SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Gençlerimize Önemli Yatırımların Kapılarını Açtık"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, seçim öncesi verdikleri sözleri birer birer hayata geçirmeye başladıklarını ifade etti.

Tüfenkci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere yönelik seçim öncesi vaatlerin yer aldığı gençlik paketini hatırlatarak; “Cumhurbaşkanımız cep telefonu, bilgisayar, internet ve Genç Kart müjdesini gençlerimizle paylaştı. Seçim öncesi verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz” dedi. 

Tüfenkci açıklamasında, 

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, örgün eğitimdeki üniversiteli gençlerimize vaadimiz olan cep telefonu ve bilgisayar desteğini hayata geçireceğimizin müjdesini verdi. 

 Gençlerimize piyasa satış fiyatı 9 bin 500 lirayı geçmeyen cep telefonu ve bilgisayarlar için toplamda 5 bin 500 liraya kadar teknolojik cihaz desteği vereceğiz.

 Yine örgün eğitimdeki üniversiteli gençlerimize bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay boyunca aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz.

18 yaşına giren tüm gençlere 1 yıl süreyle geçerli Genç Kart vereceğiz, müze, sinema tiyatro, sinemadan ücretsiz ya da indirimli faydalanabilecekler” ifadelerini kullandı. 

Milletvekili Tüfenkci, Malatya özelinde de gençliğe önemli yatırımların kapılarını açtıklarını kaydederek, “AK Parti her zaman gençliği ülkemizin yarınları, toplumun kalkınması noktasında baş aktörlerden görmüştür. Bu anlamda Malatya özelinde de gençlerimize önemli yatırımların kapılarını açtık. Spor salonlarıyla, semt sahalarıyla, kütüphanelerle, yurtlarla, kamp merkezleriyle, genç dostu sosyal alanlarla bu desteğimizi net bir şekilde gösterdik. Beydağı Gençlik Merkezi büyük bir yatırım. 250 kişi aynı anda burada kamp yapabilecek. Orduzu Çok Amaçlı Spor Kompleksimiz büyük bir yatırım. Yapımında sona gelinen bu salonumuzda salon sporlarının tamamı olacak. Yine Melekbaba bölgesine 8 adet tesis yaptık. İlçelerimizin kimine iki, kimine 3 adet semt sahası yaptık. Daha önce Merkez Spor Salonumuzu hizmete almıştık. Buranın hemen yanında Olimpik Yüzme Havuzumuzu gençlerin istifadesine sunduk. Son iki yılda Malatya’mıza 102 tesis kazandırdık. 

Bundan sonra da yatırımlarımız devam edecek.” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Başefendi (7 ay önce)
    Sayın vekilimiz sayın Cumhurbaşkanının talimatıyla önemli açıklamalarda bulunmuş. Dikkatli dinleyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı 44 (7 ay önce)
    Sayın bakanım malatya depremden sonra siz siyasiler ne yaptınız maras Hatay Adıyaman yaralarını sarmaya başladı siz memleketimize ne yaptınız bir bostanbaşını çözemediğim marasta 120 000 ko teyner kurulmuş hepsi kilimalı malatyada vatandaş şu bulamıyor bunlara çözümü siz bulacaksınız gerçekten sahipsiz malatya
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Berk (7 ay önce)
    Gençlerimize kapıyı açtınız ama emekli Açindan ölüyor 7 bin tl ile et meyve yüzü görmüyoruz okul arkadasim
    %90
    %10
    Yanıtla