SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gerçek Belediyeciliğe Devam Demek İçin Çalışmaları Değerlendirdik'

'Gerçek Belediyeciliğe Devam Demek İçin Çalışmaları Değerlendirdik'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Malatya’ya gelerek parti teşkilatları ve belediye başkan adayları ile toplantı yaptı. Kandemir, Büyükşehir Belediye başkanı Selahattin Gürkan’ı da ziyaret etti.

AKP Genel Başkan Yardımcı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, sosyal medya hesabından Malatya programına ilişkin olarak şu açıklamayı yayınladı:

“Malatya’mızda Gerçek Belediyeciliğe yeni dönemde de devam demek için çalışmalarımızı değerlendirdiğimiz Seçim Koordinasyon Merkezi toplantımızı gerçekleştirdik ve programımız kapsamında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’mızı ziyaret ettik.

Malatya için, milletimiz için özveriyle çalışan başta İl Başkanımız Namık Gören’i, yönetimini ve tüm teşkilatımızı kutluyorum.

Eser ve hizmet belediyeciliğini yeni dönemde de şehrimizde hakim kılmak için çalışan Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sami Er’e ve tüm ilçe belediye başkan adaylarımıza çalışmalarında başarılar diler; Malatya’ya değer katan çalışmaları için Mevcut Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a teşekkür ederim.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

