SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek Arapgirspor'un Açılışında

0
Güncellendi - 2018-12-03 17:27:35
Gevrek Arapgirspor'un Açılışında
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Lig’inde mücadele eden Arapgirspor’un 2018-2019 Futbol Sezonu açılışına katıldı.

Programa Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Arapgirspor Kulübü Başkanı Ufuk Subaşı, yöneticiler Metin Akyüz, Sevki Mol, Erol Avşaroğlu, Ramazan Erdem ve Mehmet Coser katıldı.

Açılış programı kapsamında Arapgir İlçe Stadı’nda İstanbul Arapgir Gençlikspor ile hazırlık maçı oynandı ve maç 2-2 eşitlikle sonuçlandı. Programda bir konuşma yapan Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Arapgir’e ilk kez geldiğini belirterek, “Bugün Arapgir’deyiz. Buraya ilk kez geliyorum. Açıkçası daha önce gelmek isterdim, çünkü Arapgir her şeyiyle özel ve de farklı bir ilçemiz. Arapgirspor’un sezon açılışına katılan herkese teşekkür ediyorum. Burada çok değerli arkadaşlarım bu güzide kulübümüze destek oluyorlar ve biz de en azından açılışta bulunmak istedik. Yeni sezonda Arapgir Belediyespor’a yürekten başarılar diliyorum” diye konuştu.

Arapgirspor Kulübü Başkanı Ufuk Subaşı ise “Adil başkanıma teşekkür ediyorum. Kendisinin başarılarıyla her zaman gurur duyuyoruz. 11 yıl son bizi Süper Lig’e taşıdı. Bugün Arapgir’imizin sezon açılışı için buradayız. Ben 30 yıldır tribünden takip ediyordum, şimdi başkanım. Önemli olan takımın yanında olmak bence. Yeni sezon kulübümüze hayırlı olsun” dedi.

Kulüp ikinci başkanı Metin Akyüz de katılımcılara teşekkür ederek, “Arapgir Belediyesi’ne bize bu güzel ortamı hazırladığı için teşekkür ediyorum. Yine Mehmet Coşar’a teşekkürlerimiz ayrıca sunuyorum. Adil başkanım aslında fahri Arapgirli, o da ne zaman bir organizasyonumuz olsa yanımızda oluyor. Başkanımız gerçekten efsane bir başkan. 4 senede alınan başarılar bunun ispatı zaten. Bizde bu yola çıkarken başkanımız örnek aldık” diye konuştu.

Arapgir Belediyesi Başkanı Haluk Cömertoğlu ise Evkur Yeni Malatyaspor’un büyün Malatyalılar nezdinde kıymetli olduğunu belirterek, ”Yıllardır kahvede, sokakta, berberde her yerde Yeni Malatyaspor konuşuluyor. Adil başkanın ve ekibinin bu sinerjiyi oluşturması bizim için kıymetli bir değerdir. Başarılarının daim olmasını ve sürdürülebilir olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız