SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Gevrek Orman'ın Yardımcısı Oldu

0
Güncellendi - 2018-02-02 04:41:08
Gevrek Orman'ın Yardımcısı Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı'nın yeni başkanı Fikret Orman oldu. Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ise Orman'ın yardımcılığı görevini yapacak.

Kulüpler Birliği Vakfı'nın 2018 yılı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Dursun Özbek'ten boşalan başkanlık ve yeni yönetim Kurulu'nun belirlendiği toplantı, vakfın Maslak merkez adresinde yapıldı.

Toplantıda Kulüpler Birliği Başkanı olarak Fikret Orman seçildi. Orman'ın yardımcılığını Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve Kayserispor Başkanı Erol Bedir yapacak.

Kulüpler Birliği Vakfı’nın yeni başkanı Fikret Orman, Türk sporu için kalıcı işler yapmak istediklerini söyledi.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, “Kulüpler Birliği Vakfının yeni Başkanı Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman, Başkan Yardımcıları Evkur Yeni Malatyaspor’umuzun Başkanı Adil Gevrek ve Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir oldu. Vakfın Maslak'taki merkezinde gerçekleştirilen olağanüstü toplantıda, tek aday gösterilen Beşiktaş JK Başkanı Orman, vakfın başkanlığına seçildi.

Divan Başkanlığını Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın yaptığı toplantıda 18 kulübün yetkilileri yer aldı. Gümüşdağ, Fikret Orman'ın 17 kulübün desteğiyle yeni başkan olduğunu belirtti” denildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • BEKİR SITKI (6 yıl önce)
    BÜYÜK BAŞKAN ADİL GEVREK SEN HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKSIN.SENİ ÇOK SEVİYORUZ BAŞKANIM..ÖYLE BOŞ BOŞ KONUŞANLAR SENİ YILDIRAMAZLAR..SEN İŞİNİ BİLİRSİN BAŞKANIM.İYİKİ VARSIN İYİKİ BAŞKANIMSIN...ALLAH SENDEN RAZI OLSUNN..
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz (6 yıl önce)
    sakın ha sakın bir daha böyle adam gibi adam bulamazssınız. adil gevrek gördüğüm takip ettiğim dürüst bir insan.malatyalılar sahip çıkıp destek vereceğinize adamı aşşağılamayın bulamazssınız geçmiştekileri arıyorsanız başka.
    0
    0
    Yanıtla
  • seyfettin ATAY (6 yıl önce)
    Adil başkan biraz tebessüm lütfen. Hayırlı ve uğurlu olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (6 yıl önce)
    KİMSE YARDIMCILIK KABUL ETMEDİĞİNDEN BİZİMKİ ATLAMIŞ HERHALDE
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (6 yıl önce)
    adil başkan istifa bu memleketi hal etmiyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen Malatya için ne yaptın??!! Adil başkanın yaptıklarının % 1 ini bile yapmamışsındır.boş konuşmayın!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Battal44 (6 yıl önce)
    Başkanı bu kadar eleştiren ve vizyon sahibi yok diyenler unutmayın o takımın başında görmek istediğiniz kişiler yeni malatyaspor a başkandan olmaz yardımda etmez çünkü onların menfaati yok bari takıma sahip çıkmış 2 lig den süper lige çıkarmış ve kulübü borç batağına sokmamış bir kişeye sahip çıkın..
    0
    0
    Yanıtla
  • ali sami (6 yıl önce)
    Başkan yardımcısı da ne imiş öyle. Neden başkan olmadı, yok beyim yok bu yönetim vizyonsuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başkan olsa da siz yine bir kulp takardınız...Amacınız nedir gerçekten çok merak ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (6 yıl önce)
    Adam 10 numara başkan fikret orman gibi akıllı ve zeki onun gidişi malatyanin bitişi olur helal sana büyük başkan ADIL GEVREK
    0
    0
    Yanıtla
  • Şafak Tamer Mor (6 yıl önce)
    Transfer dönemi bitmeden olsaydı bjk den bir kaç futbolcu alsaydı bari.
    0
    0
    Yanıtla
  • mutlu (6 yıl önce)
    vizyon yok diyordunuz alın size vizyon ,felaket telalları
    0
    0
    Yanıtla