29 yorum yapılmış

  • Süleyman (1 ay önce)
    Namık Gören seçimden sonra görevden alınacak. Akp kazansada oyları çok çok düşecek. Eskilerden birini getirir koyarlar.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • AMAN DİKKAT (1 ay önce)
    seçimlerden sonra teşkilatlarda bir revizyon yapılması gerek ayrıca budönem ki seçim için mi bilmiyorum siyasi nezaketsizliğin tavan yaptığı bir durum var şimdi ak parti bu seçimi belki kazanacak ama 2014 - 2019 seçimlerinde aldığı orana bile ulaşamayacak gibi görünüyor malatya da ilk defa vaadlerin olduğu bir seçim görüyorum herkes ayrı ayrı vaadlerde bulunurken ne hikmetsen aday olan sayın başkan adaylarından bir tek sami er belediye personelleri için bir vaadi olmadı dikkatinizi çektimi bilmem ama personeller bir önceki başkandan oldukça muzdarip olduğu için ak parti adayına oy verirmi bilmem ama ak parti bu teşkilatla sınıfta kaldı
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Serkan (1 ay önce)
    Deprem zamanı ben göreceğimi gördüm..onun için kusura bakmasın mevcut belediye yönetimine oy vermiycemm
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Abdullah (1 ay önce)
    "Gerçek belediyeciliğe devam " mış. Şimdiye kadar yapılanlar gerçek belediyecilik idi ise Allah sizi bildiği gibi yapsın.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatya (1 ay önce)
    Görenler bilir, Eskişehir 25 yıl önce bozkırın ortasında küçük gelişmemiş şehircilikten uzak bir Anadolu kenti idi, partiler üstü Yılmaz hoca gibi bir belediye başkanı geldi, o şehri buğünün yaşanabilir modern bir kentine dönüştürdü, Malatyamız ise maalesef belediyecilik konusunda sınıfta kalmıştır belediyeler geleceğe yönelik halkın tamamına yönelik hizmetler yerine belirli çevrelere yönelik reklama dayalı hizmetleri ön plana almışlardır sonuç büyük bir köyü andıran imarda planda sınıfta kalmış bir şehrin depremden sonra yeni imar planları ile toparlanacağını beklerken maalesef şahıslara dayalı uygulamalar yüzünden geçmişi arayacağız. Şu an yılmaz hocayı dinliyorum başarımın sırrı hiç bir zaman rantçı belediyeye izin vermedim, yaptığım hizmetlerde halkın yararını hep ön planda tuttum diyor, inşallah güzel malatyamızada yılmaz hoca gibi bir başkan gelir diyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ağzına sağlık hocam. Aynen dediğiniz gibi... Eskişehir bundan 25 yıl önce köy gibi bir şehirken 99'da şehrin gerçek evladı Büyükerşen yönetimi devraldı. O günden bu güne Eskişehir'i bir Dünya şehri haline getirdi. Eskişehir BB her ne kadar muhalefetin belediyesi olsa da Malatya'dan kat be kat hizmet etti. Kanlıkavak, Kentpark, Porsuk Çayının Denetimi ve daha niceleri, bu saydıklarımın fazlasını Eskişehir'i gören bilir. Yılmaz hoca geçtiğimiz gün son meclis toplantısında da saygıyla teşekkür ederek görevini bıraktı. Eskişehir halkı ona minnettar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tayfun (1 ay önce)
    Kendi teşkilatına sahip çıkmayan bir genel başkan yardımcısı laf olsun diye,çok umurlarındaymış gibi bir sürü adamla Malatya'ya geliyor. Vatandaş ekonomi, adalet,moral motivasyon anlamında hükümete güven duygusu azalmış, bitmiş. Ne gerekçeyle mitinge gelsin?Sen geçen yıl il başkanı aday olmayacak diye il teşkilatından istifa edip partini yalnız bırakan,aday adaylarına il ve ilçe teşkilatlarınca anket,temayül yaptır sonra hiç müracaat etmemisleri aday yap? Ak partiyi siz ve sizin gibiler bitirdi zaten. Şu kurdugunuz il teşkilatına bir bak? Toplumda hiç bir karşılığı olmayan bir sürü insanı doldurmuşsunuz oraya kim tanır kim bilir? İl teşkilatın ile Yeşilyurtu,Battalgaziyi görevden al ve gerçek Ak Partililerden oluşan bir yapı kur! Ararsan bulursunuz
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Adem (1 ay önce)
    Gerçek belediyecilik,gerçek hizmet, ülkenin geleceği gideceği daha sayısız beylik lafların hiç bir önemi yok.sorun o kadar büyük ki çözülmesi bu toplumla ve bu düzensiz devletle imkansız.liyaktsizlik, hırsızlık, israf ve bunların kardeşi yolsuzluk bütün hepimizi esir almış vaziyette.Yüce Allah hiç şüphesiz doğruyla beraberdir.bizimde doğruyla işimiz yok.kurunun yanında mecburi yananlar her kimse Yüce Allah onlara merhamet etsin.evveli zaten kaos içerisinde olan Osmanlı sonrası ve kurulan yeni devletten ta günümüze kadar zerre kaliteli bir millet olamamışız.bir devlet ki her kurumu kaos içerisinde,bir toplum ki herkesin hayatın her alanında birbirini kazıkladığı bir anlayışta ne millet olunur ne de idea devleti.olunursa ancak muz cumhuriyeti ve fertleri oluruz.yaşanan bir deprem sonrası bir yılda her şeyin %500-600 lerin geride kaldığı ülke de ve bu zalimliklerin yaşandığı topraklarda millet, devlet kavramlarını kullanmak olmaz.düzensiz muz cumhuriyeti ve bedbaht canlıları olabiliriz.herkesin daha az çileyle dünya imtihanını geçirmesi umuduyla.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Murat (1 ay önce)
    Bence bir şehir nasıl yönetilemez onu diyorlar eee tabi ona torpil buna torpil fırsat kalmıyor şehri yönetmeye
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Haci (1 ay önce)
    Malatya gerçek belediyeciliği gördümü görmedimi bilmiyorum . Ankarada gerçek belediyeciliği Mansur yavaş gelince gördüm.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • fatih (1 ay önce)
    size oy moy yok yeter artık babanızın çiftliği değil
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Seçmen (1 ay önce)
    Ak parti, Yeşilyurt ve Çarşı Merkez'in oy'unu kaybetti. Diğer ilçeler verecek. Sami Er tekrar kazanacak. Ama kıl payı ile kazanacak.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Ahmet (1 ay önce)
