SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek'in Üyeleri 'Batağı' İbra Etti.. Borç 355 milyon!

Gevrek'in Üyeleri 'Batağı' İbra Etti.. Borç 355 milyon!
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü'nün olağan mali genel kurul toplantısı yapıldı ve tüzük gereği üye yapısını kendi yakınlarından oluşturan Kulüp Başkanı Adil Gevrek, 355 milyon 277 bin 508 TL 90 kuruş borcun yer aldığı hesaplarını oy çokluğuyla ibra ederken, 4 üye aleyhte oy kullandı. İdari ve mali anlamda kötü yönetilmesi, buna bağlı sportif başarısızlıklar ve sonuçta takımın süper ligden düşmesinin yanı sıra, astronomik borç rakamları nedeniyle gündemde bulunan Yeni Malatyaspor'un olağan mali kongresi, divan başkanının 'devrim şehitleri' diye saygı duruşunu anons etmesiyle tartışmalı başlayan genel kurul, aylardır ortalarda gözükmeyen Kulüp Başkanı Adil Gevrek'in istediği doğrultuda sonuçlandı ve Gevrek'in daha önce hiç kimsenin bilmediği hesapları ibra edildi. Gevrek, kulübün olağan seçimli kongresinin 26 Haziran'da yapılacağını, kendisinin aday olmayacağını söyledi.

Süper Lig’de yaşadığı 5 sezonun ardından 2021-2022 sezonunda 20 puanla son sırada yer alarak, bir alt lige düşen Yeni Malatyaspor’da 2022 yılı yıllık olağan mali genel kurulu  Battalgazi Belediyesi konferans salonunda gerçekleştirildi. Genel kurula milletvekilleri, il yöneticileri, belediye başkanı, siyasetçiler,  STK temsilcileri katılmadı.

Kulübün faaliyet, denetim, divan, sicil, disiplin kurulu raporları okunarak oylamaya sunuldu. Faaliyet, denetim, divan, sicil ve disiplin kurulu raporları kabul edildi.  

2022-2023 tahmini bütçe görüşüldü. Tahmini bütçe 175 milyon TL gider, 175 milyon TL gelir olarak açıklandı. Tahmini bütçe kabul edildi.

Kongrede kulübün 2021-2022 sezonu gelir ve gider tablosu 158 milyon 707 milyon lira olarak açıklandı.

-“Tüm sorumluluk bana ait” 
Genel kurulun açılışında konuşan Yeni Malatyaspor Başkanı Adli Gevrek, “Evet çok üzgünüm, çok üzgünüz. Taraftarlarımız, hepsi haklarını helal etsinler, hepsinden özür diliyorum. Gerçek Malatyasporlulardan özür diliyorum. Ne olursa olsun,  hatasıyla, matasıyla, öyle oldu, böyle oldu, bu kulübün başkanıysam sorumlusu benim. Bütün sorumluluğu üzerime alıyorum. Bu takım düştü, bu düşmenin sebebi de tabiki ben üstüme alacağım. Sebepleri varmı, etkenleri var mı, onların hepsini burada tek tek tartışırız. Ama ben çıkar sorumluluğu alabilecek kadar, sizin desteklerinizle geldim, siz alkışladınız, sez her şeyde takım şampiyonken benim yanımda oldunuz, takım düşerkende ben bu sorumluluğa sahip çıkmayacak bir kişi değilim. Ama hiçbir zaman takım şampiyon olurken de, UEFA’ya giderken de asla ‘ben’ demedim, ‘Ben yaptım’ demedim, ‘Ben yaptım’ kelimesini kullanmadım. Taraftarımızla, camiamızla, hep beraber birlikte başardık. Varsa bir sıkıntı, sorumlusu, şimdide  ‘Benim diyorum, sorumlusu.” İfadelerini kaydetti.  

-“ 10 milyon Euro’ya bu borcu biz kapatırız” 
10 milyon Euro verilmesi durumunda takımın tüm borçlarından kurtulabileceğini belirten Gevrek şöyle devam etti: 

“Evet, dediğim gibi düşebilir, ama bu takım düştüğü gibi de çıkar. Ben inanıyorum. 6 yıl bu kulübü borçsuz götürdük. Taki pandeminin olduğu seneye kadar. Bu kulübün 318 milyon TL borcu var, bunların hepsinin çalışmasını yaptık, elimizde olan varmıklarla, elimizde olan genç oyuncularla, elimizde olan oyuncularla, bu borca baktığınız zaman, bu borç 10 milyon Euro’ya kapanır. 10 milyon Euro’ya bu borcu biz kapatırız, Yeni Malatyaspor olarak. Bunu bir kere altını çizerek söylemek istiyorum. " 

-“Bu borcu ben mi yaptım değerli arkadaşlar?” 
Yeni Malatyaspor’daki borçtan sorumlu olmadığını da belirten Gevrek şöyle konuştu: 

