SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Giyecek Yardımı Yapıldı

Giyecek Yardımı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından "Öğrenci Dostu" projesine destek verilirken, bin 640 adet bot ve mont fakir öğrencilere ulaştırıldı. 

Yeşiltepe Eğitim Derneği (YEŞİLDER) Yönetim Kurulu üyesi emekli öğretmen Hacı Bekir Doğan yaptığı açıklamada, "Derneğimiz, dar gelirli ve başarılı öğrencilerin eğitimlerine destek olma amacıyla kurulmuştur. Konuyla ilgili yapılan çalışmalarda önemli ve ciddi sorunlar tespit edilmiştir. Bu sorunların çözümüne katkı sağlayacak, yediden yetmişe herkesi 'öğrenci dostu' şemsiyesi altına toplayacak bir proje hazırladık. Projemize bin 640 öğrencinin giysi ve ayakkabı talebini karşılayarak örnek bir tavır sergileyen öğrenci dostu Malatya Sosyal Dayanışma Vakfı ve Tema mağazalarına teşekkür ediyoruz. Malatyalı hemşehrilerimizi öğrenci dostu olmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.167 saniye