SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek Panele Katılacak

0
Güncellendi - 2018-01-22 20:54:32
Gevrek Panele Katılacak
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, yarın Diyarbakır’da düzenlenecek olan Anadolu kulüplerinin kurumsal yönetimi, kalıcı gelir kaynakları, alt yapı sorunları ve çözüm önerileri” etkinliğinde konuşma yapacak.

Gevrek, Güneydoğu Spor Yazarları Derneği’nin düzenlediği "Anadolu kulüplerinin kurumsal yönetimi, kalıcı gelir kaynakları, alt yapı sorunları ve çözüm önerileri” konulu panele, panelist olarak katılacak. Panel, yarın 13.00’da Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Başkanımız Adil Gevrek, Güneydoğu Spor Yazarları Derneği´nin düzenlediği "Anadolu kulüplerinin kurumsal yönetimi, kalıcı gelir kaynakları, alt yapı sorunları ve çözüm önerileri” konulu panele, panelist olarak katılacaktır” denildi.

Basılan davetiyenin üzerinde Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde mücadele eden Malatyaspor’um logosunun olması ise dikkat çekti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • dr cengiz (6 yıl önce)
    bırakın panelde konussun..Anadolu kulüplerinin kurumsal yönetimi, kalıcı gelir kaynakları, alt yapı sorunları ve çözüm önerileri konusunda dağarcığındaki hazineden kulüplerimiz faydalansın..birazda onların taraftarı çıldırsın:))
    0
    0
    Yanıtla
  • adiyamanli Ramizan (6 yıl önce)
    Bilge adamsın ya
    0
    0
    Yanıtla
  • gökmen (6 yıl önce)
    GERÇEKTEN ÖRNEK ALINACAK Bİ BAŞKAN :) TARAFTAR NASIL ÇILDIRTILIR?? TRANSFER NASIL YAPILAMAZ?? MİLLETİN AKLIYLA NASIL DALGA GEÇİLİR?? SAYAMADIĞIM Bİ ÇOK OLUMSUZLUĞU OLAN KİŞİ PANELİST OLARAK KONUŞMA YAPACAK
    0
    0
    Yanıtla