SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek, TFF Başkanı Özdemir'le Görüştü

0
Güncellendi - 2021-12-29 21:05:11
Gevrek, TFF Başkanı Özdemir'le Görüştü
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir'i ziyaret etti.

Federasyondan yapılan açıklamada, TFF'nin Riva'daki idari merkezinde gerçekleşen ziyarette, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ve yönetim kurulu üyesi Hasan Akıncıoğlu'nun da yer aldığı belirtildi.

Kulübün internet sitesinde de, ziyaretle ilgili "Kulüp Başkanımız Adil Gevrek, TFF Başkanı sayın Nihat Özdemir ile bir araya gelerek Süper Lig ve kulübümüz ile ilgili birçok konuda fikir alışverişinde bulundu.

TFF'nin Riva'daki idari merkezinde gerçekleşen ziyarete Millî Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, TFF 1. Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Süper Lig Kulüpleri ve Futbol Turizmi Geliştirme Sorumlusu Hasan Akıncıoğlu da katıldı." açıklamasına yer verildi.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Yol yakınken simunica yi gönder sekiz yıldan sonra sen bile sahaya soktu az daha başın belaya girecekti ondan önceki hafta Alanyaspor maçında şov yaptı altı tane yemisiz bunu bir dk tutma bu hoca filan değil bu geldiğinde bu takım düşme hattında değildi kamu iyi bunu sevmiyor bugün Bandırma maçında top çizgiyi tamamen geçmedi gölü verdi Adem'in attığı golde hopdayit yoktu sayılmayan golde aklı başında bir adam getir neymiş futbolcu getirecekmis gelen futbolcular kendisi için oynayacakmis lig başlamadan ya gönder ya alt yapıya gönder aklı başında bir adam getir biz anteplilerden dahamı akiliyiz bende bunu iyi bir hoca şans ama boş şovmen bir adam bak.basina verdiği demeclere alt yapıya gönder yada Yeşilyurt belediyespora
    0
    0
    Yanıtla
  • Sumudica,O muhterem başkanının sahaya inmesine vesile oldu. çok ayıp etti!
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (2 yıl önce)
    En yeni malatyaspor yolda
    0
    0
    Yanıtla
  • argali44 (2 yıl önce)
    asgari ücretle aldığı futbolcuları yüksek paralara satıp bu takıma para kazandıran başkan daha ne yapsın yürü başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Klübün kaç trilyon borcu var? Bilen yok.Geçen yıl Hikmet karaman Tüm tv lerde Tesislerdeki Digitürkün bile kesildiğini bunun parasını bile kendisinin ödediğini söyledi.Üstelik senin başkanın da bunu yalanlamadı.Takıma para kazandırmışmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (2 yıl önce)
    Başkan ne dedi acaba?Beni kandırdılar mı dedi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevmek lazım (2 yıl önce)
    Milli takım seçmelerinde, NEDEN MALATYASPOR DAN FUTBOLCU ÇAĞRILMAZ, değilmi Hamit Altıntop Hemşerimiz bizi unutma..............
    0
    0
    Yanıtla
  • Kimi çağırsınlar.Adam olsalar bu halde olmayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oradakiler gülüyor.A.gevrek hariç.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Nasilda hamidi araya koydun,oysaki adam futbolu memkeketi malatyada birakmak istiyordu,tam bu dusunce icindeyken erol bulutla ters dusuldu vs hamit belki sizlere ulasamadi ama isde kader bakin nerelere getirdi isi...
    0
    0
    Yanıtla
  • seyfettin atay (2 yıl önce)
    Başkan hocanın açıklaması bir gurbetteki malatya sevdalısı olarak menmun etti bir an önce diğer oyuncuların da alınıp takıma uyum sağlanmalı ve tüm malatyalıların gurur duyacağı bir takın yaratılmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Yeter be Adil başkan bu kadarda fazla
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (2 yıl önce)
    Umut dileniyor. Para dileniyor. Kendini bu durumlara düşürmeyecektin. Rezil ettin koca Malatya yı cümle cihana. Şu takımın haline bak. Utanmıyor musun.
    0
    0
    Yanıtla
  • BATMIŞ GEMİ (2 yıl önce)
    Bu ceza çok azmışda diyorlarki ALLAHINI SEVEN ÖMÜR BOYU MEN VERSIN diyorlar hayret yavhu
    0
    0
    Yanıtla
  • BATMIŞ GEMİ Sen sürekli Adil GEVREK i korumaya çalışıyorsun.Sen başkanın neyi sin?Bu kadar savunman niye?Gerçek ismini yazda tanıyalım.Korkma!
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok mu üzüldün?
    0
    0
    Yanıtla