“Şimdi bu borcun sadece kur farkı 155 milyon, sadece kur farkı. Bu borcu ben mi yaptım değerli arkadaşlar? Ve federasyonun hak edişimiz, bizim sözleşmemiz olan hakkedişimiz 115 milyon, TFF’nin yayın gelirinden kestiği para. Şimdi hepiniz hesap kitap yayan insanlarsınız, açın elinizde telefonlarınız varsa hesaplayın, bu dediğim rakamları toplayın bakayım, ne kadar borç, kim yapmış? Peki bu borcun, bu dediklerim kanıtlımıdır? Bütün Türkiye Cumhuriyetinin bildiği kanıtıdır. Evet çok üzgünüm, şu durumda olmayı Malatyaspor hak etmedi. Ama şunu açıklıkla söylüyorum, buraya gelirken hep düşündüm; vicdanım rahat mı?, benim vicdanım rahat.  Çıkıp dışarda istediğini söyle, hırsız de, farklı de, o de, bu de, ama benim vicdanım rahat. Ben Allah’tan korkan bir insanım. Hatalarım var, eksikliklerim var, ben insanım, ben çalışıyorum, iş yapıyorum, hatada yapıyorum onlarla beraber. Şimdi bunların hepsi var. Benim vicdanım Malatyaspor’daki hakları savunmaktan, vicdanım rahatmı, benim vicdanım rahat. Allah biliyor, bilende biliyor, yakın dostlarımda biliyor. Buradaki delegelerin de bildiğine inanıyorum.  Bugün mali kongre ibrası olacak. Soruyorum, bütün herkese, isterse burada kardeşimde dahil olmak üzere elini vicdanınıza koyun, dediklerime ikna olmuyorsan ibra etme.  Bunu net söylüyorum, eğer sen ikna olmuyorsan, şu anlattıklarımda şüphen varsa elini vicdanına koy ve bütün buradaki herkese söylüyorum, ibra etmesinler, razıyım. Ama hür iradenle yap bunu.”

-“Başkan olup da, cebinde para vermeyen hiç kimseyi gördünüz mü?"
Gevrek, “Malatyaspor’a başkan olacağım, diyorsunuz, ama hazır bir tablo istiyorsunuz, böyle bir şey yok. Başkan olacaksınız sorumluluk alacaksınız, her anlamda sorumluluk alacaksınız, cebinde para vermen lazım. Türkiye’de başkan olup da, yönetici olup da cebinde para vermeyen hiç kimseyi gördünüz mü?, Maaş alan kimseyi gördünüz mü? Böyle bir şey yok. “ diye konuştu. 

malatyahaber.com

FOTO: Adil Gevrek'in hesaplarını ibra etmeyen 4 kişi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

87 yorum yapılmış

  • YILMAZ KONAKÇI (1 yıl önce)
    Muhalif olup kongreye katılmayan 450 kişi bu tavırları ile zaten Adil başkanı ibra etmiş oldular, Şimdi hiç kimse çıkıp ta masal anlatmasın millete, Madem yönetimin ibra edilmesini istemiyorsunuz aslanlar gibi iki eliniz kanda olsa bile kongreye gidip aleyhte oy kullanmanız gerekir ve yönetimi ibra etmeyen o yiğit dört delege gibi KRAL ÇIPLAK diye haykırmalıydınız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • EROL (1 yıl önce)
    Satılan adamların parası ne oldu?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Bir kulüp düşünün 600 delegesi var bunun yarısından fazlası İstanbul'da ikamet ediyor kongreye 150 delege katılıyor kulübte çalışanların çoğu delege olmuş yani delege yapısı her şeyi açıklıyor,başkana soruyorum İstanbul'dan biletlerini alarak kaç kongre üyesini getirdiniz ,hayır diyen sayın Mikail pelite, sayın Dilaver güre,ve sayın cengiz Özdemire,soy ismini bilmediğim İsmet beye , belediye önünde tepki koyan sayın Emin Ayten ve taraftarlara sevgi saygılarımı sunuyorum onların varlığı ile gurur duyuyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Girişte tepki koyan sayın Emin Ayten ve bütün taraftarlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum ,Malatya tabiri ile Allahınıza kurban olayım, başkanın yanında oturan Yusuf mora ise yaşına hürmeten söylenecek söz bulamıyorum.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • özkan kaya (1 yıl önce)
    kasanda 2 bin tl paran var cas davasina 116 milyon borc var sgk ya 6.5 milyon borc var say say bitmez borclar var adam resman kafayapiyor bu nilletle benmiyaptim bu bircu diye soruyor ordaki 4 kisi haricindeki herkes bu vebala ortak hele o en onde oturup sehadat parmagini kaldiran kivrak zekali adamda ayrica vicdansizdir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Riza Düzova (1 yıl önce)
    Körler sağırlar, birbirini ağırlar. Bu borcu sen yapmadin da kim yaptı? Bu borcu İbra edenlere yazıklar olsun. İbra etmeyenlere de selam olsun. Hadi bakalım kendiniz çalın, kendiniz oynayın. Bakalım kaç kişi gelecek maçlara?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Çok yerinde ve haklı yorumlara beğenmeme atan yancı menfaatci adil gevregin trollerini Allaha havale ediyorum.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Cengiz44 (1 yıl önce)
    Baskan öyle böyle bu oldu su oldu, bunlari gec niye yillardir seffaf olmadin, sunu bu fiyata aldim buna sattim, bunu bu fiyata aldim buna sattim, bu kadar basit acik net seffaf hic olmadin, hep gizli sakli nasil güvenecek insanlar sana..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat Bilmez (1 yıl önce)
    Genel kurula herkes gelse daha iyi olmaz mıydı? Malatya büyük bir kent. Malatyaspor büyük bir camia. Büyüklüğün bir ölçütü de çokluk olmalı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ali (1 yıl önce)
    yeni kulübün adı yepyeni malatyaspor olsun ...adil bey e başarılarından dolayı tebrik ederim ...bizi parçalayamazlar bizi bölemezler teşekkürler
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    YMS olağan mali kongresinde olduğunu unutup kendini malum parti kongresinde sanan zavallı divan başkanı denilen ideoloji körü ... millete küfreder gibi devrim şehitleri için saygı duruşu istemiş delegelerde haklı olarak itiraz etmiş ve söylediğini geri aldırıp özür diletmişler, ama nedense haberde bu konudan hiç bahsedilmiyor, hani basın tarafsız ve hürdü, bu tür sansürlerle ideolojik saplantılarınızla gerçekleri gizleyeceğinizi sanıyorsanız çook aldanıyorsunuz.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Malatyam (1 yıl önce)
    Çok merak ediyorum ibra edenler hangi gerekçe ve doğruluğa göre ellerini kaldırmış. Ha evet borç var bu borç normal demişler. Yazıklar olsun size asıl hain sizlersiniz ibra etmeden vicdanınız rahat mı ol dedi sizlere. Elbet asıl ibra Allah in huzurunda olacak
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya sahipsiz (1 yıl önce)
    Vay borç ordusu borçsuz takımı borç batağına sokmuşlar hepiniz bu yolsuzluğa ortaksınız
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ömer (1 yıl önce)
    Haberi yapan arkadaşa teşekkür ediyorum,ancak paylaşılan resimler ve görüntüler yanlış.Paylaşılması gereken o kongrede ki 4 tane cesur ve aslan yürekli(ibra etmeyen) kurul üyelerinin resimlerinin paylaşılması olacaktı.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Cengiz Özdemir (1 yıl önce)ömer isimli kullanıcı yorumuna
    Ömer ibra etmeyenler.cengiz Özdemir.Dilaver gür.Mikail pelit.diğer arkadaşı tanımıyorum.doğrusu neyse onu yaptık selam ve sevgilerimle
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sizleri tebrik ediyorum.Gerçek Malatyanın sahipleri sizlersiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Adam kendini akladı ya malatyaspor dan önce naylon fatura işi yaptığısöyleniyordu şimdi çıkmış ben inşaatlar uğraşıyorum diyor hele Bi sorun ne zaman inşaata başlamış nerden parayı almış bunları da açıklasın hiç ömrümüzde malatyaspor dan önce para harcayabildiniz mi yönetimde yanındaki adamların hepsi kukla olarak kullanıldı
    %89
    %11
    Yanıtla
  • hakan (1 yıl önce)
    evet adil bey bu borcu siz yaptınız hani konuşmanızda belirtiniz ya hatasıyla sevabıyla diye dibine kadar borcu siz yaptınız bu güzel kulubu yönetemediniz başka kulupler altyapı yatırımı yaparken futbulcu alıp starken bir sonraki hamlelerinde kuluplerine kazandırıp ihya ettiler ama siz bir kilo domatesin bile hesabını yapamayacak kadar beceriksizdiniz tek iyi yaptığınız iş bugun bu şehrin ahını alan yalaka tayfanızla kendinizi paklama işini güzel yaptınız bu mudur sadece hata benim diyip kenarı çekilmek yoksa malatya lı yurekliliğini gösterip bozulanı tamir etmekmidir.olmadı başkan yakışmadı biz malatyalı olarak bu durumu kabul etmiyoruz varsa yüreğiniz sizde kabul etmeyin....
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyalı siyasilerin onayı olmadan başkan olamazdı olsada bu kadar kalamazdı ,
    %67
    %33
    Yanıtla
  • yıldırım (1 yıl önce)
    dünkü mali kongre tablosunu gördüktten sonra hiç kimse adil gevreğe laf söylemesin.. baştta mehmet fendoğdu ve diğer vekiller... belediye başkanları.. sivil toplum kuruluşları.. yerel basın. bazen kendi sitelerinde canlı yapan kişiler. taraftar dernekleri.. vs vs vs vs.. adil gevreğe helal olsun hepinizi nasıl alt etti. dün adam malatyaya geldi adil gevreği atıp tutanlar nerdeydiniz neden kabuğunuza çekilddiniz delikanlı iseniz neden karşına çıkıp bangır bangır konuşmadınız sizlerin dokunuzmazlığı var hadiiii yemedimi a karşısına çıkıp konuşmaya. dil gevrek vallahide billahide sana helal olsun malatyanın yöneticilerinin sırtını kündeye getirdin... gelelim adil gevrek sana... meydanı boş buldun istediğin gibi atını oynatıyosun.. ben bir taraftar olarak şunu demek istiyorum eğer yenimalatyaspor sırtında flim fırıldak çevirdiysen şişirme faturalarla takımı yönetip borç batağına sürüklediysen allah senin cezanı versin. sürüm sürüm sürünesin filim fırıldakla T:C kanunlarında sıyrılabilirsin ama allahın kanunlarında ve gazabında kurtulamazsın. eğer yolsuzluk yaptıysan delegelerde bunu biliyor ve sana el kaldıranlarda ve bile bile seni temize çıkarmak için el kaldırdıysa onları da allah bildiği gibi yapsın. diyeceğim bu kadar
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Yazdıklarınız nispeten doğru, yalnız her defasında vekilleri suçkamanız yersiz... O topçuları alıp verirken başkan vekillere danıştımı yok, o zaman bunu söylemeyelim. Kur farkı gelmişşşşş evet geldi, sende TL olarak anlaşsaydın, üstelik bahsettiği rakam 155 milyon geriye kalan 230 milyonu nasıl borç yaptı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Falan filan23 (1 yıl önce)yıldırım isimli kullanıcı yorumuna
    Çok dertliymissin kardeş Allah başka dert vermesin. Birazda ölümü düşün ahireti düşün boşver Malatyasporu Allah a dua et bir en önce
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 yıl önce)
    4 Kaplan yürekli cesurlar sizleri öz Malatyasporlular olarak ayakta alkışlıyoruz. Diğerleri bu başarısızlığın ve borçların ta kendisileridir.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Kardeşim ibra etmeyenler den biri benim hiç pişmanda değilim Güzel sözlerine teşekkür ediyorum
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 yıl önce)Cengiz Özdemir isimli kullanıcı yorumuna
    Asıl bizler sizin gibi adamlar da varmış diye, biz sizlere teşekkür ederiz, Allah'ınıza gurban.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Teşekkürler doğanşehirli futbol sevdalısı değerli hemşehrim, tarih onları unutmayacaktır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Adil Gevrek diyor ki : Şimdi bu borcun sadece kur farkı 155 milyon, sadece kur farkı. Bu borcu ben mi yaptım değerli arkadaşlar? Ve federasyonun hak edişimiz, bizim sözleşmemiz olan hakkedişimiz 115 milyon, TFF’nin yayın gelirinden kestiği para... Peki sebep bu ise! Giresun, Kayseri, Gaziantep, Kasımpaşa, Karagümrük, Sivas... bunlar niye düşmedi. Yoksa bunlar Papua Yeni Gine Ligi'ndemi mücadele ediyorlardı?
    %80
    %20
    Yanıtla
  • uğur tn (1 yıl önce)
    Burası malatyadan öte türkiye ! Kolay zengin olanların ülkesidir bu ülke. Adil gevrek'de malatya'da zengin olmuş çok mu ? Aman canım boş verin gitsin. Ülkeler ve şehirler ne bir eksik ne bir fazla layığınla yönetilirler. Malatya bunun en büyük örneğidir. Yolsuzluğu ibra etmeyen 4 insanı kutluyorum. !
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)uğur tn isimli kullanıcı yorumuna
    Cambaza bak cambaza oyunu oynanıyor adil gevregi kimler buldu getirdi,neden bu kadar orada tuttular ,aynı kişiler kongrede neden yoktular değerli taraftarlar adile tek başına yedirmezler bunlar organize işlerdir siz başkanın arkasındaki güçleri bir görebilseniz diyorum.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Battal gazi 44 (1 yıl önce)
    Malatyaspor'u temsil eden Dört cesur yüreğe sonsuz teşekkürler... Bir kişide Allah için sormamış kur ve pandemi sadece Malatyaspor'u mu vurdu? Kayseri, Sivas, Konya başka ligde mi oynadılar, onları niye vurmadı? Alınan ve satılan futbolcuların gelir- gider hesabı nerede? Gitsinler Kayseri'nin başkanı Berna Hanım'dan ders alsınlar
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Ahmedo (1 yıl önce)
    Yazıklar olsun Yusuf dayı sana biz seni beni böyle bilmezdik.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Diyor ki ben parmak kaldırdım.Sayılmazmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet bayram (1 yıl önce)
    Sayın adil gevrek; Her şeye bir gerekçe bulabilirsiniz. Allah korkusu, vicdanı olan, utanma duygusu olan bir kişinin yapacağı konuşma v tavırlar değil bunlar. Ayıptır, günahtır. Hem kendine, hem ailene hem de bu şehre ve insanlarına yaptığın eziyet. İş adamı isen kur farkı nedir bilmen lazım ki bütün takımlar için vardır. Her şeyden önce aldığın/sattığın ,komisyon ödediğin işlemleri bile bir kez olsun şeffaflıkla açıklamadın. kendi işyerini bile bu şekilde yönetemezsin. YAZIKLAR OLSUN.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    4 yiğidi yaşım küçük olduğu için ellerinden öpüyorum. Ama amigo Yusuf dayı. Sana yakışmadı. Hiç yakışmadı hem de
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Cengiz Özdemir (1 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Bende senin gözlerinden öpüyorum biz doğrusunu yaptık ibra etmedim.selamlar
    %90
    %10
    Yanıtla
  • berk (1 yıl önce)
    sayın malatya haber yetkilileri sizden ricam ibra için lehte oy verenlerin ismini açıklayın lütfen
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Hoca44 (1 yıl önce)
    İlk defa mi düşüyoruz ama ilk defa bu kadar tepki var. İlk defa bu kadar uzun süre başkanlık yapan biri çıktı tanriverdiler Haşim Karadağ vs çok başkan gördük ilk defa adil gevrek bu kadar yalnız kaldı lig başladı lig bitti nedenini tahmin ettiğim (hasitlik ve çekememezlik) yüzünden bu takım düştü.sadece bizmi düştük İzmir'in iki takımı başkanının memleketi Rize bu ne tepki kulüp yönetmek kolaymi otobüs biletlerine zam gelmiş kimse yorum yazmıyor konu Spor olunca vurun abalıya iyimi İstanbul'da ki Malatyalılar var Yeşilyurt belediye spor un hali ortada makatyada malesef kimse yok spordan anlayan olsaydı nerdese stadı Elazığ a yaptirmazlardi maça gitmek için eleziğ arabalarına biniyoruz .eleştirmek kolay helede burda
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Başkanın yanlız bırakılmadı,Başkanın özellikle yanlızlığı tercih etti.İşin sırrı burada.İş bitince yanlız olduğunu söyledi.Anladın mı?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Bu kadar üzüntü varken birde dalga geçiyorlar para bir taraf Utanmazlık yüzsüzlük bir taraf da
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Tam bir komedi filmi gibi kulübün kapısına anahtar vuran insanı eller havaya elleri indir aklandimi aklandı başkana tek sorum var Sivas, Hatay, Kayseri, Alanya, Karagümrük,İstanbul gibi kulüpler bu işi nasıl yapıyorlar neden borçları yok ,şu anda el kaldıran delegeler ve giden başkan vicdanen rahatlarmi esasında bizi bugün kongreye bile katılma zahmetinde bulunmayan siyasilerin kendi aralarindaki çekişmeler bu duruma getirdi .
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Cüneyt Kadir (1 yıl önce)
    Şimdi öbür MALATYASPOR U ÖZBEÖZMALATYASPOR yapın.şimdikinide YESYENİMALATYASPOR yapın.NECİP OLGUN talip olmuşya Dosyaları inceliyormuşta(FIS FIS ISMAİLİN)Dosyasımı.YAZIKLAR OLSUN.ADİL GEVREK öyle olmaz böyle olur dedi ey delikanlılar çıkamadınız karşısına.Bırakın bu eskiyi yeniyi bunlar kurufasülye gibi ucuz basit kişiler.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Kadir ÇAMUR (1 yıl önce)
    Arkadaşlar bende kendimce yorum yapayım.şimdi herkes konuşuyorda.Malamat olduk.Niye tcde tek yenimalatyanın borcu varmış da şöyle olmuşta vs.çok bilenler özelikle efsane malatyasporu savunanlar faceden youtubtan argo kelimeler kullanıp canlı yayın yapanlar çok biliyordunuzda niye amatörde.Necip olgun alacakmışta dosyaları inceliyormuşuta falan filan.Teoman mutlu alıp birleştirecekmişte yine falan filan.siz kimsiniz ki camiayı oyalıyorsunuz.O özmalatyasporda yenisi gavur takımımı.Belediyespor da şuda buda.delikanlıysanız rol yapmayın TAMAMMI.Ensesi kalın işadamları hadi aday olunda göreyim sizleri.Ancak laf...Arkadaşlar Bu milliyetçilik söylemleriyle kimse kimseyi ayartmasın.Hazır ekmek var yersiniz demi.yok takımı bana versinlerde Konvoyla döneriz.delikanlıyasınız gel al takımı.Basına açıklamalarla olmaz.TAMAMMI.ibra etmeyen 4 kişiymişte onlar gelsin yönetim kursun.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • KAGAN (1 yıl önce)
    Bugünkü kongrede nedense hiç küsürat yoktu . Hep bin onbeşbin yirmi bin . Ya bunlarin arti kadevesi bile yokmu. Hep Duz. SAYIN Demekten Utandigim AMIGO YUSUF YAZIKLAR OLSUN SANA..
    %86
    %14
    Yanıtla
  • kadir (1 yıl önce)
    deva partisi il başkanı ne güzel ibra etmiş :)
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Ata (1 yıl önce)
    Kongre değil de adeta bir tiyatro izledik.Heryerde Gururla Söylediğim "Malatya"'yım sözünü artık utana sıkıla söyleyeceğim.. Çünkü bu neye el kaldırdığını bilmeyen adamlar eğer Malatya'lı ise ben bu saatten itibaren Malatyalı değilim zira bu adamlarla aynı memleketli olmaktan utanıyorum
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Taraftar (1 yıl önce)Ata isimli kullanıcı yorumuna
    Zaten maltyalı olamassın
    %8
    %92
    Yanıtla
  • Vatandaş (1 yıl önce)
    Futbola harcanan onca paraya yazık. Bir tarafta kurbandan kurbana et yiyebilen fakirler diğer tarafta trilyonlarca para boşa akıyor
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Volkan (1 yıl önce)
    Taraftarlarımızdan hakkını helal etmesini istiyorum diyor ya HARAM OLSUN.Ayrica tüm yanlışlara karşı sosyal medyada eni boyu bir olan yagdanlikcilar var onlar helal etsin.Biz HARAM OGLU HARAM ediyorum hakkımı.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Sezai (1 yıl önce)
    Yusuf abi bir çuval inciri berbat ettiğinin farkındamısın.Kendine yazık ettin.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    O karede Yusuf mor abinin o salonda kalkan işaret parmağı varya beni derinden yaraladı rahmetli soykan dönemini gören abimiz keşke çekimser kalaydin,bu ilin siyasilerini belediye başkanını o salonda görmemek bizleri derinden üzmüştür.bu tablo futbolun bu ilde bitişinin resmidir bir daha toparlanma güven tazeleme kaç yıl alır bilmiyorum.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Emrah bulut (1 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Karakter meselesi bu pisliği ibra edenlerin Malatya lılıği yoktur
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Emrah bulut (1 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Bu olup biteni kuma kafasını sokup bedenlerinin dışarı da olduğunu bilemeyen zavallı dolu bir kongre sadece 4 tane adam var gerisi benim gözümde yok hükmündedir
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Cengiz Özdemir (1 yıl önce)Emrah bulut isimli kullanıcı yorumuna
    Teşekkürler Emrah ibra etmeyenler biri benim biz doğrusunu yaptık selamlar
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Şeref (1 yıl önce)
    Ben kongreyi İstanbul'da olduğum için vuslat tv'den seyrettim. Körler sağırlar birbirini ağırlar havasında geçen bir kongre, başkanından tutun divan heyetine ve kongre üyelerine kadar tam bir orkestra havası içerisinde aralarında müthiş bir uyum vardı. Takım küme düşmüş, futbolcular alacaklarından dolayı sözleşmelerini tek taraflı fesih ederek kulübü ve şehri terk etmiş ,geriye borç batağına girmiş batağına girmiş bir enkaz bırakılmış ve adam okadar rahat o kadar kendisinden emin sanki takımı şampiyon yapmış edasıyla kononuşmasını yapıp AKLANIP PAKLANIP ve yüzünün akıyla bir kongreyi daha yapmış oldu. Bu ayıpta Malatya'ya Yeter Asıl benim üzüldüğüm konu koca bir Malatya'nın ne bir siyasi figürü, ne bir iş adamı, ne de ileri gelenleriden kimsenin olmaması hele hele sosyal medyada yazılı ve görsel medyada yönetimle ilgili demedğini bırakmayan muhalifler peki siz nerdesiniz. Bu saatten sonra bahsettiğim kişilerin çıkıp eleştiri yapmaları veya fikir belirtmelerine ne hakları vardır ne de hadleri
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Hüseyin (1 yıl önce)
    Bence başkanın bir suçu yok...bu ili yöneten siyasetçilerimiz nerdeler.. ... niye yoklardı. Niye katılmamışlar bu kurula. niye kulübün buraya kadar gelmesine musade etmişler...