    Bu Abdurrahman Babacan'ı milletvekili yapmak için çok mu aramışlar?
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Kerim (1 ay önce)
    Ak parti öz eleştiri yapmak istiyorsa daha önce Ak partiye oy verip bu seçimde mitinge gitmeyen partililere sorsun. Şimdiye kadar Malatyaya faydalı bir tek çivi çakmamış Veli Ağbaba kahraman ilan edilirken 20 den fazla büyük esere (hizmete) imza atan Selahattin Gürkan neden kapı dışarı edildi. Millete danışmadan aday yapılan milletvekillerine Tayyip Erdoğan ın hatırına oy verildi. Bari felaket zamanında ortaya çıkıp vatandaşın bir elini tutsalardı. Ak parti il binasına gelenlerin yarıdan fazlası chpli idi. Onlara şirin gözükmek için işleri görüldü, kendi partilileri ise sırtından tekmelendi. Selahattin Gürkanın daire başkanları milletle dalga geçti, korumaları ve sekreterleri onun vatandaşla ilgisini kesecek şekilde etten duvar ördüler. Kendi üyelerine ve mahalle temsilcilerine sırtlarını döndüler ve hergün sabah akşam Erdoğan a küfür edenlerin çocuğunu işe aldılar. Gönüllülerinin kaale alınmadığı bir parti halktan ne kadar destek alır. Başımıza getirdikleri il müdürleri vatandaşa köpek derken bu vatandaşların da bir seçmen olduğunu düşünmediler mi? Ülkeme zor zamanlarda hizmet eden, vatan ve millet düşmanlarına, Türkiye düşmanlarına karşı dimdik duran, medeniyet yarışında ülkemi birinci lige çıkaran karabağı düşmanın elinden alan Tayyip Erdoğanın yüce hatırı için yine Ak partiye oy vereceğim. Malatya İl yönetimini ve Malatyaya sahip çıkmayan Milletvekillerini kınıyorum.
    %22
    %78
    Yanıtla
  • İşte tipik Malatya'lı eser gürler sonra tıpış tıpış gider oyunu verir sonrada anam bana noldu der
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Ayyyy Kerem bey niye kınadın vekilleri şimdi Vekillerin evine ateş düştü üzüntüden kahroluyorlardır. Bu adam bizi kınadı ne yapacağız biz diye permeperişanlar. Neyseki yazını bir daha okuyunca oyun cepte olduğunu anlayınca sırıtma gelir tekrar yüzlerine Allah eksikliğini vermesin senin gibi Malatya lı kardeşlerimiz olmasa nasıl vekil olarak başkan olarak gidecek bu kardeşlerimiz iyi ki varsınız
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Allah akıl fikir vicdan versin. Şehri sizin zihniyetlerinizden korusun. Öz babam anam dahi olsa böyle düşünenlere fırsat vermesin. Yeter artık Şehrim Cumhurbaşkanı yönetmiyor. Toki kurasına bile gelmedi. Depremden az etkilenen Şanlıurfa ya bile iki ay da iki defa depremle beraber bir yılda 4 defa gitti. Genel seçimde eyvallah destekleyelim. Ama yerel farklı be abi gerçekten farklı
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Genelde niye destekleyelim? Ülkede ekonomi batık, şimşek para Mara yok diyor daha ne desin. Ülke mülteci yuvası, eee adalet hukuk desen hak getire, eğitim , tarım çökmüş sen bilirsin vereceksen oyunu ver
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hamza Çelik (1 ay önce)Kerim isimli kullanıcı yorumuna
    Lütfen reise oy vermeye devam et çünkü dolar euro ve altın aldım yüklü miktarda çok para kazanmam için akp nin iktidarda kalması lazım. Teşekkürler dostum.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Kur korumalıya yatır. Ben öyle yapıyorum. Yattığım yerden kazanıyorum. Allah bereket versin. Sayesinde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 ay önce)Kerim isimli kullanıcı yorumuna
    İşte sen ve senin gibi düşünenler o yazdıklarının hepsini hak ediyorsunuz
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Karabağa ne olmuş :)) medeniyet yarışında birinci mi olmuşuz? Aşırı doz malum kanala maruz kalmışsın Kerim. Oy ver çok düşünme boşver (:
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Hüseyin (1 ay önce)
    Büyükşehri kaybediyor Ak parti sıkıntı büyük.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Gözlemci (1 ay önce)
    Körler sağırlar birbirini ağırlar. Lokanta sahibinin yıkılacak binanın dibine lokanta yapması ayrı hata, buna izin veren belediye yetkililerinin yaptığı ayrı bir basiretsizlik. Tipik bir "ben yaptım oldu" mantığı. Zaten hangi işimiz düzgün ki.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Sevda ÜLKÜ (1 ay önce)
    Gerçek belediyeciliği görmek istiyorsanız Ankara Mansur Yavaşa bakın.Malatya 20 yıldır gördü anlamıştır herhalde değişiklik zamanı geldi bu defa Veli AĞBABA Malatya da belediyeciliği hissettirecek.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Hacı Osman (1 ay önce)
    Parti içinden alınan bilgiye göre geçtiğimiz hafta Sn.Cumhurbaşkanı Malatyaya gelmiş ve boş meydana miting yapmıştı. Hemen görevli yardımcısını Malatyaya göndermiş ve demiş ki bunların kulağını çek yoksa hepsini kapının önüne korum...Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, de il yönetimi ve tüm vekilleri ve BBB bir güzel fırçalamış yüz ifadeleri bunu çok güzel anlatıyor...
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Bbb nını niye fırçalıyor.adam şimdiye kadar çalıştı,zaatileri takdir etmedimi sen kenara çekil diye karar vermedimi. Meydan boş ise bu il başkanı, mevcut adaylar ve ve vekillerin suçudur. Aynı zamanda bunları aday gösterenlerin suçudur. Demekki malatyada karşılığı yok adayların.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Meydan bos cunku cepler boş , tencere boş , adalet boş , hukuk boş ama sokaklarda mülteciler dop dolu.. sebep bu
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (1 ay önce)
    Bunlar gerçekten Malatya halkı ile alay ediyor ..ne hizmet ettinizde oy istiyorsunuz..
    %89
    %11
    Yanıtla