SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençler Sosyal Medyayı Konuştu

0
Güncellendi - 2017-12-22 02:03:13
Gençler Sosyal Medyayı Konuştu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Kent konseyi Gençlik Meclisi sokağın nabzını yoklayan röportajlarına bir yenisini ekledi.

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından İnönü Üniversitesi Kampüsünde gerçekleştirilen röportaj da gençlere yöneltilen “ Sosyal Medya Bizleri Nasıl Etkiliyor” sorusuna gençler birçok farklı yanıt verdiler.

Birbirinden farklı cevapların alındığı soruya verilen bazı yanıtlar ise şöyle: “Zamanımızın büyük çoğunluğu sosyal medyada geçiyor.” “ Bilgi kirliliğinin her geçen gün arttığı bu dönemde sağlıklı bir mecra olarak algılamıyorum.” “ Kullanılan niyete göre sosyal medyanın verimliliği veya verimsizliği de ortaya çıkıyor.” “ Eğer olumlu şekilde kullanırsak teknolojiyi ve sosyal medyayı bir avantaja dönüştürebiliriz.” “ İnsanların asosyalleşmesine ve insan ilişkilerinde zayıflıklara sebep oluyor.” “ İletişim ve haberleşmeyi geliştiriyor.” “ Asıl sorumluluklarımızı bir kenara atmamıza ve zamanımızı boşa harcamamıza sebep oluyor.” şeklinde cevaplar alındı.

Röportajlarla ilgili konuşan Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Üyesi Ebubekir Tay,  “Röportajları yaparken asıl amacımız gündemde olan ve sürekli zihin dünyamızı meşgul eden sorun veya konuların vatandaşlar ve gençler arasında nasıl algılandığı, bu konulara çözüm yolu olarak neler öngörüldüğünü ortaya çıkarmak. Bu röportajlarımız farklı başlıklarda devam edecektir. Gençlik Meclisi olarak yaptığımız bütün çalışmalarda bizlerden desteğini esirgemeyen Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreterliği’ne teşekkür ederim.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatya Kombi (6 yıl önce)
    Günümüzün gerçekten en büyük sıkıntılarında gençler telefonları elinden düşürmüyor günün çou zamanını sosyal medyada geçirerek değerli zamanlarını kaybediyorlar.
    0
    0
    Yanıtla