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Başkanın sütten çıkmış ak kaşık.Hiç kabahati yok.Bu kanıya kaç liraya vardın?
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Kumaşçı (1 yıl önce)Sezai isimli kullanıcı yorumuna
    Sizin gibiler yüzünde bu takım düştü üçüncü sıradayız başkan istifa Avrupaya gider başkan istifa kulüp binası kurşunlanır takıma sahip çıkılmaz oturduğunuz yerde yorum yaparsınız maçlara gitmezsiniz maça gidersiniz kendi futbolucunuza küfür edersiniz dünyanın en zengin adamı başkan olsa külübün parasını çaldı zengin oldu dersiniz kısacası Hikmet tanrıverdi başkana ne yaptıysanız aynısını şimdi bu adama yapıyorsunız Allah hepinizi ıslah etsin
    %44
    %56
    Yanıtla
  • Hüseyin (1 yıl önce)Sezai isimli kullanıcı yorumuna
    Sezai kardeşim okuduğunu anlamayacak kadar cahilsin...oradaki inceliği göremiyorsun...sen demekki parayla satın alınacak birisinki herkesi de öyle zannediyorsun
    %67
    %33
    Yanıtla
  • kadir (1 yıl önce)
    şimdiye kadar adil gevreği boşuna eleştirmişim.. adam her konuda haklı sonuna kadar haklı neden derseniz 1. sözüm milletvekili mehmet fendoğdu. sayın vekilim adil gevrek hakkında o kadar konuşttun. mali kongre salonuna neden gelip yüzüne karşı herşeyi söylemedin. cumartesi ankarada yenimalatyaspor kongresinden daha önemli ne iş vardı acaba gelmedin eğer bir programın varsaydı onu iptal edip gelebilir adil gevreğin yüzüne herşeyi söylüebilirdin.. 2.cisi selahattin gürkan evet başkan neden o salona gelip adil gevrektten hesap sormadın neden azubukeyi 50 bin dolara oyuncu aldın 2.milyon yuroya sattın. alexsiçi 120. bin yuruya oyuncu aldın 3.miyon 850 bin yuroya satın. bifumayı bedava aldın 2.milyon 800 bine sattın. mubarek ramazanda ayında ve bayramında asgari ücretle çalışan personele neden maaş ödemedin diye hesap sormadın. gelellim diğer vekillere o salona neden gelip hesap sormadınız antalyada basın toplantısında size meydan okudu kimsede ses yok.3.cüsü. yerel görsel ve yazılı basın neden söz hakkı alıp adil gevreğin hatalarını yüzüne vurmadınız söz hakkı alma hakkınız vardı sosyal medyada canlı yayınlara çıkıp atıp tutmayın bir daha bu olumsuzlukları görünce yazıklar olsun diyorum.. bende artık adil gevrekçiyim adam istediği gibi rahat rahat hareket yapıyor helal olsun adama. sayın klup başkanım adil gevrek. biz malatyalılar olarak herşeyi hak ediyoruz sende bildiğin yoldan vaz geçmee. bende artık adil gevrekçi oldum. başka çare kalmadı çünkü
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Taraftar (1 yıl önce)
    Adil gevreğin İstanbul’dan 250 tane adam getirdiğini biliyormusunuz kongre için Malatya sevdalısı SN millet vekilleri ve belediye başkanları bilsenizde sesiniz çıkmaz çünkü ortada yoksunuz bu yolsuzluğa dur demeyen sizlerde şuçlusunuz
    %87
    %13
    Yanıtla
  • MALATYA SEVDALISI (1 yıl önce)
    Komedinin önde gideni ..4. sıraya dikkat malzemeci arkadaş ta ibra etmiş :)))))
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Yorumların tamami gerçekler ama bu gerçeklere beğenmeme atanların oranına bakın işte bizi bu hallare başkanın yancı trolleri düşürdü.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Aydın (1 yıl önce)
    Ilk defa bir başkanın polis eşliğinde girdiğini gördüm.Utanılacak bir durum.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Aynı hassasiyeti 26 Haziranda, genel kurulda ,bu klübü kapatarak göstermenizi bekliyoruz.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Evvela o 4 kişiyi canı gönülden tebrik ederim.Diğerlerini de yüce Allaha havale ediyorum.Benim bir kuruşum geçmişse haram zıkkım olsun.Her iki cihanda bulunduklarınızla birlikte bu saatden sonra iki yakanız bir araya gelmesin.Yaşamadığınız bela kalmasın.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Cengiz Özdemir (1 yıl önce)Hüsnü isimli kullanıcı yorumuna
    İbra etmeyenlerin biri benim ben teşekkür ediyorum malatyanın menfaatı neyse onu yaptık selamlar
    %50
    %50
    Yanıtla
  • hakan (1 yıl önce)
    kongrenin hepsini izledim adil gevrek konusmasının hepsinde haklı adile faf atacağınıza adile istifa et diyen siyasetçiler neden kongrede yoktunuz onu sorgulayın artistler nerdeydi görememim
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Bu kongre değil.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)hakan isimli kullanıcı yorumuna
    hakan takimi dusurenler yipratanlar sahip cikmayanlar siyasetciler ve belediye baskanlari meydan bos kaldi siyaseciler begendiginiz yandas baskani getirin bakalim nasil yoneteceksiniz
    %67
    %33
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Bu 355 milyon borç, borcu ibra edip el kaldıranların üzerine yıkılmalıdır. Milletin parasını kötü yönetim ile çarçur edip klübü zarara uğratanlar bu işten bu kadar kolay sıyrılmamalıdır. Nerede cumhuriyet savcıları. Usulsüzlüğü ibra etmek ne demektir? Bu kadar kolay olmamalı. O parada doğmamış yetimlerin hakkı var. İnsanlar geçim sıkıntısından neler çekerken, milletin 355 milyonunu heba edenler ve bunu el kaldırarak aklayanlar yargılanmalı ve bu borç onlardan thsil edilmelidir.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Bir takım reşat altın verildiği söylentileri mevcut.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    En az bilinmeyen 150 trilyon belki daha fazla borç daha vardır yaptimi size 500 trilyon esi dostu akrabayı delege yap eller havaya indir kaldır aklandimi simdi bu başkan sonrada ceketini al git ne güzel organize işler,oyuncu kalmadı transfer yasağı var kim başkan olur bu kulübe kim 500 trilyon borcu üstlenir kim yeni takım için en az 150 trilyon parayı nereden nasıl bulur en iyisi 26 Haziran'da genel kurul kararı ile kapatın gitsin .
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Hacı (1 yıl önce)
    Oradaki hacı abiyi surekli camide görüyordum, o da ibra edilmesi icin el kaldirmis. Kisilerin kendi ekonomileri hiç açık vermezken, bu tarz oluşumlarda borc katlanarak artiyor, tuhaf bir ters orantı
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Kemal44 (1 yıl önce)
    Memleketimde ne çok gevreksporlu varmış...Bu yolun sonu maalesef amatöre kadar gider...Üzüldüğüm nokta, geçmişten hiç ders almadığımızı anladım.Artık yeni bir takımımızı süperliğde görmek için 10 yıldan fazla zaman gerekecek...
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (1 yıl önce)
    naylon malatyalı,çakma malatyali içimizdeki irlandalılar derken artık İBRACI malatyalılarimiz da oldu,..Ellerini kaldırmayan asıl kanlı 4malatyalılının önlerinde saygıyla eğiliyorum.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Cengiz Özdemir (1 yıl önce)Ruşen ucar isimli kullanıcı yorumuna
    Saygı bizden ruşen ibra etmeyenler den biri benim herkes hesap versin dedik ama olmadı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ne mutlu size cengiz bey her türlü övgüye layıksınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • paşa44 (1 yıl önce)
    Dört kişiyi kutlarım. Tarih, vicdanlar, Malatyalılar ve ahları elbette bu manzarayı asla unutmayacak, bu fotoğraf Malatya ve Malatyaspor tarihinde ve albümünde ibretlik manzara olarak yerini alacak.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • New Malatya (1 yıl önce)
    El kaldıranlar bu memlekete ihanet edenlerdir. Sıfır borçla alınan takım 350 milyonla yok olmaya yüz tutmuştur
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Ahhh malatyam ahhhhh (1 yıl önce)
    Allahın adaletinden nasıl kaçacaksınız.Bu kadar malatyalının ahı üzerinizde eğer bir Malatyalı olarak iğne ucu kadar bile hakkım varsa haram zehir zıkkım olsun başkana ve üyelerine ahirette iki elim yakanızda olacak bizi tüm ülkeye rezil edip alay konusu yaptınız Rabbim sizi bildiği gibi yapsın
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Bilançoyu bile ciddiyetten uzak baştan savma şekilde hazırlamışlar.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Bilanço nasıl hazırlanır biliyormusun, Muhasebe tekniklerinden anlıyorumusun ? iş olsun diye yorum yazıyorsun.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    Şu Malatya hainlerinin hepsinin yüzünü yakından çekseydiniz de tanısaydık kimmiş bu hainler.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (1 yıl önce)hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Hasan bey onların çoğu emin ol bu ilde bile oturmuyor adam İstanbul'da kimi bulmussa delege yazmış yani işi kilifina uydurmuş kulübün tüzüğü bizi bu hallere düşürdü tüzük yazılırken televizyon programlarinda ballandıra ballandıra bu tüzüğü Malatya'nın bir bilmişlerinin niçin anlattıklarını daha iyi anlamış bulunuyorum, değerli Yusuf mor abim oturacak hiç mi yer bulamadın o fotoğrafi size yakıştıramadım.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Yusuf mor abin oturmakla kalmamış işaret parmağını kaldırarak birde ibra etmiş. Sendemi Yusuf mor sendemi.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Yaş olarak ileri sanırım. Yakında diğer tarafta haksizliğa ndn oy verdin diye sorabilirler.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Ne yapacaksın? Fişleyecekmisin?Gidip kongre üyesi olmazsınız, hür iradeleri ile oy kullananlara laf söylersiniz. Kişilerin oylarına ipotek koymak kimin haddine?
    %43
    %57
    Yanıtla