ilginç. Allah rahmet eylesin. Ancak gerçek suçlular da bulunmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • *"Dorsenin standart tamponu" ne demek? *Fren izi olmaması şoförün uyumuş olma ihtimalini gösterir. Ayrıca fotonun birinde lastik izine benzer bir iz var. *Tırın belli bir mesafede durduğu yolu çizen, aşındıran parçasından anlaşılıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    Tek yönlü yollardan çift yönlü virajları azaltılmış modern yollara kavuştuk,araçlar son model ,eskiye göre ehliyet verme sınavları daha iyi ve titiz yapılıyor,buna rağmen kazalar artıyor azalmıyor bunun tek nedeni taşıt sürücülerinin kurallara uymamasi ve maalesef eskisi kadar yetkililer tarafından kontrollerin yapılmaması,bu çağda trafik kazalarına dayalı her can kaybı beni derinden üzüyor,bu haberlerin çok az olduğu hatta hiç olmadığı günlerin gelmesi dileğiyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taylor (3 yıl önce)
    Kamyon ve TIR'ların arka kısmına darbe emiciler yapmak çok fazla maliyet getirmeyeceği gibi biran evvel bu araçların arka şasi bölümlerine kazanın şiddetini azaltan lastik bantlar veya emiciler konması fabrikaların birinci görevi olamalı
    0
    0
    Yanıtla