SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genel Sekreter Oldu

Genel Sekreter Oldu
A- A+ PAYLAŞ

FİLA Kokartlı güreş hakemi Muzaffer Güven, Badminton Federasyonu Genel Sekreterliğine getirildi. 

Malatya'da, badmintonun yanı sıra birçok spor branşıyla ilgilenen ve güreşte FİLA Kokartına sahip olan Güven, badminton antrenörlüğü ve hakem eğitmenliği yaptı.

Badminton Federasyonu Genel Sekterliği görevine getirilen Güven, badminton sporunun Türkiye'de popüler sporlar arasında yer aldığını ifade etti.

Güven, Badminton Federasyonu Genel Sekterliği görevine getirildiği için mutlu olduğunu belirterek, "7'den 70'e herkesin yapabileceği badminton sporunu daha da geliştirmek için çalışacağım. Bu kapsamda Malatya'da da şampiyonaların düzenlenmesi için gerekli girişimlerde bulunacağım" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız